Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 5
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by teomaria'neata, burtici!!!!
Intru fuguta fuguta sa scriu 2-3 randuri...fug la "Piticul de ciocolata"cu fetita la mall(azi proba de muzica, maine dans)cu gradinita
Deci ...am ramas FETITA(ne-a scris pe foaie sex:feminin)!!!Maria e super incantata.Tati a asistat si el si-a zis ca-i toata "tata in picioare"(intr-o poza 4D se vede mai bine chipul)- anexam cand venim pentru dovada.
In rest dupa unele masuratori cum ar fi greutate(EFG) suntem mai mari 512g si CA 184mm(23S4Z), dupa DBP :48mm si PC:140mm(20S4Z- mai mici), dupa LF:38,9mm(22S3Z-in grafic);BCF:143batai/min;am aflat si cat e de mic colul:3cm - eu zic"Inseamna ca-i scurt", iar dr. "Nu..., e bine", e inchis la orificiu intern, deci ceea ce a zis dr. ginecolog la control pe masa,col permeabil e de fapt doar la orificiu exterior.; placenta grad maturare 0; fat orientare cefalica(statea cu capul in jos),lichid amniotic in cantitate normala.Mai sunt vreo 30 de masuratori la care scrie aspect normal.Astea-s vestile bune.Imi fac ceva griji pentru ca a scris circulara simpla de cordon , dar cum e inca devreme se mai poate schimba situatia (abia dupa 32S e mai "nasol") ,iar placenta e anterioara inserata jos la 2cm de orificiu intern al colului(curios e ca data trecuta era placenta posterioara)- vedem noi ce zice dr. ginecolog cand mergem saptamana viitoare iar la control.Pana atunci incercam sa fim cuminti(cat se poate)... poate mai urca placenta.
Pupicila toate fetele!!! S-aveti o zi superba!!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">22+ cu
Ana(sigur)
uite cum crestemfilmulete si poze
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
Teo sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea !!! Ma bucur e e totul bine si ca sti atea detalii despre interpretare eco ca, e posibil ca maine seara cand ma intorc de la eco daca am neclaritati sa te caut sa ma lamuresti si pe mine

22+
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by Nerantula
Buna dimineata!
Am intrat sa va salutca sa nu ma uitati pana la sfarsitul odiseei, desi eu sunt mereu prezenta printre voi, insa pentru mine 'no news is good news'
Eu traiesc intr-o euforie continu, cu destul de mult dinamism: sambata am facut si cununia religioasa la mare, a fost superb mai ales pentru ca am avut parte de vreme buna, mai putin un vant (briza) destul de puternic pe plaja, unde am vrut sa facem cateva fotografii in 'rochia de mireasa', insa coafura mea a ajuns destul de hippie. In fine, evenimentul a fost destul de neconventional, la biserica am fost 31 de persoane, dintre care 6 preoti, 14 coristi, un fotograf, un cameraman si 9 nuntasi
... dar a fost fain, mie mi-a placut!
Bebe Gruia e cumintel, nu misca prea mult, doar cand ma mai asez si eu pe undeva, in rest cred ca ii place mult miscarea, calatoriile, ca nu zice nici 'pis' ... astept cu nerabdare ecografia 4D la Medical City peste o saptamana, a mai fost cineva la dna doctor Irina Pacu?
Am mai admirat burtici frumoase de mamici pe contul comun, o sa fie o odisee plina desuperbi, daca seamana cu parintii lor, sunteti niste frumoase toate!
.
Eu n-am mai luat mare lucru in greutate, am acum un plus de 5kg, nu e putin, dar nu e nici mult, sper sa raman, cat de cat, in grafic. Si eu am zile cand ma simt 'balenuta', altele in care sunt incantata ca cei carora le mai spun ca am o micainside sunt surprinsi ca nu prea se vede, are legatura si cu imbracamintea pe care o port; mi-am luat duminica, de la targul de haine din Mamaia, o pereche de pantaloni de in super (o sa pun poze dupa ce ii scurtez pe masura 'Inaltimii Mele'
) si vreo 3 bluzite, toate in fantasticul pret de 150 ron
, de la o producatoare din Deva, asa ca am cam rezolvat garderoba de vara.
In schimb incep sa am mici probleme cu incaltamintea, in a doua parte a zilei mi se cam umfla picioarele si dau putin pe dinafara, cred ca e cam devreme, totusi, daca ma gandesc si ca evit cat pot sarea si beau multa apa sa o elimin .. voi aveti asa probleme?
Vape toate, fara exceptie, si va reamintesc cat imi place sa va citesc
O zi minunata!21+
Haiduc iubit
CASA DE PIATRA SI SA FITI FERICITI MULTI MULTI ANI!!!!!!!
cred ca ati avut o super zi
asa ca asteptam poze
22+
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by monica_dicut
Hai sa va mai zic ceva ca sa va treziti poate, sper....
Azi se naste primul bebelus la odiseea de iulie-august.
Curaj si sanatate Monei si lui bebe Codrin
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
23+ Cuculetz
Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
Ma rog si eu alaturi de tine pt ei

