M-am hotarat.........adoptie(47)
Raspunsuri - Pagina 16
miha74 spune:
nu mai stiu daca am apucat sa va pun pozici cu noi...asa ca o fac acum.
http://community.webshots.com/user/mihaela_florea
pupici si un week-end agreabil,
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
asi spune:
Miha ai un baietel minunat.Nu mi-a venit sa cred ce bine va seamana.Felicitari mami!
Patri
Anca curaj ca totul va fii bine.
Eu sunt supernervoasa ca-mi face asistenta sociala niste faze.....Luni ma intalnesc cu ea si neparat lamuresc problemele.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
asi spune:
Vineri ,13 iunie 2004 a fost cea mai minunata zi din viata noastra.Atunci l-am cunoscut pe Razvan.
diciu spune:
miha74...am vazut pozele voastre! ai un baietel minunat!!!
Sa va traiasca alaturi de surioara lui frumoasa!
E foarte bine dezvoltat pentru 4 luni si foarte fericit alaturi de familia sa. Felicitari!!!
Asi inteleg ca ati sarbatorit ieri!
La multi ani,va doresc cat mai repede o surioara pentru Razvan
Eu din pacate ieri, vineri 13 am fost muscata de un caine si eram si cu Sabina in brate. Acuma merg le vaccinari...Culmea e ca sotul meu mi-a zis "maine e vineri 13" de parca urma sa se intample ceva rau...
Poze Sabina Teodora
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
asi spune:
Anca nu ne spui nimic?Cum a fost?
Anca Wish spune:
Eu plutesc. Fetita e minunata!!! Scumpa, extrem de delicata, finutza, cu o fatzuca ca de portelan, cu obrajori rotunzi, cu ochi, mari, mari, cu o gurita mica si rosie...ce mai, e fata lui mama. Sotul meu a avut o reactie surprinzatoare. A luat-o in brate si a inceput sa planga. Am plans amandoi pret de cateva minute. E fata noastra, e minunea noastra!
E un copil cuminte, educat, ii place sa deseneze. I-am luat cateva carticele de colorat si vreo 2 ore am colorat manadoua.
Cand am plecat (cu mare greu am facut-o), ne-a luat in brate si ne-a pupat.
Sambata vom merge iar la Buzau s-o vedem. La inceputul lui iulie, asistenta maternala se va intoarce cu ea in Bucuresti si ne va fi mai usor.
Acum, depinde cat de usor se va atasa de noi. E un copil extrem de sensibil si probabil ca se va dezlipi mai greu de "mami si tati" de acum.
Pe 15 iulie plecam la mare si tare as vrea s-o luam cu noi, mai ales ca n-a fost niciodata.
Offf, am atatea emotii, atatea dorinte si atat de putina experienta. Imi doresc sa fie cu noi cat mai curand.
A, si mai exista o problema. Cred ca v-am mai scris, dar in cazul ei, trebuie reluata procedura pentru a deveni adoptabila. E, intr-adevar o problema?
V-as pune o poza, dar nu stiu daca e indicat avand in vedere situatia ei inca nu ft clara.
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
criadi spune:
Felicitari Anca! Sa dea DD sa depasiti cat mai repede piedicile care stau in calea "intregirii" voastre
Anca Wish spune:
Multumesc frumos pentru tot, Criadi.
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
asi spune:
Anca .Cuvintele sunt de prisos.Ma bucur de fericirea voastra.
Victo pana nu treci prin ce trecem noi nu fii asa de sigura ca noi suntem asa de ne-norocite.Multumim ca ne citesti.