Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

ANCAAAAAA pe unde esti? ne e dor de tine si abia asteptam sa ne spui cum te simti.

23+

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata si de la mine burtici!

Aseara nu am mai postat nimic pe forum, insa am citit cam tot ce ati scris, iar pe aceasta cale le transmit mii de multumiri fetelor care au postat informatii folositoare - July, Kid, Muuh. Multumim !
Anca, te asteptam printre noi cu vesti bune
Clau, si eu stiam ca in cazul nasterii la 7 luni, fatul este ok si exista mari sanse de supravietuire. Ceea ce ma nelamureste pe mine este totusi de ce in popor se zice ca este mai bine sa se nasca la 7 luni decat la 8. Ma poate lamuri cineva?

Andreea
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Nerantula, cred ca a fost o nunta de vis din ce povestesti!!! Si a mea a fost relativ la fel (am avut putini mai multi nuntasi, dar tot mult sub medie ) Casa de piatra, sa fiti sanatosi, fericiti si sa va bucurati de copiii frumosi (zic la plural ca nu te opresti aici, nu?)

Bine ai revenit Ankussa, felicitari pentru Vladut din burtica! Cum mai e vremea in Anglia?

Muuh, la foarte multe lucruri de potrivim, de ex. cum am crescut primii copilasi, ma regasesc de fiecare data in postarile tale si sfaturile sunt intotdeauna la obiect si f bune.
Si de data asta, eu m-am abtinut sa ma mir usor de interzicerea sterilizatorului la microunde, eu l-am folosit cu succes pe acela de la Avent, pentru microunde la Alexandra. E cu adevarat eficient (daca ridicam capacul imediat ma frigeam, e un abur fierbinte inauntru si sunt sigura ca e eficient, cel putin la fel de eficient ca si fiertul biberoanelor de pe vremuri). Si avantaje: nu ocupa mult loc, il poti strecura in dulap cand nu-l folosesti (spre deosebire de cel electric care ocupa si ala loc pe blatul din bucatarie), e usor de folosit si f rapid (la mine in 4 minute steriliza, depinde de puterea cuptorului). Al meu e acum stricat , a stat pe aragaz langa un ochi de flacara deschis si s-a topit, s-a facut o gaurica in el...o sa imi cumpar insa unul fix la fel.

Hai, stati linistite cu bebeii nascuti prematur, ganditi pozitiv, sunt f rare cazurile si la noi in odisee nu se va naste nici un bebe prematur. O sa vedeti voi cum va veti ruga prin sapt 40 sa se hotarasca bebe sa iasa

bb2

Mergi la inceput

Andreutac nu stiu de ce se zice ca la 7 luni e mai bine decat la 8 luni si eu as vrea sa aflu daca stie cineva.

Kid multumim de incurajari

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Am uitat sa felicit o mamica miresica, Nerantula!!.
Iti doresc o casnicie fericita, plina de dragoste si impliniri si de ce nu .... cat mai multi copilasi! Vrem si poze, nu te iertam!!!
Clau, si eu am avut in familie cazuri de copii nascuti la 7 luni, care sunt bine merci acum, insa atat ei, cat si parintii au trecut prin momente critice in primele luni de viata. Si felicitari pt. noua semnatura!

Andreea
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

neatza si de la mine!
teomaria bine ai mai aparut printre noi :) Felicitari pentru bebelina fetita motzata si in grafic
nerantula wow... exact genul de nunta pe care mi l-as dori daca ar fi sa ma marit si sa am cu cine discuta... ca al meu vrea tambalau mare Pot sa te intreb unde la mare ati facut slujba? Oricum, casa de piatra si sa ai o casnicie cat mai apropiata de idealul tau
clau felicitari pentru semnatura noua, la mai mare!! Si eu am auzit chestia asta cu mai bine la 7 luni decat la 8, fara nici o explicatie logica.. mie mi se pare cam aiuristica.
muuh lista scrisa de mine e copiata dintr-un pliant... nu se explica acolo de ce nu sterilizator pt microunde... eu nici nu stiu care e diferenta intre asta si alealalte. In alta ordine de idei... as putea sa te deranjez cu un mail? Am primit un raspuns la problema cu caruciorul si am o intrebare, poate te pricepi, ca mai greu ma inteleg cu italienii astia
Sunt cam obosita in ultimul timp, abia astept sa treaca si ziua de maine, ca vreau sa zaaaaaaaac acasa, in pat.. ufff!

_
Our future determines our past
Fasolica de S25+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Andreuta si July si multumesc

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dragele mele! M-am intors ieri acasa si de abia am asteptat sa va citesc. Mi-au dat lacrimile cand am citit mesajele voastre de incurajare, sunteti extraordinare si va multumesc din suflet pentru sustinere si cuvintele frumoase - sunt prea putin fetisoare care sa-mi exprime recunostinta, insa vreau sa stiti ca va iubesc si va imbratisez pe toate cu mult drag.

Eva, Mami de Alexa multi, multi pupici pentru voi! Va multumesc pentru mesajele de incurajare, stateam mereu cu telefonul langa mine si asteptam vesti bune de pe DC.

Andy_galro, am aflat de la Eva ca minuntea din burtica e baietel. Sa-ti traiasca si sa creasca mare! Felcitari

Sunt mai bine, in spital nu mi-au facut nu stiu ce tratament, doar NoSpa injectabil, in rest am luat Gynipral oral, la fel ca si inainte. Dar m-am linistit inca din prima zi de internare cand medicul mi-a spus ca cervixul meu are 40 mm si e perfect inchis. Carla era OK, topaia de mama focului, totul parea in regula. Contractii aveam si inainte si am si acum, sunt insa mai putin intense si mai rare, le voi avea pana la sfarsit, sper doar sa fie tinute sub control si sa nu afecteze colul. Acum am 2 medici, unul in Baia Mare si unul in Cluj - voi merg iar la control acolo peste 2-3 saptamani. Aaa, eroare medicala, vineri cand m-am internat mi-au facut un sumar de urina, mi-a aparut o infectie mica asa ca mi-au recoltat din nou urina pentru urocultura, al carui rezultat il primeam marti. Dat fiind infectia, au inceput sa-mi dea ampicilina (in 5 zile mi-au pus 4 branule in vena si m-au chinuit de mama focului). Marti vine rezultatul la urocultura - negativ. Asa ca m-au infundat degeaba cu ampicilina 5 zile.

Sunt foarte racita, stau in patut cu ceai cald si miere si sper sa treaca. Clau_geo, tu parca luai Paragrippe, paracetamolul pe care il iau de 3 zile nu are nici un efect, a fost bun?

O burtica mititica

24+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Fetelor suntem atat de norocoase ca ne-a ajutat DD sa avem puiutii acestia minunati care cresc in burtica. Am vazut atatea femei cu necazuri in spital, pierderi nenumarate de sarcina, probleme medicale, copilasi cu malformatii grave, Doamne - m-am ingrozit.

Ziceam de spital ca e horror - pai asa si este. Cel putin parterul unde se primesc urgentele si mamicile care au probleme, respectiv asteapta declansarea travaliului, am stat intr-un salon cu 4 paturi insa erau si saloane cu 8. O singura baie cu dus pe palier. Etajul I si II - nasteri normale si cezariene sunt renovate si arata bine. Si o povestioara cu o nastere "naturala" - duminica dimineata pe la 5.30 dimineata m-am trezit in urletele unei femei care se plimba pe hol, in travaliu, striga ca nu mai poate iar asistenta vroia sa-i puna monitorul pentru a vedea contractiile. Femeia - "doamna, nu mai pot nasc aici pe hol, nu intelegeti ca ma ustura". Intr-un final vine si medicul de garda asa blazat si o pune pe masa acolo jos in cabinet sa-i controleze dilatatia "haideti doamna sa vedem ce aveti acolo ca ati trezit tot spitalul" - surpriza, capul copilului era deja angajat. In 2 minute am auzit copilasul nou nascut plangand langa salonul meu. Sunt medici foarte buni acolo, dar daca nu ai pe cineva care sa te urmareasca in mod curent si caruia sa-i dai partea (intelegeti ce vreau sa spun), esti pierduta. Eu m-am simtit pe maini bune, insa sunt femei care nu isi permit sa dea atat cat trebuie si da, intr-adevar, isi risca viata lor si a copilului din cauza sistemului din RO. Trist. N-am mai avut ocazia sa stau in spital, n-am mai avut probleme si am ramas marcata de toate astea.

O burtica mititica

24+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Sanziana, la Ginecologie I l-ai nascut pe Dragos? Cu ce medic?

O burtica mititica

24+ Carla Alexandra

Mergi la inceput