Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (70)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Wow primul bebe.
Bine ai venit pe lume bebe Codrin sa cresti mare si sanatos si pt Mona mamica eroina refacere rapida sa fii cat mai repede alaturi de baieteii tai scumpi si dragi.
Fetelor am incercat sa trec pe bebe Codrin la listutza dar iar merge ca o cizma asa ca incerc mai tarziu.
M-am gandit sa trecem bebeii si dedesupt sa fie lista cu mamicile ca sunt dintre noi care mai au copilasi si sa ramana si ei in listutza. Si incet incet listutza de gravidutze se va micsora si va creste cea de bebeii si cea de mamici. Uitati cam cum m-am gandit:
S-AU COPT PEPENASIIMAI
Codrin de Monalac
DN 22.05.2008 3,950 kg, cm, Apgar ,cezariana (DPN 13.06.2008)

Monalac
DN 14.09.1975 mami de Codrin 22.05.2008 + Cris03.01.2005

Asta va fi scris in mesajul al doilea ala cu listutza cu gravidutze si vor fi amandoua listele momentan pana naste toata lumea si apoi cand ne mutam la scutecele o sa ramana o lista cu pepenasii de iulie-august 2008 si apoi o lista cu mamicile. Ce parere aveti? Astept parerile voastre.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

DEsi am spus ca de azi nu mai intru nu am rezistat si am dat pe aici....si tare m-a bucurat vestea aparitiei primului pepenas.

Mona sa va traiasca flacaul, multa sanatate si refacere cat mai rapida. Multa putere sa te pui cat mai repede pe picioare.

Idra nastere usoara. Asteptam vesti depre venirea pe lume a micutei! Ne alaturam si noi galeriei!

Sun multa sanatate si-o viata minunata! Nastere cat mai usoara...atunci cand o sa vina momentul clar!

Monica 32+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Eu is prin zona cu tot cu durerea mea de masea , maine neaparat tre sa merg la farmacie ca tot merg in oras sa le zic sa imi dea ceva orice sper sa nu ma trimita la gp ca nu am chef de stat la cozi la medic pt cateva pastile.
Mai am de spalat microundele si partea de bucatarie cu chiuveta si de la maseaua asta parca nu am nici o chemare da tre sa fac ca nu pot lasa jumate de bucatarie spalata si jumate nu si in seara asta dupa ce punem printzesa la nani eu ma ocup de pregatit papa si Flo va varui in hol cu nuanta aia de bej si o sa vopseasca si plinta cu alb si mai ramane vineri seara sa sterg geamurile si usa sa curat bine vopseaua si ce a mai ramas si sa punem perdelele la loc.
Uff daca nu m-ar chinui asa maseaua am mai avut o perioada cand m-a durut asa tare dar a durat noaptea si putin a doua zi dar apoi m-a lasat iar da acuma vad ca s-a incapatzanat.

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mada, mie imi place cum ai propus sa faci listuta . Imi pare asa de rau ca doare in continuare maseaua...

Didi 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mada, eu ma gandeam ca am putea trece pe lista si numele clinicii unde a nascut mamica cat si numele doctorului...

Offf!!! Tot nu te-a lsata maseaua...Ai grija, poate reusesti sa iei ceva sa treaca durerea.

Cristina 27+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Felicitari ptr bb Codrin, primul bebelush de la odiseea noastra (se vede deja ca e un baiat foarte hotarat). Muuulta sanatate la amandoi si refacere rapida ptr Mona (mamica curajoasa).

de Irda nu se stie nimic inca

Mada e OK lista propusa de tine, din punctul meu de vedere.

34+ AMR 5+
BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Mada sau putem spune ca s-au copt pepenasii si in loc de numele doctorului sau al clinicii putem sa zicem la cate saptamani s-au nascut, asa se vede si daca au fost usor prematuri, la termen sau niste pepenasi puturosi Poate mai punem de-o statistica, ca la cea cu suprize ecografice nu e decat DMA pe listutza

Monica 32+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Didi, Cristina, Gabriela ms pt pareri. Mai astept si de la restul de fete parerile.
Cristina nu am trecut medicul si spitalul pt ca si in lista asta care o avem putine fete au scris unde nasc si cu cine, adik majoritatea nu au scris si de asta nu am mai trecut. Dupa ce vin mamicile din spitale si ne dau datele o sa trecem. As vrea sa trec si cum s-au nascut bebeii cezariana sau natural. Da astea le-om completa pe parcurs.
Am ami reusit sa mai fac ecva prin bucatarie da tre sa tot iau pauze ca is cam ametita de la masea ca ma chinuie si chiar daca dorm nu ma odihnesc cum ar trebui.
Uff mai am 2 sapt si pot considera ca is la termen ca odata ce vine bebitza pot sa iau macar medicamente de durere in timp ce astept sa ajung la dentist da asa ma chinui ca pestele pe uscat. Sorry ca va innebunesc da ma terminaaaa...

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuc spune:

Felicitari Mona! Refacere rapida
Bine ai venit pe lume Codrin. Sa cresti mare si sanatos!

Mishuc 33+

Mergi la inceput

Boti super idee. Da deci la cate sapt a venit bebe Codrin? Ca de nascut s-a nascut prin cezariana, nu?

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput