Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Flowerbee, da, este minunat sa vezi cum o noua viata creste in tine si astepti cu nerabdare sa cunosti minunea peste o perioada...
De ce nu te vede nimeni mai devreme, pe mine m-a vazut la eco. prima data la 4 sapt. si 5-6 zile(si au fost de pe atunci vizile bataile cardiace).
Si eu am sa nasc prin cezariana la cerere ca nu cred ca pot normal, mi-e frica
Sa ai o sarcina usoara si bb. sanatos
toate fetele!!!
6+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna fetelor.
Eu sunt cu nervii prastie..incerc sa fiu calma,dar pur si simplu nu-mi explic ce si cum..Aseara m-au apucat niste intepaturi in burtica ceva de groaza..si am descoperit niste scurgeri maronii..Si nu inteleg de ce..Fiind foarte tarziu,undeva 11-12,nu am mai sunat dr..mai ales ca nu sangeram.Si totusi sunt ingrijorata,de la ce sa fi fost?
Ma frustreaza la maxim,am renuntat la atatea chestii,stau linistita in pat,imi iau constiincioasa toate medicamentele si zau ca nu-s putine..si atunci?
Poate pt cine a avut o sarcina fara probleme odiseea a fost minunata,dar eu cand ma gandesc cat mai este pana la 9 luni,ca am pierdut 3 sarcini,ca bag pastile cu pumnul si dim si la pranz si seara..ca am renuntat destule,ca n-am voie sa fac dragoste si mi-e dor de iubitul meu..si multe altele..offf..Imi doresc f mult acest copil,dar pur si simplu nu inteleg,daca fac totul ca la carte,exact cum mi-a zis dr..de ce nu merge bine? ba sangerari,ba scurgeri maronii..ba dureri de burtica..
Gata..imi cer scuze,sunt suparata si nu stiu daca ma poate intelege cineva..

POZE
my baby
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

quote:
Originally posted by flowerbee

Buna dimineata si multumesc frumos pentru primire. Sarcina este un moment atat de frumos, incat e tare bine sa il poti impartasi cu alte persoane in aceeasi situatie cu tine, mai ales ca sunt atatea nelinisti si intrebari care ne framanta!

Fetelor, as vrea si eu sa stiu de la cele mai cu experienta daca sunt normale crampele. Eu am cateodata niste crampe de parca as fi in prima zi de CM. Din pacate, nu pot merge la dr decat dupa 1 iunie pentru plec inn Austria saptamana viitoare.

De asemenea (ma scuzati, e prima sarcina si sunt un izvor nesecat de intrebari) stiti cumva daca faptul ca zilnic de doua ori cel putin trec printr-un dispozitiv de securitate (de genul celui din aeroporturi) poate dauna lui bebe? Oare sa cer dispensa de la Resurse Umane?

Vad ca sunt fete fara prea multe simptome. Eu le-am avut de la 10 zile DPO insa nu am greata prea puternica inca, nici spotting.

Va pup cu drag,

Bee 4+

Flowerbee, bun venit si sarcina usoara. Cu sarcina trecuta am fost des cu avionul, le spuneam celor de la control ca sunt insarcinata si nu trebuia sa trec prin usa aceea de control. Au fost mereu intelegatori, nu am avut probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Mihaela, acum am citit si sper sa fie totusi bine, iti tin pumnii.

Leditia, nu sunt in locul tau dar incerc sa imi imaginez si nu e ciudat ca ai temerile acestea. Nu e cazul de scuze aici, e logic in cazul tau sa fii stresata si nelinistita. Incearca pe cit posibil sa te linistesti, sa alungi gindurile negre si sa iti imaginezi un bebe rozaliu si mirosind a bebe nou-nout, cu manute grasulii si ochii mari mari prind seriosi si plini de intelepciune spre tine. Va fi bine si peste un an te vei plinge ca te trezesti de cinci ori pe noapte pt ca nu se satura de laptic.

Eu sunt bine, mi-e un pic greata, nu suport carne, miros de carne, cappuccino si paine proaspata|(face sotul meu in weekend)... si dorm mult, bine ca e weekend...
Noi am terminat aproape gradina pentru gazulita, se joaca toata ziua in nisip si alearga pe iarba si e tare fericita si razareata.... incredibil cit de multe invata la varsta aceasta, fetita mea spune multe cuvinte in olandeza si romana(a spus si citeva propozitii formate din doua cuvinte, dar asta a fost incidental), si stie deja cu cine foloseste olandeza si cu cine romaneste... in caz ca nu se observa, sunt tare indragostita de ea si mindra de ce fata frumoasa si isteata are mama!

Sa va descretesc fruntile va voi povesti o intimplare adevarata cu fetita mea, de acum citeva saptamini... Inainte sa mergem in Romania am mers la un bilci intr-un orasel din apropiere... fata mea tocmai invatase sa recunoasca animalele. La un moment dat ne apropiem de un Saint Bernard urias si blazat, care sedea linga proprietarul lui, un domn in virsta distins. Fata mea s-a dus neinfricata spre caine si a strigat la el: koe! (adica vaca, in olandeza). Domnul proprietar de caine a mustacit indignat si s-a coborit la nivelul Francescai: micuta domnisoara, nu e vaca, e caine. Francesca mea a mai aruncat o privire animalului imens si a hotarit: koe (vaca!), spre usoara dezamagire a domnului si evident mindria nemarginita a parintilor ei....

