Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (70)
Raspunsuri - Pagina 10
ralirali spune:
3.950?? 
Suuuuper.
Bun venit pe lume, Codrin, intalnire cat mai rapida cu fratiorul tau, iar Monei ii doresc refacere cat mai usoara, multa sanatate si mult laptic 
Ralu si Strumfita Anastasia(01.01.2006),
Bebestrumf2
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia6 " target="_blank"> Noutati
www.flickr.com/photos/14405706@N03/sets//" target="_blank">Poze cu familionul
dara_d spune:
Felicitari pentru bebe Codrin si pentru mamica lui curajoasa si multi pupici Mona ,bravo ti ca ai rezistat la atatea probleme.

33+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
boticelina spune:
lipseste si omu umpiculet si la intoarcere ce sa vezi primul bebe din trupa noastra!!!!

Felicitari Mona si bine ai venit pui mic Codrin!
Irda, un rand de suporteritze si pentru Antonia

Monica
32+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)
"If you are unware of your choices, then you have none"
SunSmile spune:
Mi se inoada lacrimile in barba de emotie! Ma bucur enorm pt Mona...a ajuns la capatul unui drum greu! Acum inca o durea burta...nu stiu, era multa galagie in jurul ei. Nu-l vazuse inca pe bebe si nici eu n-am tinut-o prea mult, pt ca vorbea foarte greu, mititica!
Acush trebe sa plec de acasa (am fost cea mai nasoala gazda de ziua mea, numai pe langa laptop ma invarteam:) ) si am emotii pt Irda! Sper sa mearga aplicatia de pe telefon si intru pe forum de pe el si va zic, daca aflu ceva!
Ce zi frumoasa am!!! Ce cadouri minunate...o bijuterie in burtica la mine si doua comori isi incep calatoria prin viata asta! Pfuuui, sunt o norocoasa!
SUN
35+ 

bujo spune:
Si eu am vorbit cu Mona. Sunt bine amandoi dar ea are dureri mari saraca. A zis ca ne multumeste ca i-am tinut pumnii. Sa speram ca se recupereaza repede ca sa ajunga si ea odata casa la ea si la shtrengaru cel mare.
Hai Irda, hai Irda

bujo
31+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
vias spune:
...avem motive de baut....diseara o sa beau o bere in cinstea bebelusilor curajosi...una fara alcool pt generatia fetitei mele...
Irda, iti tinem pumnii....si asteptam papusica.

Cami 32s, cu
Timeea Cristina
pustai
catilin2008 spune:
felicitari..deci cavalerul a deschis drumul...sa fie sanatosi si el si mamica lui..si asteptam si printesa sa fie la fel de bine

27 + cu
Bebicu Andrei
maryb spune:

heiiii.....au inceput nasterile si la odiseea voastra (si a mea fosta) 

bine ai venit pe lume bebe codrin, sa fii sanatos si sa ai o viata frumoasa. Mona, iti doresc refacere rapida si mult laptic bun pentru bebe codrin 

maryb
16+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
amalia1 spune:
In primul rind LA MULTI ANISun
, sa dea DD sa fii inconjurata numai de iubire, nastere usoara si bebe sanatos.
pentru Mona si Irda, bebei sanatosi si mincaciosi
Multumesc fetelor pt urarile de bun venit si nu, nu ma fac nevazuta cum spunea Bujo, doar ca am sa apar tot timpul mai pe dupa-amiaza si voi aveti un spor la scris....incerc sa recuperez din urma.
Datele mele pt Cami sau Mada sau cine ma poate trece pe listuta: DN-23 feb 1972, ET-5 oct 2007, DPN- 23 iun 2008
Hai ca ma duc sa calc ultimele achizitii pt puiu mic, le fac si poza ca tare mi-s dragi, si le pun in bagajul de spital ca sa pot spune ca, gata-s pregatita, poate sa se intimple oricind.
tote fetele
fericita
35+ de
bebe Alex
http://s276.photobucket.com/albums/kk18/aprepelita/graviduta/
maryb spune:

si majoretele puse la treaba si pentru irda si bebe antonia 

maryb
16+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele