Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Of, m-am emotionat teribil si am inceput sa plang. Azi oricum am avut o stare emotionala foarte instabila...
Abia astept sa-mi tin si eu puiul in brate

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
23+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Clau_geo eu merg in Timisoara ca acolo stau
Ma bucur si eu pentru primul BB de la odiseea de iulie august.Sa traiasca si sa fie sanatos si fericit!!!
Parca vad ce repoede trece timpul si incep si la noi nasterile.
Monicasa stii ca si eu de abia astept sa imi tin puiul in brate dar parca mi-e si frica in acelasi timp de apropierea marelui eveniment.

Diana
24+ mamica fericita de ANDREI EDUARD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Mama cat am dormit eu....primul bebe! Sa fii sanatos Codrin (ce baiat mare pt un prematur), mancacios si cuminte, sa se poata reface mami repede!
Anca fetele dadeau in 2006 100euro/cezariana+50-100ron anestezistul. Eu i-am dat 500ron dr,la anestezist 50 ron si la neonatoloaga 200ron (dar sincer nu a meritat, sotul era super stresat si i-a dat, dar a lasat mult de dorit fata de cat de atenti am fost cu ea, la neonatoloaga ma refer)
Alinuscha durerile de cap sunt de la tesiune sau prea mica sau prea mare sau oscilanta (eu am avut in prima parte a sarcinii, era tensiunea mica).

19+ cu si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Alinush felicitari pt schimbarea semnaturii, cresteti mari! Cam mult creste tensiunea ta, vorbeste cu dr cand ajungi la el, ai grija!
Piolica imi pare rau ca ai pierdut aiurea timpul. Si mie mi-a dat dr sa fac testul pt glicemie ca sa depisteze diabetul gestational. Mi-a zis doar sa mananc ceva dulce (cca 40g zahar) cu o ora-doua inainte sa-mi ia sange.
Dyanira bafta maine la eco!
Clau incep galeria pentru tine de acum
Monica nu mai plange ca incep si eu...eu ieri am plans toata ziua ca mi-au intrat cateii in gradina si mi-au distrus toate florile. Dar mi-a trecut dupa ce am fost la doctor si mi-a zis ca pot sa zburd.
3950g super bebe! Sa-i traiasca!Atat am avut si eu la nastere dar tot mi se pare muult, sper sa ajunga si bebeii nostri asa mari si sanatosi, Doamne ajuta!

23+ cu Alexandra Mina

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutzu81 spune:

aproape 4 kg ! Sa traiasca Codrin! sa se faca mare si sanatos si cuminte !!

22+ dupa UM
GA 19+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Pe Andrei al meu l-a apucat fotbalu.

Tare mandra sunt de el

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
23+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

quote:
Originally posted by JulyMorning
Farmacista foarta draguta, mi-a spus ca a aparut o noua crema de la Boots care cica ajuta la pregatirea sanilor pentru alaptat, ajuta sa nu mai faci rani cica. Trebuie folosita de cand intri in luna a 9-a cica. Am zis ca multumesc, o sa mai studiez pana atunci, momentan mai avem un pic.
_
Our future determines our past
Fasolica de S25+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

July si Garmastanul are cam acelasi efect. Si stiu ca trebuie dat cu vreo 2 luni inainte sa nasti. E foarte bun, mai ales ca se poate da si cand alaptezi ca bebe poate sa suga si cu crema aia.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

sa inteleg ca mona a nascut cu 3 saptamani inainte de termen asa bb mare ? si sanatos
doamne ajuta sa isi revina cat mai rapid (am inteles ca are dureri destul de mari) si sa ajunga acasa cu bb

25+

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Monique, , si acum cateva zile plangeai ca nu il simti!
Vezi? Rabdarica este foarte importanta!

Fetelor incercati si produsele Dr. Fischer. Eu sunt incantata. Au gelul pre-natal, care este gras, mie imi place senzatia de crema care ramane pe piele, dar mai au si o crema care intra imediat in piele si hidrateaza foarte bine. Asta ca sa nu mai vorbesc despre crema pentru picioare umflate, care face minuni. Mama ce reclama am facut!! Vreau si eu comision!

21+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

boo intra-devar garmastan se poate folosi si cat alaptezi. nuj cat de bun este, mie nu mi-a folosit la primul bb si aveam niste rani f mari la sfarcuri

sa inteleg ca irda naste tot azi ? cu o luna si ceva inainte de termen ? sper sa fie bn bb antonia si mamika ei.

sincer ma sperie fetele astea cu nasteri inainte de termen cu 3-4 sapatamani. nu am citit toata odiseea lor dar oare ele au avut pbleme de la inceput ? ca sa stim la ce sa ne asteptam si noi.

25+

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput