Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Buna mamicilor.
Ma ajutati si pe mine cu postatul pozelor ?? Please...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Monica.. DEJA ???

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Monica,

e cumva vorba de Mona? - ca vad ca ea e la odiseea de iulie -august, dar are DPN-ul pe 13.06.....deci nu e chiar asa de devreme cum ar parea....sper sa nu ma insel,nu? Dar cand ai zis prima data parea asa de devreme

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Da, despre Mona este vorba. Intr-adevar dpn este pe 13.06. La odiseea de iulie august sunt destul de multe mamici care nasc in iunie

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
23+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

moni m-ai facut curioasa si de cd ai scris ba ca se naste , ba ca nu m-am apucat sa citesc odiseea lor
de irda vad ca nu mai stie nimeni nimik, sper sa fie ok

25+

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata!!!!!!!

Andreea and ma bucur f tare pt tine,ca totul merge perfect cu sarcina si ca deja poti face miscare.Bravo mamico tine-o tot asa!!

Teomaria felicitari pt fetita si pt colul bun si cu circulara stai linistita,cordonul e flexibil si nu se poate intampla nimic rau!!!!!

Nerantula casa de piatra!!!!

Deja se nasc bebelusi....sa fie intr-un ceas bun!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

24+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Si pe mine ma cam sperie asta, mai ales ca dr meu e in concediu toata luna august .. dar sa gandim pozitiv

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Pai si eu , din ce citeam mi se parea ca e posibil sa fie doar o operatie (desi nu se prea fac in sarcina) dar pana la urma am mai citit si din urma si m-am edificat. Chiar naste.
Irda nu a nascut inca, e pe perfuzii si asteapta sa mai creasca bebelina.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
23+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by nushulica

ankussa chiar ma uitam zilele astea pe lista de sarbatoriti si am vazut ca urmezi si chiar ma intrebam cum de nu ai mai scris deloc...sa va traiasca micutul barbatel si sa fie sanatos!!! te mai asteptam

muuh saru'mana pt noile sfaturi! mie chiar imi foloseste ca si eu am vrut sa ma arunc sa iau cantar(ca eu sunt stresata cu greutatea lui bebe si m-am gandit sa-l cantaresc saptamanal) dar asa cum zici si tu, si la cum ma stiu si eu sigur voi renunta repede la cantarirea saptamanala, deci probabil ca n-are sens sa dai atatia bani pe un cantar, poate doar vorba ta la mana a2a de pe la o alta mamica

fetelor m0-am uitat un pic pe ultimele 2 capitole si am vazut 2 gravidute noi care vor sa ni se alature dar sunt inca sub moderare si de aia nu le-am vazut mesajele , deci bine ati venit angelynna si babytza!!!sarcina usoara in continuare!!! asteptam datele voastre sa va trecem pe listutza; scrieti rpd 10 mesaje si scapati de moderare pe urma vb online

gata ma duc la somn! nb!

18+ DAVID

Neata fetelor,
Nushu ce ne-am face fara tine ??noroc ca esti atenta si la aspecte de care noi mai uitam, sau cel putin eu uitasem de angelynna si bebytza. Scuze fetelor dar neuronul imi joaca uneori feste.
Bine ati venit printre noi ca de altfel bine te-am regasit Ankussa.

22+

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput