Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (70)
Raspunsuri - Pagina 15
Gini75 spune:
LAURA, ZAMBET DE SOARE, ce aniversare frumoasa... asa ca sa tii minte...De ziua ta a aparut primul bebelus, iar al doilea e pe drum.
Sa ai o viata frumoasa ca ziua de azi.
Felicitari pentru MONA, sa-i traiasca bebelusul grasunel, sa creasca mare si frumos!
Gini
Ingry spune:
Eu sunt pe baricade. Azi e o zi speciala!! In timp ce lucrez (mai rulez cate un program), trag ochiade sa vad daca a aparut si cel de-al doilea pepenas.
Hai Irda!!!
Noi suntem alaturi de tine!!!

Ingry
29+
Alexandru David
mariana_1976 spune:
FELICITARI MONA pentru CODRIN VOINICEL!!! 

IRDA 

SUN La multi ani cu multe bucurii, sanatate si implinirea dorintelor!

Mada PENICILINA V este indicata in sarcina si la infectii de molar.Aici am primit imediat, poate daca te vei duce la urgenta iti dau?(sau nu exista serviciu special de urgente stomatologic la voi?)
Biri aici ne indruma spre spitalele mai mari daca exista suspiciuni de probleme cu bebelusul.Ma rog sa fiti bine amandoi!
Map si eu am avut o sarcina pelvina cu al treilea bebe care din pacate nu s-a mai intors...(era si lichid putin si mie mi-a spus si moasa ca in general, daca a fost multe luni pelvin, sanse mai putine de intoarcere aveam oricum......)
La una dintre odisee am avut o mamica din Germania ai carei bebelusi s-au intors amindoi dupa 35 de saptamini.
Mariana
33+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
Ingry spune:
Madasi Boti, eu sunt 100% de acord cu voi in ceea ce priveste listuta de pepenasi!
Mada, iti suntem profund recunoscatoare pentru grija ce o ai pentru odiseea noastra!!!
Ingry
29+
Alexandru David
M&M spune:
Mada, cum zic si restul fetelor, putem trece nr de saptamani...Codrin s-a nascut la 37 de saptamani, asa zicea Mona dimineata cand am intrebat-o....
Mai, mi-e mila de tine cat te chinuie maseaua...Chiar nu poti lua nimic???Niste paracetamol??? Are si efect analgetic intr-o oarecare masura...
Cristina
27+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
vias spune:
la mine nu a mers net-ul...nici o veste inca de la Irda???
..pana atunci...

Cami 32s, cu
Timeea Cristina
pustai
mcoca spune:
Bine ai venit bebe Codrin. SA ai o viata usoara, plina de bucurii.
La Multi Ani Sun!!! Numai noroc, fericire si bucurii alaturi de Galu si de sotul tau.
Irda, iti tin pumnii tie si Antoniei.
Si eu sunt tare impresionata ca primul bebelus a aparut la odiseea noastra. In plus am aflat ca nepotelul meu poata sa apara de pe o zi pe alta :).
Ieri am fost la cursul despre alaptat. Am notat tot, asa ca o sa va scriu si vou, maine cel mai probabil, ce si cum. Sper sa va fie de ajutor, mai ales ca pe mine ma ingrozesc povestile de la odiseea mai-iunie, unde toti copiii primesc supliment, iar mamele tin regimuri draconice.
Vicky
35+ si
Maya
AMR +4 saptamani
Bebele casei
MissJJ spune:
Ingry ms mult de compliment.
Cristina paracetamol am intrebat la NHs direct si mi-a zis asistenta ca pot lua doua de 500 de mg odata daca e nevoie am mai luat cand chiar nu mai puteam da mare efect nu prea are ca na e cam slab pt durerile de masele.
Mariana penicilina v creca am si eu prin casa, nici nu stiu ce am si ce nu ca si in medicamente tre sa fac ceva ordine, eu am evitat sa iau ca na am zis ca totusi daca pot sa nu iau ca m-am cam dezobisnuit de medicamente. la urgente daca merg la spital stau vreo 4 ore pe putin sa astept sa ma vada cineva si e prea mult sa stau ca nu e pb sta Flo cu fata da e si departe spitalul si la cata nebuneala e acolo am zis ca mai bine nu merg, iar urgente de stomato sunt dar depinde de zona la noi aici aproape nu sunt decat in londra dar acolo te primeste daca vor ei, adik cu cat esti mai din zona aia cu atata ai prioritate, e tare naspa cu maselele. Mai am doua sapt pana la programare sper ca macar atunci sa imi faca ceva.
Biri tu ce zici daca am ceva amoxicilina sau penicilina sa iau din aia? La cate ore sa iau?
Va multumesc tuturor pt sfaturi si mesaje.
Sunteti niste scumpe.
Chiar ii ziceam si lui Flo aseara eu is destul de calita de mica am fost bolnavicioasa si am crescut prin spitale si policlinici sunt destul de rezistenta la durere dar e asa frustrant sa nu poti lua nimic medicament.
Si ma gandesc na am rezistat toata sarcina fara medicamente si nu am avut pb mari si acuma pe ultima suta de metri s-a gasit maseaua asta ca nu putea sa o apuce dupa ce nasteam ca era mai usor de suportat. Asta e cel mai nasol ca tre sa stau dupa programarile lor, asta e beleaua aici la orice la medic de familie la spital is aglomerati si programrile dureaza o vesnicie, de ex cand am avut pb la ginecologie prima programare am asteptat vreo cateva luni bune pt ea vreo 6 parca si abia dupa ce m-au luat in evidenta a mers mai repejor.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 5 saptamani
bujo spune:
Mada io zic ca se lungeste destul de mult lista daca treci si bebe si mama separat. Io propun sa treci asa:
Codrin (DN), bebe de Monalac (DN Mona) si fratior de Cris (DN Cris)
si dedesubt greutate, nr sapt, tipu de nastere. Bine, cu culori si fatzuci![]()
bujo
31+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
Louana_me spune:
CE FRUMOS!!! A VENIT CODRIN PE LUME!!

felicitari MONA si Dumnezeu sa ti dea repede sanatatea si puterea necesara sa ai grija de amandoi baietii pentru care ai luptat si ai trecut prin atatea!
Si pentru IRDA si ANTONIA ne rugam si asteptam vesti!
Mada,nici eu nu am luat antibiotice pana saptamana trecuta cand am racit atat de rau ca nu mai trecea cu nimic. Mie mi-au dat amoxicilina, e ok in cazul sarcinii, mai ales ca fetita ta e mare acum. Doza a fost de 2tb*500mg la 8 ore. Destul de mult dar raceala la plamani nu a vrut sa treaca decat asa.Pentru tine 500 mg la 8 ore cred ca e ok.
Louana 
35+ cu iubita mica