Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (70)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Mada imi pare rau sa aud ca tot te chinuie maseaua ,acum cand ai atata treaba de aranjat pentru sambata,dar tu esti tare cum am citit mai sus si o sa rezisti si nu o sa lasi o biata masea sa iti strice frumoasa yi de sambata.
Si mie mi se pare ok cu lista asa cum ziceti voi,ca aveti experienta.
Nu s-a aflat nimic de Irda???

33+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

LA MULTI ANI SOARE!!!Sa ai parte de tot ce iti doresti!Ai primit un cadou atat de special-primul bebe din odisee si inca unul pe drum!Asa cum merita o inimioara frumoasa ca a ta!
BINE AI VENIT BEBE CODRIN!!!!FELICITARI MONA-mamica curajoasa!BEBE DE IRDA ,TE ASTEPTAM!!!
CE ZI FRUMOASA!!!!!
MADA- ce frumos stii sa traiesti miracolul!Imi pare rau de maseluta ta...Iar listuta imi place!!!
DARA_d-si eu ma gandesc cu groaza la caldura.Intre timp mi-am luat masuri de precautie:aer conditionat+geamuri care protejeaza de soare-la camera lui bebe
NATI-ma bucur ca bebe e bine.Mai ai putin.Doamne ajuta!M-am distrat cu stilul japonezilor la coafor!Culoarea imi place foarte mult.Cam asa vreau si eu sa ma fac.
CAMY-of,imi pare tare rau ...iti trebuie curaj ,intr-adevar!Dar Timeea te va ajuta cu siguranta in directia asta!
BUJO-multumim de banc!Am ras!:)
CARMENELA-ce fata puternica ai!
JJovana-nu te-ai ingrasat in ultimele 3 sapt-wow!!ce ai mancat???
BIRI-sper sa nu fie ceva grav cu bebe.Doamne ajuta!
AMALIA-Bine ai venit!
ANDREEA-imi pare rau de Theo.Insanatosire grabnica!
Fetelor care deja ati trimis contractele la Coord Blood Center,le-ati trimis inapoi cu acelasi curier ?Eu am fost foarte nemultumita-mi-au spus ca vor ajunge in 2 zile si au ajuns in 2 saptamani.M-au si pus sa stau acasa vreo 3 zile ,zicandu-mi ca ajung in zilele respective,lucru care nu s-a intamplat!

SUN-LA MULTI ANI!!!inca o data!!!

Sursula28+bebe Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

mada eu sunt pro ideea cu saptamanile...si inca ceva..mona avea 36s+xzile,deci a nascut la 37 sapt,adiq dc maria se nashte maine cand eu am deja 36 se considera nascuta la termen?

Ana-Maria35+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 29 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

deci,rectific
mona UM 13.09
eu UM 14.09

concluzie: mona avea 36 sapt implinite azi si se considera ca a nascut in sapt 37!!

am oMARIA!!!AMR 29 zile

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Felicitari Mona pentru bebe Codrin, multa sanatate va doresc amindurora.
Irda, nastere usoara iti doresc si o Antonia frumoasa, cuminte si sanatoasa.

Fetele, va dati seama ca sintem odiseea de iulie-august si noi am inceput-o cu bebeii din mai?!!! Pina se termina ultimele nasteri primii bebei or sa mearga la scoala, hi, hi

mada, cu lista eu zic ca si bujo, sa n-o lungim inutil.

ankule, bine-ai revenit, ca de mult nu te-am mai auzit. Ce harnicuta mai esti tu. Deci mai mergi inca o saptamina la servici?

mcoca, am vazut si eu ca la mamicile de mai-iunie se da supliment la greu, chiar m-a intrigat treaba asta, plus numarul mare de cezariene. Sint curioasa ce v-a zis voua la cursul de alaptat, neaparat sa ne povestesti.

Fetelor, de marimar mai stie cineva ceva? Ca n-am mai vazut-o de ceva vreme pe aici.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Dara acum am vazut si eu pozele tale, esti o frumoasa, sotul tau te completeaza de minune iar burtik este mare, rotuuuunda si te prinde la fix... (parerea mea)

Monica 32+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

am citit un articol si m-a cam pus pe ganduri
asha ca tre sa va intreb:
1.are cineva dureri ca la cm?
2.secretia a ajuns sa va ude chiloteii sau4 tamponul zilnic astfel incat sa va simtzitzi uda?
3.aveti contractii dureroase?
4.simtiti presiune in vagin?

am oMARIA!!!AMR 29 zile

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

LA MULTI ANI SUNULE, SA FII FERICITA DRAGA MEA, SI IMPLINITA...PUPICI

FETELOR, SUNT CU LACRIMILE IN BARBA DE EMOTIE SA NE TRAIASCA PRIMUL BEBE CODRIN SI MONA SA SE REFACA CAT MAI REPEDE...CE VESTI BUNE...SI CE EMOTII...
MA ROG SI PT IRDA, CINE STIE , POATE CA LA ORA ASTA OI TINE PE ANTONIA LA PIEPT....SA DEA DD SA FIE BINE!!!

MADA PUNE LISTA ASA CUM VREI, VA FI ASA FRUMOASA PLINA DE BEBEI SANATOSI INCAT NU VA MAI CONTA DACA E LUNGA SAU SCURTA, PUPICI SI SA-TI TREACA MASEAUA AIA, PT CA SAMBATA E ZI MARE...

CE PLINA DE EMOTII SUNT...NICI NU MAI STIU CE SA SCRIU...

CAMY SA FII TARE PT FETITA TA, DACA NU A FOST SA FIE...NICI SA NU TE UITI IN URMA, PAREREA MEA E CA S-A AJUNS PREA DEPARTE, ASAC CA SUNT SIGURA CA VEI FI FERICITA SI SINGURA, ESTI O LUPTATOARE...PUPICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Ana, eu parca imi amintesc ca Monei ii schimbase dpn-ul, cu o sapt. Nu te mai stresa, de la 36 de saptamani e ok.

Mada, si eu am luat penicilina dupa criza de fiere: cate una dimineata, la pranz si seara.

Biri ca bebele sa fie bine. Sunt sigura ca vei lua cea mai buna hotarare cu privire la spital si la toate cele.

Turtu, povestesc maine, promit :).

Vicky 35+ si Maya
AMR +4 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

quote:
Originally posted by boticelina

Dara acum am vazut si eu pozele tale, esti o frumoasa, sotul tau te completeaza de minune iar burtik este mare, rotuuuunda si te prinde la fix... (parerea mea)

Monica 32+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)

"If you are unware of your choices, then you have none"

Multumesc Boticelina de aprecieri ,stii cand ma vad asa de mare imi vine sa plang ,dar nu stiu exact de ce plang,oricum nu imi place cum arat asa disproportionata, dar mai e pic si o sa uit eu de chestiile astea.
Tu esti slaba si cu burtica , ca doar am vazut pozele.

33+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput