Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 13
alexa si mami spune:
aoleeeu, deja citesc despre nasteri, brrr, am pielea de gaina pe mine. cred ca atunci cind vor incepe la noi o sa lesin de fiecare data
sa fie sanatosi si cuminti!
monica, cine se plingea de bb lenes???![]()
piolica, imi pare rau pt timpul pierdut. las' ca miine o sa fie bine 
eu pap un sandwich si fug la treaba prin bucatarie, dar mai vin...
alexa si
mami
Muuh spune:
Moni normal ca a inceput sa danseze doar i-ai dat o doza serioasa de adrenalina cand te-ai emotionat.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
piolica spune:
quote:
Originally posted by JulyMorning
tzitzi, sigur, e vorba de sensiblu.
piolica, da, e vorba de glicemie indusa, pentru diabet gestational, asta e. Personal nu am facut-o, nu stiu daca o voi avea de facut. Stiu de la o amica ce a facut-o (nu era insarcinata) ca a durat o jumatate de zi (de la 8 dim pana dupa ora 15) ... se masoara glicemia la diferite intervale dupa ce bei solutia aia... si nu poti manca.... uffff, poate ungurii au o metoda mai scurta. Sa te odihnesti bine azi, pentru ziua de maine.
_
Our future determines our past
Fasolicade S25+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
uppsssss, sper sa nu dureze atit de mult. mie mi-a zis doctorul de familie ca va dura cam 2 -3 ore, poate au astia nist metode mai bune. o sa va spun ce si cum.
24+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
nushulica spune:
july merci de raspuns, am sunat la diverta si nu mai au in toata tara
m-am trezit tarziu...daca dorm in loc sa ma interesez din timp...nu vinzi biletele tale??![]()
![]()
alinush pe unde zici ca s-ar mai gasi bilete???ca le vreau muuult de tot![]()
ma scuzati ca-s pe langa subiect da nu-mi gasesc stare pana nu iau 2 bilete
18+
DAVID
Boo spune:
ooohhhooooo ce grasunel !!
si s-a nascut si mai devreme .. Sa fie sanatos !!!! Ca asta e cel mai important !
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
JulyMorning spune:
nushu astea sunt singurele bilete ![]()
http://www.okazii.ro/cautare/metallica.html?s=metallica&x=0&y=0
_
Our future determines our past
Fasolica
de S25+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
kid2003 spune:
Nushu, mai incearca sa vb cu cei de la Diverta din Iasi, poate au ramas mai multe decat aici, in Bucuresti.
Stiu ce zici...am niste prieteni buni care vor sa mearga si cautam in disperare bilete. Vor oriunde, in orice sector (preferabil pe gazon) si nu mai sunt pe nicaieri, din pacate. Noi am luat mai demult, in primele zile...nu stiu ce sa zic, ma gandesc ca poate la Iasi mai gasesti in Diverta. Vezi ca pe www.ticketpoint.ro/bilete/1/115/bilete metallica" target="_blank"> site-ul asta gasesti punctele de distributie ale biletelor, suna sa intrebi...
bb2
piolica spune:
clau_geo, andreea_and, laureta, alexa si mami
merci pentru vorbele bune. si eu sper ca maine sa fie bine.
andreaa_and, mie mi-a zis doctorul sa ma duc cu stomacul gol ca-mi dau ei niste sirop special acolo... o sa vad ce si cum. bafta si tie la analiza asta.
24+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
kid2003 spune:
Uff, am citit acum de fapt ca ai sunat la Diverta, Nushulica. Eu zic ca s-ar putea sa se mai suplimenteze biletele, sa fii pe faza, eventual lasa vorba la Diverta (cu spaga cu tot) sa te anunte daca vin. Ca de obicei le mai baga si treptat la vanzare.
bb2
monica_dicut spune:
Pai a fost cam lenes pana acum. Si azi pana acum nu a dat nici un semn si deodata buf buf la mine in burta. M-a apucat plansu ca deja incepeam iar sa ma panichez. Zilele trecute a miscat toata ziua.
Sunt zuza rau iar azi am fost o sensibiloasa si jumate. Am plans de cateva ori.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
23+ Cuculetz
Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