Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

ce vesti bune, micutul Codrin s-a nascut cu aproape 4 kg. Dragul de el! Felicitari pentru mamica , sa-ti traiasca si sa creasca mare si cuminte.

Sanziana, multumesc mult pentru raspuns

O burtica mititica

24+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

am niste cit casa. a sunat cumata'mea (insarcina si ea in vreo 8-9 sapt) pe frat'su ca are pofta de un snitel de la omv, ca barbat'su e bolnav si doarme. bai nene si eu sunt la a doua sarcina da' nu mi-am sunat niciodata neamurile ca am nush'ce pofte l-am lasat sa mearga, sa nu o am pe constiinta.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Baaai, ce tupeu. Eu nici pe barbatamiu nu l-am trimis nici macar pana la colt sa-mi ia o ciocolata. Adevarat ca nici n-am avut pofte.
Ce am vrut, m-am dus si mi-am cumparat, singura am carat si pepene din Cora si de toate. Vai ce ma enerveaza chestiile astea.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
23+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Alexa esti tare !!! si mie asta cu poftele mi se pare cam o tampenie.. dar ma rog, nu vreau sa dati cu rosii !!

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Hey fetelor,am ajuns si io pe acasa.Ma simt taaare obosita si ma deprima vremea asta .
piolica las'ca macar ati vazut zone pe care altfel nu le-ati fi vizitat.Tin pumnii pe maine,sa fie bine.
Vai deja se nasc bb-lushi,asa astept si eu...
monica ai un bb cu personalitate,doar cand vrea el,na.Si eu sunt la fel azi,cred ca nu scap pana diseara sa nu.
Anca bine ai revenit,ma bucur ca esti mai bine tu si Carla.
Alina nu te enerva,ignore.

22+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

monica, boo, andy, asa zic si eu, sunt numai fitze! asa sunt si eu, daca am maninc, daca nu maninc cind am.
hai ca ma relaxez curatind aragazul

alexa simami

Mergi la inceput

hai sa va intreb ceva. Mi-au iesit analizele pe care le-am facut ieri si e o chestie care nu o inteleg

frotiu sangvin = limfopenie

ce e asta ? e bine, nu e bine ? ca nu pricep nimic

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Am gasit asa: limfopenie = Scadere anormala a numarului limfocitelor din sānge
ce inseamna asta ?

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Anca bine ai venit acasa!!!!!!!!!!!Ma bucur ca suntei bine amndoua si asa incet incet sa ajungi la 40 de saptamani!

Alexia cat tupeu pe cumnata ta........

Piolica bafta la analiza sa dureze putin si sa iasa super!

Andreea and

Si acum despre mine,nici urma de placenta previa,uraaaaaaa,am scpat si de asta.A doua oara nu ma mai prinde Pop la el la ecografie,stress inutil.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

24+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Hm... daca s-a dat drumul la nasteri la Odiseea de Iulie-August inseamna ca in curand ne va veni si noua randul... Upss.

Mult, mult succes fetelor Mona si Irda si bebeilor

Ancuta, bine ai venit acasa. Ne-a fost dor de tine.

Am vazut ca tot vorbiti de Mustela, cred ca pana la urma imi voi cumpara si eu, desi mi se pare cam scumpa. Momentan ma dau cu Johnson ulei gel, dar imi provoaca o mancarime pe piele nu tocmai placuta. Deci e cazul sa il schimb. Si mai am inca o problema, pielea e f uscata, nu mai stiu ce sa ma mai fac cu ea. Poate e cazul sa ma fortez sa beau mai multe lichide.

Piolica, imi pare rau ca a trebuit sa cutreieri atata drum fara nici un rezultat. Si eu ma enervez cand nu reusesc sa fac intr-o zi ce m-am propus. Priveste partea buna a lucrurilor, macar ai avut ocazia sa vezi cum arata viata la marginea Budapestei

Danucu, multa bafta la eco. Asteptam sa ne spui ce culoare are carutul. sa fie fetita sau baietel?

Alina, vorbeai de durei de cap. Ieri inspre seara am avut o durere de cap cam urata si in general nu am astfel de probleme. Dimineata cand am ajjuns la serviciu, iar m-a durut capul si simteam ca parca nu imi ajungea aerul. cu tensiunea, din cate stiu, stau bine.

22+ cu Anna Sofia

Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput