Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (70)
Raspunsuri - Pagina 11
truli-luli spune:
Bine ai venit pe lume Codrin! si felicitari unei mamici puternice care s-a luptat atat de mult pt el. Refacere usoara si rapida si muuuuuulte bucurii alaturi de cele doua comori pe care DD i le-a daruit.
Cami
29s+ cu
si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei
ella81it spune:
Am scris un mesaj si l am pierdut!
Am o zii tare aiurea!
LA MULTI ANI LAURA!Iti doresc multa sanatate si sa te bucuri de viata alaturi de familia ta!

Deja avem primul bb!
Felicitari MONA si bine ai venit bb CODRIN!
Acum
ptr IRDA!
AMALIA bine ai venit!Foarte frumoasa burtik!
MADA sper ca ti a trecut durerea de masea!
NATI ms ptr reteta!Imi place noul look!
Ieri am facut o lata!Am mancat ca sparta,la pranz peste cu usturoi,aveam pofta
,si seara pizza!
Si cine dadea la boboci la 12 noaptea?EU!
Nu am dormit toata noaptea de rau ce mi a fost!Acum sunt adormita rau!Ma duc sa fac o cafea poate imi revin!
Oricum nu ma dezlipesc de calculator!![]()
Astept vestii de la IRDA!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA
34+
dara_d spune:
Sa speram ca o sa se recupereze repede Mona si o sa scape de dureri,sa ajunga la Cris acasa, ca cred ca ii e dor de el.
Deci Codrin ,un baietel ,a deschis sirul nasterilor la odiseea noastra.
Ca tot m-am simtit foarte bucuroasa ca s-a nascut bebe Codrin ,m-am apucat de pus poze cu mine pe picassa,va datoram asta,si acum am pus cateva poze sa vedeti ce balena sunt acum,fata de cum eram si ce burta enorma am. Ca sa vedeti ca am si eu o fata si nu sunt doar un nume asa pe forum.Astept impresiile voastre despre infatisarea mea.
Ana xena vezi ca a nascut altcineva inaintea ta ,asa si trebuia las-o pe Maria sa stea la locul ei
Pupici.
33+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
maryb spune:
sunsmile, LA MULTI AAAAAAANI !!!!!!!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai un bebe sanatos si papacios care sa va aduca numai bucurii. 

maryb
16+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
a.cicel spune:

Avem deja primul bb. Bine ai venit pe lume Codrin. Mona, felicitari si refacere rapida.
Irda tinem pumnii sa ai o nastere usoara si bebelina ta sa vina pe lume cat mai repede.

Sun
si tot ce iti doresti.
Fetelor voi mai conduceti masina? Eu inca conduc prin oras fara probleme. De fapt am o problema cand urc si cobor din masina: trebuie sa dau scaunul in spate ca altfel ma lovesccu burta de volan. Oare mai avem voie sa conducem cu burta asa mare? Sora mea radea de mine ca eu o sa nasc in masina, sau o sa merg singura la spital cand tb sa nasc. Merg la piata, fac cumparaturi, daca mergem in vizita la cineva sotu poate sa bea alcool ca doar are sofer...in minivacanta de 1 mai am condus 250 de km si am facut doar o pauza de jumatate de ora cand am mancat. 
Andreea
33+ si
Bianca Maria
POZE
dara_d spune:
A cicel eu inca conduc pentru ca inca merg la birou,n8u stiu daca este ok , dar pe mine nu ma doare burta cand conduc sau alte neplaceri nu am .
Decat cu metroul in bucuresti unde sa ma impinga toata lumea mai bine asa.
Stateam in camera bebelinei ,ca aici este calculatorul si ma uitam la patut si ma gandeam oare o sa o las singura in patut in camera ei ca noi avem dormitorul nostru separat,nu e departe ,dar oare voi avea taria sa o las in camera ei ,doar nu i-am aranjat-o degeaba.??? Ramane de vazut.
Ma simt obosita ma duc in dormitor la noi sa stau in pat la tv,ca nu imi place sa stau singura in sufragerie la tv ,sotul este inca la birou.
Bine ca inca ma duc la birou ca nu cred ca as rezista acasa singura prea bine din punct de vedere al moralului,imi vin numai idei tampite .Dupa ce nasc va fi altceva o sa fiu cu bebelina mea iubita, dar acum sunt singura ....

V apup pe toate mai intru sa aflu si de Irda .
33+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
Caprioara spune:

Bine ai venit bb Codrin

Sa fii sanatos si sa ai o viata frumoasa!
Mona, felicitari mamico!!!
Ai fost o luptatoare si o curajoasa!
Sa-ti dea DD numai bucurii alaturi de copii tai!
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca AMR 48z
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
rontzy spune:
WOW...........
Avem deja un bb?..........ce tare..........
Codrin bine ai venit pe lume!sa cresti mare si sa fii sanatos!
Mona....felicitari,refacere rapida....cred ca esti ffff fericita!!!
Irda, mult curaj,iti tin pumnii sa fie bine!

SUN:LA MULTI ANI!!!Ce zi de nastere frumoasa ai.....te invidiez........,multa sanatate iti doresc alaturi de cei dragi!!!
rontzy
33+
estrella80 spune:
WOW!!!Primul copilas!!Felicitari Mona, iti doresc sa te recuperezi cat mai repede si nu in ultimul rand sa iti traiasca baietelul!!!Si sa iti aduca numai bucurii!!
Si acum tinem pumnii si pentru Irda

!!
Va pup!
Estrella
29+