22+
clau_geo spune:
Burtici haideti sa va zic ce am citit intr-o carte: sarcina si nasterea de Laviniu Anghel , daca o stiti cumva.
La s 28 spune ca copilul are deja plamanii formati si poate sa respire aer, ceea ce inseamna ca daca se naste acum are 90% sanse sa supravietuiasca. 28 s inseamna luna a 7-a, nu?
si legat e dureri in partea dreapta sau stanga jos, am citit ca daca nu bei lichide destule uterul se contracta, asa ca haideti sa bem lichide mai multe si poate scapam si de junghiuri in burtica ![]()
22+
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Boo spune:
Nerantula felicitari si casa de piatra !!!! sa fiti fericiti o mie de ani de acum incolo !!!
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
musettepink spune:
quote:
Originally posted by clau_geo
Burtici haideti sa va zic ce am citit intr-o carte: sarcina si nasterea de Laviniu Anghel , daca o stiti cumva.
La s 28 spune ca copilul are deja plamanii formati si poate sa respire aer, ceea ce inseamna ca daca se naste acum are 90% sanse sa supravietuiasca. 28 s inseamna luna a 7-a, nu?
si legat e dureri in partea dreapta sau stanga jos, am citit ca daca nu bei lichide destule uterul se contracta, asa ca haideti sa bem lichide mai multe si poate scapam si de junghiuri in burtica22+
La 28s incepe luna a 7 a.si daca se naste ,cu ingrijiri speciale copilul are sanse bune sa traiasca si sa fie sanatos.Sa speram totusi ca nu va fi cazul nimanui,ma ia cu frica numai cand ma gandesc.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!

24+
LUCA
clau_geo spune:
Gata am schimbat si semnatura
am intrat in 24 de s, yupii
23+
clau_geo spune:
Musette, mersi de raspuns si sa dea Domnu sa nastem la termen toate, insa macar ideea in sine ca bb poate lupta sa supravietuiasca, ne mai linisteste un pic.
23+
clau_geo spune:
Am uitat sa va spun eu sunt nascuta la 7 luni cu 1800 gr si 41 cm, plus nota 3 la nastere
si dupa 2 luni de lupta in incubator mi-au dat drumu acasa, insa pana la 3 ani am avut mari probleme cu respiratia si bronsite asmatiforme cronice repetate. Sper din tot sufletul ca nici una dintre noi sa nu treaca prin ce am trecut eu si parintii mei 
23+

'neata, burtici!!!!
(ne-a scris pe foaie sex:feminin)!!!Maria e super incantata.Tati a asistat si el si-a zis ca-i toata "tata in picioare"(intr-o poza 4D se vede mai bine chipul)- anexam cand venim pentru dovada.
la toate fetele!!! S-aveti o zi superba!!!
ca sa nu ma uitati pana la sfarsitul odiseei, desi eu sunt mereu prezenta printre voi, insa pentru mine 'no news is good news' 
. In fine, evenimentul a fost destul de neconventional, la biserica am fost 31 de persoane, dintre care 6 preoti, 14 coristi, un fotograf, un cameraman si 9 nuntasi
inside sunt surprinsi ca nu prea se vede, are legatura si cu imbracamintea pe care o port; mi-am luat duminica, de la targul de haine din Mamaia, o pereche de pantaloni de in super (o sa pun poze dupa ce ii scurtez pe masura 'Inaltimii Mele'
, de la o producatoare din Deva, asa ca am cam rezolvat garderoba de vara.