Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (70)
Raspunsuri - Pagina 17
flo1980 spune:
Ana eu am simptomele descrise de tine dar am numai 34 saptamani. Colul meu e sters si deschis.....sunt in tratament dar burtica tot tare este...![]()
![]()
![]()
La mine a inceput si dopul sa se elimine, e ca un mucus....Si am si dureri ca la menstruatie de cateva ori pe zi ![]()
![]()
![]()
Si eu am luat antibiotic (oxacilina)...tocmai l-am terminat azi...1 cp de 500 mg la 6 ore.
Flory mami de Alex si
34+ cu 
AMR 6 saptamani 
bebe 2
pozele mele
anaxena spune:
quote:
Originally posted by mcoca
Ana, eu parca imi amintesc ca Monei ii schimbase dpn-ul, cu o sapt. Nu te mai stresa, de la 36 de saptamani e ok.
Mada, si eu am luat penicilina dupa criza de fiere: cate una dimineata, la pranz si seara.
Birica bebele sa fie bine. Sunt sigura ca vei lua cea mai buna hotarare cu privire la spital si la toate cele.
Turtu, povestesc maine, promit :).
Vicky35+ si
Maya
AMR +4 saptamani
Bebele casei
nu te contrazic,dar UM sigur nu i s-a schmbat..tot 36 sapt au trecut!
Ana-Maria
35+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 29 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
atb spune:
Mamaaaa ce zi avem!!! M-am intors de la serviciu, si cand deschid odiseea, ce vad? 16 pagini de aseara pana azi! "Oare ce s-a intamplat cu fetele mele, ca de obicei nu se scria atata intr-o zi." imi zic. Ca sa descopar atatea si-atatea evenimente, care mai de care!!!

LA MULTI ANI !!! Laura, iti doresc tot binele si fericirea din lume, D-zeu sa va binecuvinteze pe tine, pe sotiorul si pe Galu a voastra! sa aveti parte numai de bucurii si iubire, sanatate si fericire! Si sa fii mereu raza noastra de soare de aici de la odisee! Iti multumesc pt. toata rabdarea si daruirea cu care ne raspunzi la fiecare!!! 

Bebe Codrin, bine ai venit pe lume, sa cresti mare si sanatos, cuminte si papacios, si sa te intelegi de minune cu fratiorul tau, Cris! Mona, felicitari, esti o mamica eroina, felicitari ca ai dus aceasta sarcina la maxim, ca ai trecut peste toate durerile si necazurile, iti doresc o refacere cat mai rapida si sa te intorci cat mai repede acasa printre cei dragi!!!
Irda, tinem pumnii si pt. tine! 

, sa dea DD o nastere cat mai usoara iar bebe Antonia sa fie sanatoasa si papacioasa!!! Hai, Antonia! 

Adriana
28+ 
bujo spune:
Mona avea 36 sapt. Ieri le-a implinit. A zis ca a intrat in sapt 37 nicidecum ca a implinit 37 sapt. Si schimbatul DPN-ului n-are legatura cu numarul de saptamani ca doar tot atatea sapt au trecut de la UM fie ca bb e mai mare sau mai mic.
bujo
32+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
SunSmile spune:
Am ajuns si noi acasa acum. La restaurant am stat cu telefonul langa mine, radea iubi. Dar n-a sunat Irda inca...
Multumesc inca o data, dragelor! Nici n-aveti idee ce inseamna pt mine toate urarile voastre!
Dara esti o frumusica. Da, ok, ai burtica mare si frumoasa. Lasa ca slabim noi dupa!
Sunt prin zona...fatzai telefonul dintr-o mana in alta...
SUN
35+ 

mcoca spune:
Ana, Bujo, de fapt importanta e data ovulatiei si la aia se adauga 2 saptamani (asa se face aici). DEci daca Mona a ovulat la 7 zile si nu la 14 ... a castigat o saptamana, de unde modificarea dpn-ului. IAr data ovulatiei se calculeaza o data si bine, la prima eco morfo, ca apoi nu mai e relevant.
Any way, ceea ce conteaza e ca bebeii sa fie bine indiferent daca se nasc la 35 sau la 40 :). De fapt doream sa o incurajez pe Ana ca MAria o sa fie bine, chiar daca iese maine :).
Vicky
35+ si
Maya
AMR +4 saptamani
Bebele casei
Chuny spune:
SUNSMILE, iti doresc un an superb, mult soare in viata ta si sanatate!!! LA MULTI ANI ! 

