Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Pentru fetele care au fost la eco, de la ce saptamana se pot vedea bataile inimii fatului, marti am programare la doctor si nu stiu la ce sa ma astept.Va

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
6+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna dimineata burtici,

Tuchi123, din pacate nu pot sa merg la medic pentru ca plec maine in Austria pentru aproape o saptamana. Daca nu ar fi fost in interes de serviciu, nu as fi plecat, insa nu am ce face. Azi voi face o programare pentru 2 iunie, poate reusesc. Nu stiu insa la ce doctor.

Leditia, e normal sa ai temeri. Din cate am citit, scurgerile maronii sunt normale, arata ca bebe se cuibareste bine la tine in burtica. Eu nu am avut pana acum, dar am citit pe net ca in primele doua luni, mai apar. Pentru linistea ta insa, mergi la medicul tau si discuta cu el. Ai incredere ca totul va fi bine!

Tony, nu e nici o problema ca mi-ai pove de cunostinta ta. Nici eu nu sunt impacata cu ideea ca zilnic fac controlul de securitate. In mod normal, nu ma deranja, pentru astea sunt regulile. O sa intreb dr si poate ca imi va da o adeverinta de sarcina cu care sa ma duc la RU. Plus ca eu si calatoresc cam mult. Ma gandesc acum ca numai in primele 8-10 saptamani voi merge in 3 destinatii, deci cel putin 6 controale de securitate, plus acele de 2-3 ori pe zi la servici.

Fetelor, voi de cand ati inceput sa aveti greturi si alte simptome de sarcina? As vrea sa stiu pentru ca eu nu prea am, cu exceptia faptului sa sanii sunt mari si durerosi si urinez frecvent. Eu am avut doar 2 zile de greturi saptamana trecut, de atunci, nimic.

Pupici,

Bee4+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neata...matinala ca mai intotdeauna..deh,trebuie sa-mi iau pastilele,caci la pranz trebuie sa mai iau o tura..
Angellique ti-e somn din cauza sarcinii ,nu din cauza utrogestanului.Si mie mi-e somn ziua,uneori mi-e somn de-mi vine sa ma culc si pe jos numai sa dorm..Si eu mai am putin si incep sesiunea si ne-au aranajat examenele total aiurea,in timpul sapt..in zile consecutive..Mi se pare aiurea rau...Adik ne-au pus cele mai grele examene unul dupa altul,in zile consecutive si la cel de engleza ne-au lasat o sapt.distanta fata de ex anterior..Stupid!
Soacra mea spunea ca poate e baiat,ca ei i-a fost ff somn cand a fost insarcinata cu al meu iubit :)..Cine stie..
Btw..ce micutza esti(fara suparare,nu vreau sa sune aiurea,am 2 colege la munca de 20 de ani si cand vbesc de ele spun "aia mica" si una e de 2 ori cat mine..da mi-s drage toate si asa le alint eu..)

flowerbee sanii durerosi si urinarea frecventa sunt semne de sarcina.Nu e obligatoriu sa ai greturi.Nu toate sarcinile sunt la fel..Sunt femei care n-au nimic si se simt excelent,au energie..insa sunt si femei carora sarcina le da viata peste cap..greturi,insomnii,dureri de una alta,constipatie..etc etc..
Scurgerile maronii sau de orice natura nu sunt normale..si cred ca asta mi s-a spus de toti medicii la care am fost..si am fost la destui de-a lungul timpului...Si acum atat medicul de fam cat si dr.ginecolog mi-au zis ca in caz de scurgeri..orice, sa sun,sa nu stau ca nu e de bine!Nah,evident ca ma panichez.Mi-e teama si e evident de ce.Imi doresc acest copil ff mult si vreau sa duc sarcina asta la bun sfarsit cu bine si sa am un bb sanatos si frumos (asa ca noi..vai ce modesta sunt azi )
Btw,voi cu cate kg ati plecat in sarcina..Eu deja pusesem pe mine cred vreo 2kg cand am ajuns la dr sa ma cantareasca..asa ca am plecat cu 49 de kg..ma rog atat aveam la 6 sapt..Fiind mignona n-as vrea sa iau f mult in greutate ca la mine se vede si 1kg ..Iar uneori as manca numai prostii..gen cipsuri,ciocolata si alte "bunatati" din astea
toate burticile.

POZE
my baby
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna dimineata, burtici,

Flowerbee, spune la vama ca esti insarcinata, nu iti vor face probleme, nu e nevoie sa treci prin usa de securitate. Cit despre simptomele de sarcina, eu le-am avut din saptamina a 6-a, insa usoare... sunt obosita si am ceva greturi, nimic deosebit.

Cris30, la mine s-au auzit bataile de inimioara la sarcina cu fetita la 7 saptamini, ecografie interna. E foarte interesant cum se aud bataile de inima, ca un suierat de tren. Si am mai vazut ceva, ne-au facut si poze, un mormoloc mic de tot. Iti tin pumnii maine, eu merg joi si am deja emotii, sper sa fie totul bine.