O duminica frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

quote:
Originally posted by Leditia

Buna fetelor.
Eu sunt cu nervii prastie..incerc sa fiu calma,dar pur si simplu nu-mi explic ce si cum..Aseara m-au apucat niste intepaturi in burtica ceva de groaza..si am descoperit niste scurgeri maronii..Si nu inteleg de ce..Fiind foarte tarziu,undeva 11-12,nu am mai sunat dr..mai ales ca nu sangeram.Si totusi sunt ingrijorata,de la ce sa fi fost?
Ma frustreaza la maxim,am renuntat la atatea chestii,stau linistita in pat,imi iau constiincioasa toate medicamentele si zau ca nu-s putine..si atunci?
Poate pt cine a avut o sarcina fara probleme odiseea a fost minunata,dar eu cand ma gandesc cat mai este pana la 9 luni,ca am pierdut 3 sarcini,ca bag pastile cu pumnul si dim si la pranz si seara..ca am renuntat destule,ca n-am voie sa fac dragoste si mi-e dor de iubitul meu..si multe altele..offf..Imi doresc f mult acest copil,dar pur si simplu nu inteleg,daca fac totul ca la carte,exact cum mi-a zis dr..de ce nu merge bine? ba sangerari,ba scurgeri maronii..ba dureri de burtica..
Gata..imi cer scuze,sunt suparata si nu stiu daca ma poate intelege cineva..

POZE
my baby
7+
Draga, eu zic sa stai linistita ca si eu am avut scurgeri maronii,chiar ieri( 6 saptamani sarcina) si am inteles ca este ceva de genul cum sa implantat embrionul in uter(tea insemnat cum zic babele),atata timp cat nu e rosu nu prea ai de ce sa iti faci griji,doar daca persista mai mult, la mine astazi este totul la normal

,totusi eu zic sa nu te stresezi ca nu face bine la bebe,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by selenar

Leditia - eu sunt din Constanta. Merg la dr Aneta Tomescu. Tu la cine mergi?

Buna.Eu merg la dr.Russu Elvira.

POZE
my baby
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

IRINA.C,multumesc mult de tot, banuiam dar am vrut sa ma conving de acest lucru si da hematomul este un cheag de sange care sper ca s-a eliminat sau s-a resorbit dupa ceea ce spune medicul la eco.
Irina si sa auzim de bine.
6+ Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angellique spune:

Buna fetelor!Ce mai faceti?Cum va simtiti?Din cate vad nu toate burticile se simt bine....Va doresc la toate sa gasiti puterea sa treceti cu bine peste aceasta perioada!Eu fizic sunt bine,dar cu moralul sunt la pamant...E posibil ca schimbarile hormonale sa-ti modifice starea de spirit atat de mult?Eu sunt in sesiune (de fapt 2sesiuni ca sunt la 2fac) si deja simt ca nu mai fac fata
Poate e de vina si utrogestanul pt starea asta.Am de invatat si eu as dormi toata ziua:(((.Eu nu am sangerari,dar mi-a zis sa iau pentru ca am uterul mic si deficit de progesteron.Mie mi se pare normal sa-l am mic de vreme ce am 20 de ani si sunt la prima sarcina.Va pupic si aveti grija de voi!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonylexa spune:

buna seara fetelor
flowerbee- nu vreau sa te sperii, dar am o prietena care trecea zilnic printr-un dispozitiv de genul descris de tine (ea este militar) si a pierdut sarcina, nu cunosc detalii intime ale problemei pentru ca nu a vrut sa vorbeasca despre asta, dar sfatul meu este sa vorbesti cu dr tau si mai ales sa faci o cerere la resurse umane sa ti se aprobe sa nu mai treci prin dispozitivul respectiv
te rog nu te speria si nu te supara ca sunt franca dar am vazut-o pe prietena mea prin ce a trecut si nu doresc nimanui sa traiasca asa ceva
iti urez sa ai numai vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonylexa spune:

ottilia - am nascut prin cezariana si m-am refacut extrem de repede
din cate stiu fiecare dr are propriile recomandari; eu am multe prietene si cunostinte care au nascut cu dr radoi de la municipal si toate s-au refacut repde, dar e important de retinut ca tine de organismul tau, de capacitatea lui de a se regenera, tine de cat de priceput a fost chirurgul
eu nu ma pot plage deloc, din contra
dr radoi mi-a spus ca datele fiind datele mele, adica refacerea si modul meu de a aborda problema (adica m-am ridicat din pat la cateva ore dupa operatie, nu am lenevit si nu mi-am plans de mila pt ca stiam ca trebuie sa-si reia organismul functionarea normala, am incercat sa ma descurc singura si cu spalarea daria la fundutza sau, cand era cazul, la baia de seara--daca nu era nimeni acasa sa ma ajute)---------scuze, am divagat destul, dar vroiam sa subliniez ca mai bine asculta fiecare de indicatiile dr propriu care stie mai bine ce capacitate are de a efectua o operatie....etc------------- revenind, dr radoi mi-a spus ca dupa 10-11 luni de nastere pot face inca un copil pt ca nu va fi nici o problema
am intrat pe net si am citit despre asta, pot zice ca parerile dr sunt impartite, in functie de experienta lor, de modul de operare, de sanatatea pacientelor
daca nu ai probleme, la frig nu te doare operatia, nu te doare daca bebele te loveste, din greseala la operatie, poti ridica greutati fara sa simti ceva la operatie, banuiesc ca e ok sa mai faci un bebe

sanatosi tuturor

tonylexa---5+ si mama de Ana Daria (10.02.2007)

Mergi la inceput