Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (70)
Raspunsuri - Pagina 13
M&M spune:

Codrin, bine ai venit !!!! Sa fii sanatos, cuminte si sa ai o viata fericita si implinita alaturi de cei dragi!!!
Mona, recuperare usoara!!!

Cristina
27+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
ankalaura spune:
Hellooooo
Intra omul o data la o suta de ani si ce vede!!!!
PRIMUL BEBE! Ce mult ma bucur ca a aparut bebe Codrin! Si ce grasunel!!!
ANTONIA - facem galerie, facem galerie!!!
SUN - La multi ani raza de soare! Sa fii sanatoasa si fericita!
Atata doar Camy Pustaiul ma intristeaza... Camy, sper sa fie doar un moment trecator, ca si cel de acum doua sau trei luni...
Noi am fost la eco ieri
-> bebelina e "BETON" - asa a zis Dr T.
-> Cumparam trusa de epidurala (desi eu nu tineam neaparat, dar daca asa a zis dr, mai bine...).
-> DPN calculat dupa dezvoltarea lui BB > 28 iunie.
-> 2400 g +/- 350 g
-> cca 43 cm lungime
Am disparut pentru ca sunt intr-o viteza infernala... In loc sa ma potolesc, parca mai tare ma apuca viteza....
-> Abia am terminat cu dormitorul si suntem la jumatate cu balconul
-> la serviciu sunt pe ultima 100 m.... Mai am si saptamana viitoare, dar acum am cea mai mare concentrare de treburi...
-> Fie-mea o sa fie o mica vedeta intr-un film (ma rog, un mic film, pe care il face o tipa care termina regia acuma), deci weekendurile filam
Maine ma duc sa semnez contractul pentru STEM
Nu mai stiu de capul meu. Ma intorc la treburi ca sa pot pleca si eu pe la 6 catre casa....
Anca mami de Eliza si
32+ cu
Ligia Stefania
vias spune:
am revenit de la somnic....eram franta...se vede treaba ca nu ma mai tin balamalele.
In ritmul asta si bebe Antonia va fi imediat printre noi.
Asa ca...sa intampinam fata cum se cuvine...![]()

Cami 32s, cu
Timeea Cristina
pustai
Marina_1609 spune:
vaaaaaaaaaaiiii! nu-mi vine sa cred ca deja vin BB-ii!!! bravo Mona. pana la urma a reusit sa aduca pe lume un super BB. sa fie sanatos si sa va bucurati de el!

IRDA mult curaj!!!

ma apuca emotiile cand ma gandesc ce putin a ramas 
28+ cu 
http://bd.lilypie.com/JZwNp2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Marina&year=2008&month=8&day=14&babycount=1
the_andreea spune:
WOW,ce zi!!!!

Sun,sa fii fericita si tot ce iti doresti alaturi de cei dragi.
Mona,refacere usoara si bb Codrin sanatos si mancacios.Sa va traiasca!
Irda si bb Antonia tin pumnii sa fie totul ok si sa va priviti in ochi cat mai curand!
Eu am avut o zi super nashpa.De dim am vazut niste bubite pe Theo pe fata(cu care ne-am intors de la buk,dar care s-au extins zilele astea),pe maini si pe picioare,care i-au aparut de ieri pana azi si m-am panicat toata.M-am urcat in masina si am fost la doctor,cica e o alergie de la soare(ea mititica a avut un epissod de pitiriazis rosa in iarna,imi e asa de mila de ea 
am tras un bocet bineinteles,ca nu imi place sa fie bolnavioara).Apoi am ajuns acasa si am constat ca motanul meu se pishase pe cov pe care tocmai il spalasem cu 2 zile in urma tot din cauza lui.Apoi am adormit si intre timp fii-mea a intins jum de punga de detergent pt tot covorul la ea in cam si am zis ca innebunesc.Dar ma bucur ca a fost o zi faina aici pe forum,ca la mine acasa .....
Apropo,mie mi-a coborat burtica rau de tot.Nu ma simt nashpa,dar stiu ca la a 2 a sarcina coboara cand se apropie termenul si sunt cam panicata si din cauza asta.Poate bb al meu mai sta 2 sapt sa vina si tati din delegatie.Azi mi-am schimbat si eu semnatura.Doamne,ce putin mai e!!!!!
Andreea 36+
si Theona (27.08.2002)
Marina_1609 spune:
LA MULTI ANI SUN!!!!
28+ cu 
http://bd.lilypie.com/JZwNp2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Marina&year=2008&month=8&day=14&babycount=1
Caprioara spune:
Anka, bine ca scrisesi, maica, ca ma si gandeam ca ai patit ceva... Felicitari pentru bebelina "beton".
Spor la treburi!
Io mai am juma de ora si trebe sa fiu la eco. Am emotii!
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca AMR 48z
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Tecky spune:
Sa ne traiasca primul bebelus al odiseei noastre!Ce grasunel e bebe Codrin!Ce emotii ma iau cand ma gandesc ca mai avem si noi putin si devenim mamici de pitici!
Pt IRDA si bb Antonia:

a.cicel si eu conduc si maine fac 34 de sapt.Nu conduc zilnic dar din cand in cand.
Ankalaura si eu tot la Elias voi naste dar dr mea mi-a zis sa nu-mi cumpar epidurala pt ca are spitalul.
SUN ce zi frumoasa de nastere ai ! Petrecere frumoasa !
Va las ca ma scoate sotul in parc si il pun sa-mi faca poze ca sa-mi vedeti burtica!![]()
Tecky 33 sapt 
AMR 7 sapt
anaxena spune:
pana acum nu am avut net si am stat intr-un mare stress
felicitari Mona,esti o adevarata luptatoare!!
bine ai venit bb CODRIN!!!
sunt tare emotionata..nu mai am cuvinte
Hai IRDA sa vina si bb Antonia tot azi!!!
Ana-Maria
35+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 29 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
dara_d spune:
Nu mai este nimeni pe aici ?????
Am ramas singura...........
33+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png