Angellique, doua facultati si bebe? Ok, m-am uitat la virsta ta si pricep acum de unde vine energia.... esti tinerica foc!
Ce vremuri, si eu eram la virsta ta cu slujba fulltime, facultate fulltime si dadeam si ore de engleza si italiana pe linga, doar aveam serile si weekendurile libere! E normal sa fii asa de obosita, incearca sa nu te stresezi... ai un plan pentru perioada imediata dinainte si dupa nastere, cum faci cu facultatile?

Leditia, cum mai esti?

O zi buna fetelor, eu ma intorc la munca... maine avem iesire cu firma toata ziua si va observa toata lumea ca nu imi beau obisnuitul pahar de rose... helllp! Vor banui ca sunt insarcinata si vor face glume... singurul meu ajutor sper sa fie o dulceata de coleg al meu care e gay si caruia ii spun azi si sper sa ma scoata din probleme...(adica, ascultati ce faze la mine: voi juca teatru. Eu ma prefac ca vreau sa comand vin si el imi zice: stii cite calorii are? si eu ma imbufnez si nu comand... ce ziceti ce scenariu paranoic?)

o zi buna din Haga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Iris,poti spune ca ai inceput o cura de slabire sau una de detoxifiere..cu legume, fructe si ceaiuri doar si normal ca nu poti bea,doar iti detoxifici organismul..doar a inceput primavara.E si plauzibil si laudabil :)

POZE
my baby
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna din nou,
Pentru fetele care au examene, le doresc multa bafta si spor la invatat.
Leditia, Doamne Doamne va abea grija de tine si de bebele tau!
Iris, ce frumos ca aveti iesiri cu firma...Super faza cu colegul tau. Sa ne pove cum a fost.
Angellique, esti o curajoasa! Bravo tie!
Eu nu mai am rabdare pana ma duc la doctor. Plus ca plec in Austria cu teama in suflet, avand in vedere anunturile de epidemie de rujeola si de encefalita de capusa de acolo. Astept azi rezultatele la anticorpii de rujeola, rubeola si varicela. Din cate stiu, doar rubela am facut cand eram mica.

Pupici la burtici

Bee4+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angellique spune:

Iris2002, dupa nastere cred ca imi voi ingheta un an la facultatea de stat(e rau ca nasterea "pica" chiar in sesiune), iar la facultatea privata voi continua, pentru ca oricum e la fr si sunt mai ingaduitori.Cu bebe ma va ajuta mama pentru ca e pensionata.Cu banuti va fi mai greu, pentru ca nu pot sta pe capul alor mei. Viitorul sot lucreaza, dar la anul isi da si el licenta. Si din cate am inteles,nu vom putea lua decat 2 mil de la stat, daca el lucreaza.Nu-mi convine sa renunte la lucru pt 6mil.Iar eu n-am avut niciodata carte de munca. Va fi greu, dar bb asta mi l-a dat Dumnezeu si nu renunt la el. N-am ramas insarcinata din neglijenta (am ramas rupandu-se prezer si in ziua 9 a ciclului).Mai rau e cu prietenul meu,E cel mai bun baiat, dar mi se pare ca nu e pregatit pt a fi tata.Ma sustine si e langa mine,dar cand vad ca lui ii arde de biciclete si alte prostii...Mi-e sa nu sufere prea mult,pt ca socul e mare.In schimb eu,am impresia ca sunt pregatita dintotdeauna sa fiu mama.Va pupic si o zi frumoasa

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angellique spune:

Leditia,stiu ca sunt micuta, dar acum nu mai am ce face.Nu aveam eu in plan sa am copil acum (cu toate ca mi-am dorit intotdeauna),aveam alte planuri:sa termin facultatile,obtinusem si o bursa erasmus pentru primavara urmatoare, vroiam sa incerc sa intru in magistratura dupa ce termin fac. Dar sunt ambitioasa, si stiu ca voi putea realiza tot cu putin mai multa vointa. Eu cred mult intr-un quote: "Events always go as they must!". Te pupic!
Fetelor, incercati noaptea sa puneti in sutiene comprese cu varza!!O bateti putin sa iasa sucul din ea.Stiu ca suna babeste, nici eu nu vroiam sa o ascult pe mama, dar de vreo 2 saptamani imi pun si e MIRACULOASA!!Nu ma mai dor sanii aproape deloc!
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

buna fetelor

am venit si eu din luna de miere

ce ma bucur sa vad ca ne-am inmultit si imi pare foarte rau pt fetele care au pierdut sarcina.

intreb si eu iarasi ca prostul: e o problema ca nu am nici un fel de greturi?????

ultima data am fost la dr acum 2 saptamani cand am vazut saculetul, dar vreau sa merg si in mures acasa la un dr care are un eco mai performant.

6+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Buna tuturor!
Nu ne-am mai vazut de mult, copilu' asta o sa se nasca in masina - ca toata saptamana trecuta am fost pe drumuri.
Bine ati venit! Tuturor proaspetelor mamici! Felicitari!
Noi nu mai avem greturi de vreo saptamana, cred ca-i place in masina . In schimb ma dor sanii pe zi ce trece si mai tare!
Bine ai revenit Cristi din luna de miere!
Cat despre kilograme... Nu vreau sa ma gandesc, eu am luat deja 3...

7+

galmita mea

Mergi la inceput