BINE AI VENIT BEBE CODRIN !!! Chiar azi noapte ma intrebam cand va aparea primul bebe la noi, in mai sau in iunie. Si uite ca a venit in luna mai.
Ana, nu cred ca e nici o problema daca nasti acum, insa tot e mai bine daca se naste dupa 37 saptamani implinite. Asa ca daca aveti dureri, stati linistite in pat si tineti bebeii cat puteti de mult. Dar nici ca mine care l-am nascut pe primul la 41 de saptamani si 3 zile !![]()
Mada, zi mare pt tine sambata. Eu fiind cam pe drumuri acum nu mai am albumele la favorite, dar o sa fac tot posibilul sa gasesc albumul si sa vad pozele cu rochia si restul. Sunt convinsa ca veti fi superbi toti 3 sambata !
IRDA, nastere usoara !!!
Edit: cred ca am intrat deja in saptamana 36 si eu :-)
Sibylle saptamana 36 
Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir
boticelina spune:
Ana, chiar nu stiu ce sa-ti raspund, voi veti fi deschizatoare de drumuri ![]()
Asa ma bucur ca Mona e bine, imi amintesc ce-mi spunea la telefon, cum ca doctorita ei o speria ca e foarte posibil sa-i faca histerectomie totala la nastere, cum nu stie daca si cat sange va pierde, sunt atat de incantata ca totul s-a sfarsit cu bine... mi s-a luat o mare piatra de pe inima.
Acum tot ce imi doresc e ca si Antonia Irdei sa se fi grasunit, si uite ca a avut si ea rabdare, vine tot la 35 de saptamani ca si Dariuca...
Dara nu te mai complexa si tu cu greutatea, esti tare frumusica si radiezi, ce-ti trebuie sa fii slaba? Fix acum... Io am fost grasana, na, acum era si randul meu sa fiu slaba ![]()
Monica
32+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)
"If you are unware of your choices, then you have none"
narcisa.s spune:
Mai fetelor ce de vesti!!!Ce zi a fost astazi!!!Doamne ajuta!
Camy si Caitlin, subscriu la ce a spus Gabriela82.Oricum imi pare tare rau ca trebuie sa treceti prin asta
Sun-ule, multzumim pentru mesaje, inca o data La multi ani si sa fiti fericiti!!!!Sunteti o familie deosebita toti 4
Sa-i dea Dumnezeu sanatate lui Codrin!!Si Monei sa se bucure de amandoi baietzii!!Ce ma bucur ca totul este bine.Bravo Mona!!!!!!!!Si recuperare usoara!!!
Amalia1, bine ai venit si din partea noastra, desi cu intarziere!Sa ai o nastere usoara si un bb frumos si sanatos
Dara_D, pai nu stiu daca exact in primele 2-3 luni o sa o lasi singura in camera.Si eu m-am gandit la asta dar cred ca in prima faza o tin cu noi in camera.
Ankalaura, relax si tu mai fata mai!!!Mai ai o saptamana zici??
The Andreea, Theona se simte mai bine acum?Asta ce inseamna ca nu poate sa stea la soare sau??Lasa ca sta bebe atat cat este necesar si va fii bine
Mada eu nu stiu ce e cu maseaua ta dar fa ceva te rog mult...Sa nu aud saptamana viitoare ca te-a durut maseaua intr-o zi atat de importanta
Nati, frumos burtic frumoasa culoareeeeee.
Biri, si eu cred ca va fii bine bebele, sa stii.Cineva acolo sus ne iubeste...
Vicky, daaaa, asta e un subiect care pe mine ma intereseaza tareee si astept sa scri...
Anaxena eu raspund pozitiv doar la ultima intrebare...Contractii am dar nedureroase iar presiune in vagin daaa, mai ales cand ma ridic
Astept noutati despre Irda si despre micutza Antonia!!!Sa dea Dumnezeu sa fie bine...Vai, ce zi!!!!!!
Noi suntem bine, am fost la Dr Leite, intr-un alt moment o sa va povestesc ce si cum, acum sa dam Cezarului ce e al Cezarului - bebe Codrin si Mona, Sun si sa speram ca si Irda si Antonia!!!
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (30+)si Vil asteptand o 
AMR 10
syyylviuta spune:
Uau, nu-mi vine sa cred!!!!! A aparut primul bebe al odiseei noastre!!!
Bine ai venit Codrin!!!! Felicitari Mona!!!
IRDA asteptam vesti bune, ma rog pentru tine sa fie totul bine!!!

SUN, LA MULTI ANI!!!

Ai avut parte de ceva evenimente pe ziua de azi!
Sa fii fericita!
36+ cu
Stefan Cristian

ca bebele sa fie bine. Sunt sigura ca vei lua cea mai buna hotarare cu privire la spital si la toate cele.