Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (70)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

WOW!!! S-a dat startul la nasteri!!

MONA felicitari pentru bb CODRIN! Grasunelul!! Sa fie sanatos , cuminte si mancacios!! Iar tie refacere rapida si multa sanatate!!

IRDA sa dea Domnul sa ai o nastere usoara si sa ne dai vesti cat de curand!! HAI BB ANTONIA!!

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Wow,Codrin, bine ai venit!!
Felicitari Mona si refacere cat mai usoara iti doresc!

Am vrut sa pun majoretele pt. Antonia, dar am asa emotii ca nu le mai gasesc!

Pupicei

Ralu
32 Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Buna dragele mele,

Azi sunt f matinala, m-am trezit pe la 7:30AM...dar se mai intampla. V-am citit postarile din urma dar inca mai am de muncit la cateva pagini.

Sun, La Multi Ani! Sa fii sanatoasa, si sa fii inconjurata numai de dragoste! Sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si dragalas ca si tine!

Sa iti fie de bine evenimetul de aseara, opera Carmen. Eu si sotul obisnuim sa mergem mult la balet (mai ales cand locuiam langa Boston am vazut multe reprezentatii; am avut sansa sa vedem si baletul rusesc, una din reprezentatii a fost chiar creatia marelui coregraf Balanchin. Acum locuind langa Manhattan am profitat mult de musicalurile de pe Broadway. Sunt intr-adevar realizate extraordinar de bine. Pentru noi orice eveniment cultural este un mod de relaxare si hrana pentru suflet. Daca e ceva dupa care tanjim in Romania, e viata culturala...de aceea si avem antena parabolica cu care prindem 4 posturi romanesti si ne uitam cu mare placare la un teatru, film romanesc, o emisiune culturala...Ufff, m-a apucat melancolia de dimineata...

Biri, imi pare nespus de rau pentru vestea cu bebe. Dar eu cred din tot sufletul ca Dumnezeu face minuni.
Tu unde anume locuiesti in State?

Bine ai venit Amalia la Odiseea noastra! Vazut si poze! Frumusica graviduta!

Mada, ufff si maseaua aia nu te mai lasa deloc! Spor la treaba in continuare. Vine si ziua cea mareacusi

Pentru Mona si Irda, [majorete][majorete][majorete][majorete]
In timp ce scriam acest mesaj, mai trageam cu ochiul pe forum...Codrin a venit printre noi! Sa dea bunul Dumnezeu sa fie un bebe sanatos!!!!!! Si pentru Mona, recuperare usoara!
Mi-au dat lacrimile...ce emotionant!!!

Pupici!!!!!

Ingry 29+ Alexandru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Bun venit pe lume Codrin! Sa fii sanatos si fericit alaturi de familia ta! Mona sa te recuperezi cat mai repede! Felicitari si multa sanatate!

pentru Sun! Multa sanatate si impliniri!

pentru Irda si bebelina ei!

Flory mami de Alex si 34+ cu

AMR 6 saptamani

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Se vede treaba ca m-au napadit emotiile...

Am vrut sa le sustin pe fete cu

Ingry 29+ Alexandru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Am vorbit cu Irda, are contractii la 3 min si dilatatie 5.

Diana 32+ si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Pana la urma cate saptamani a avut Mona? Doamne nu-mi vine sa cred......Codrin esti un voinicel de baiat!

Doamne ai grija de toti bebeii!

AMR 6 saptamani

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Felicitari, Mona!!!

Bine ai venit pe lume, Codrin!

Diana 32+ si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

MADAmai poti pune linkurile cu carucioarele de la Bebe Comfort(Loola) si de unde ai mai pus tu mai demult?

Mersi frumos!

29+

Mergi la inceput

Pentru Irda si Antonia!

AMR 6 saptamani

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput