Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

quote:
Originally posted by flowerbee

Buna fetelor,

Eu o sunt o aspiranta optimista cu o serie de teste de sarcina pozitive, in ciuda unui test HCG destul de micut (facut in Z10 DPO).
Dupa cum merg lucrurile, cred ca vom fi colege la aceasta Odisee. Mi-a fost un pic teama sa scriu deja aici, insa azi e prima zi de intarziere si deja incep sa constientizez ca sunt graviduta.

UM: 25.04.2008, DPN: 30.01.2009, DN: 16.09.1978

Nu am medic, nu am programare si sunt bulversata, insa de saptamana viitoare incep sa ma preocup si de asta.
Bine ai venit draga si sa dea bunul dumnezeu o sarcina cat mai usoara si sa o ducem cu bine pana la capat

Va pup si sper sa ma primiti si pe mine.

Bee

Bine ai venit draga ,si feleicitari,iti doresc o sarcina cat mai usoara si sa dea d-zeu sa o ducem pana la capat cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Buna seara,
Iata am intrat si eu in sfarsit caci am cam dormitat toata ziua dupa ce am venit de la dr.eco. Se pare ca sarcina este ok. insa cu scurgerea, nu s-a pronuntat si mi-a zis sa-mi spuna medicul meu acest lucru..., iata rezultatul de la eco. in care am incredere deoarece este un medic f. bun: sarcina unica in evolutie, embrion vizibil, cu lungimea de 0,88mm corespunzand unei sarcini de 6 s. si 5 z. BCF vizibile, ritmice AV 134-135B/min., vezicula vitelina prezenta, dimensiuni normale (3,4mm). Hematom perigestational 2,4mm grosime caudal si posteroinferior.
Acum as intreba-o pe IRINAC, daca se poate bineinteles, sa-mi spuna ce inseamna perigestational si caudal
Luni de dim. ma duc la medicul meu sa vedem ce zice de scurgerile astea care nu se mai opresc.
6+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

salutare si de la mine...mamica de ian.2008!va felicit si eu pentru minunata perioada ce va asteapta!mi-au dat lacrimile citinduva chiar si asa mai pe diagonala..ca deh..cu un pitic rasfatat care numa in brate vrea,.,nu prea reusesc altfel!oo sa vedeti ca nici n-o sa va dati seama ce repede trece timpul!va doresc la toate sarcini usore, sa va bucurati de lunile astea si incercati sa nu va lasati coplesite de griji!(ma stiu pe mine ca eram numai un stres )
michelle si angelique.. aveti DPN in data in care am nascut! mi-au dat lacrimile de emotii si drag...deja mi dor sa fiu gravi

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Hihihi, jelimoni, ce coincidenta, tocmai rasfoiam si eu forumul si ma intrebam ce mai fac proaspetele gravidute, sper ca sunteti pline de vesti bune, fetelor, fara greturi si prostii d'astea... Ma bag sa va citesc!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Hihihi, jelimoni, ce coincidenta, tocmai rasfoiam si eu forumul si ma intrebam ce mai fac proaspetele gravidute, sper ca sunteti pline de vesti bune, fetelor, fara greturi si prostii d'astea... Ma bag sa va citesc!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!

hihi..ce zici mitsule ne mai bagam la un bebe? ca tare dor mi de odisee :))

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

sper sa nu se supere fetele ca ne bagam asa peste ele

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

quote:
Originally posted by tuchi123

Buna seara,
Iata am intrat si eu in sfarsit caci am cam dormitat toata ziua dupa ce am venit de la dr.eco. Se pare ca sarcina este ok. insa cu scurgerea, nu s-a pronuntat si mi-a zis sa-mi spuna medicul meu acest lucru..., iata rezultatul de la eco. in care am incredere deoarece este un medic f. bun: sarcina unica in evolutie, embrion vizibil, cu lungimea de 0,88mm corespunzand unei sarcini de 6 s. si 5 z. BCF vizibile, ritmice AV 134-135B/min., vezicula vitelina prezenta, dimensiuni normale (3,4mm). Hematom perigestational 2,4mm grosime caudal si posteroinferior.
Acum as intreba-o pe IRINAC, daca se poate bineinteles, sa-mi spuna ce inseamna perigestational si caudal
Luni de dim. ma duc la medicul meu sa vedem ce zice de scurgerile astea care nu se mai opresc.
6+Doamne ajuta

Tuchi123, felicitari pentru ca ti-ai vazut bubuzuza! Cred ca e o senzatie unica. Abia astept sa trec si eu prin experienta aceasta! Deocamdata noi suntem prea mici, abia peste vreo 2 saptamani o sa ma programez la dr, oricum nu ma primeste nimni mai devreme.

Eu as vrea sa nasc la Euroclinic sau la Medlife, insa nu stiu la ce medic sa a duc. Merge cineva dintre voi la vreun medic ce lucreaza la una din aceste clinici? Am 29 ani, Rh negativ, excavatie de nerv optic si miopie foarte mare, deci din start se impune cezariana.

Va pup.

Bee4+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

Naty - multumesc pentru raspuns. Sunt la dr. Tomescu Aneta (din Constanta). Am uitat sa spun ca sora mea a avut o sarcina cu anencefal (descoperita la 5 luni) si ma gandesc ca de aceea mi-o fi indicat sa iau asa mult acid folic (aproape 3 mg pe zi, daca socotesc si ce contine Materna si tabletele separate). Cred ca o sa iau cu o tableta mai putin totusi, ca m-ai pus pe ganduri. In plus si sora mea la fetita (pe care a avut-o dupa episodul nefericit) a luat doar 1.5 mg pe zi...deci probabil ca la mine e o doza cam prea mare. Sper sa nu fi stricat ceva.

In alta ordine de idei, sunt tare ingrijorata cu analizele ...care au iesit incerte pt Listeria (1/80 si trebuie sa le reiau peste o luna - doua) si la toxocara a iesit IgG pozitiv.
Voi va pricepeti la analizele astea? Ca eu am citit pe net ca IgG inseamna ca am avut, si ca acuma sunt imuna. Din pacate (sau din nepriceperea celor de la laborator), nu mi-au facut si IgM (ca sa vad daca mai am in continuare). Asa ca m-a trimis doctorita sa mai fac o data analizele, la alt laborator.
Si durerile de burtica persista, ca niste intepaturi asa, care se tot muta, mai mult in partea de jos...Tare mi-e frica.

Sper sa vin cu vesti mai bune curand! Incerc cat de cat sa fiu optimista!

Va pup si sa aiba Dumnezeu grija de noi si de puisorii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

Leditia - eu sunt din Constanta. Merg la dr Aneta Tomescu. Tu la cine mergi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Pentru tuchi123 perigestational inseamna in jurul sacului gestational(hematomul respectiv care inseamna cred ac stii asta un cheag de sange). caudal defineste POZITIA :cranial = in sus si caudal= in jos deci sunt termeni care definesc cu exactitate pozitia hematomului, nimic deosebit practic.Felicitari pt bebe astept si eu cu nerabdare eco de joi cand vom avea 6 sapt si 1 zi de amenoree.
Va pup pe toate

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Irina&year=2009&month=1&day=21&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>]bebe mic[/url]

Mergi la inceput