Puiuti de Randunici 2008 !! (17)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kya/Kya.jpg)
Kya spune:
quote:
Originally posted by tuchita
Conversatie intre mine si randunoi:"eu: facem si noi unin seara asta? Raspuns: nu, ca e meci!"
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Kya mamica de
![](bibe.gif)
![](floare.gif)
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_sp_Claudia/Roxana_sp_Claudia.jpg)
Roxana Claudia spune:
MAre suparare si pe mine. De ceva vreme Robert nu mai face kk decat la 4 zile, desi e alaptat exclusiv. Inca a trebuit sa-i provoc scaunul data trecuta iar acum nu mai stiu ce sa fac...Mai e cineva cu problema asta?
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si
Catalin (5 iunie 2006)
![](images/user_woman.png)
adriuta spune:
Acum doarme , sunt curioasa cat... de obicei la orele astea nu doarme mai mult de 40 min.
Bine ca macar si-a facut un somn de pranz mai mulg. Ziua nu reusesc sa ii fac prgram dar baga 3 somnicuri, uneori 4. Azi noapte l-a durut burtica si singurul lucru schimbat a fost ca am mancat niste guacamoli(e un fel de pasta de avocado). Mai dar s-a scremut nu gluma.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
adriuta spune:
Roxanici eu am intrebat-o pe doctorita cam cum arata un scaun normal de bebe de 2 luni ca mi se paruse ca e cam moale.Si ca a avut cateva zile in care nu a facut. Si mi-a tinut o conferinta despre kk-uta bebeleasca...printre care a zis ca de fffff putine ori bebele alaptat exclusiv la san se constipa si ca e normal sa nu faca zilnic, sau sa faca de 2, 3 ori pe zi sau ca sunt unii bebei care nu fac cate o saptamana si apoi vine BIG K vorba lui Ariel. Si asta nu inseamna ca sunt constipati. Mie mi s-a parut si mie f mult o saptamana...dar iti spun ce a zis ea.
Incearca intai cu termometrul. Tragi picioarele inspre burtica, flexezi de cateva ori si introduci innnnncett varful termometrului si tii cateva secunde apoi scoti. Poti misca ff cu grija vf termometrului. Poti repeta de cateva ori. De obicei e productiva manevra. Incearca bicicleta cu el pe burta. Al meu da parturi la greu si urmeaza si K imediat. Pune-i manuta pe burtica sa vezi daca e tare. Daca e moale e ok.
Doctorita a zis ca nu recomanda nimic de constipatie decat in cazuri extreme ca se distruge flora lor intestinala si le strica tot echilibrul. Cica stomacelul trebuie lasat sa invete singur pentru ca e pentru viata toata.
Si incearca sa ii dai putintica apa( nu ceai) poate ajuta.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
mihutza11 spune:
salutare!
LA MULTI ANI ELENELOR SI CONSTANTINILOR! Si de altfel si puiutzilor nascuti pe 21!
mama ce de poze cu copilasi care mai de care mai dragutzi am vazut!! numai frumosi avem!
Tuchi biserica unde am facut noi e una ff mica, si mai mult pot sa zic ca e un pic improvizata, dar pastreaza regulile ca si la una normala de a noastra... ca preotul asta acum cica a cumparat un loc unde o sa faca o biserica mai ca lumea..
Ela
mai da ce somn m-a lovit..si vreau si sa vad meciul.. deh sunt microbista de felul meu...
acum apropo de kk... Andra mea ieri s-a kkcit mai toata ziua iar cu o zi inainte nu facuse decat o data, chiar ma miram cum de nu facuse decat o data... dar uite ca ieri a recuperat din urma
ma duc sa mananc ceva.. si mamici si televizoare si comentatoare!
Mihaela mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
naty, unde esti, bre??
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kya/Kya.jpg)
Kya spune:
Roxana si noi avem probleme cu constipatia. De mult! In prima faza era hranita doar la san, si facea la 3 zile cu supozitor. Apoi am inceput si cu lapte praf, ca doar de la san nu se satura, si tot constipata este. Sau cel putin asa consider eu (dar am citit ce a scris Adriuta).
La noi Debridatul, termometrul, ceaiul de musetel nu au functionat! Doar supozitorul, o data la 3 zile.
Insa vad ca alaltaieri si astazi a facut singurica. Deci are perioade. Insa tot nu face in fiecare zi. E adevarat ca e moale si mult. Nici nu mai stiu dupa ce definitie e constipata...
Kya mamica de Sanziana
mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
aa, uite-o pe naty, acum te-am citit!
tuchi, ce puternic e Sebaceu!!! tareeee cu
..
hai ca pun rochitza, ma, ca nu ma rabd s-o tin numai pt mine, dar parca arata mai bine in realitate!
luny spune:
simo..si te asteptam sa te descarci!
bai, Mufa doarme de pe la 7,30 si nu da semne de trezire...ca fac cu baita, sar peste ea?..ca incepe meciul si randunoiul va fi ocupat...se face tarziu!
am uitat linkul cu poza, desi vad ca nu e nimeni p-aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2175096890102928442ypBaKX
natynic spune:
Luny, aici-s, bre! Un' sa fiu?!
Roxaniciu, si noi suntem constipate! Adica dupa diareea aia nenorocita datorata Nan-ului, acum facem kk la 2 zile cu supozitor, desi se mai intampla si spontan. Si, vorba Kyei, e moale, e multa, iese imediat dupa supozitor...adica nu respecta nici un criteriu de definitie a constipatiei, numai ca e rar. si stiu ca nu e bine sa o invat cu supozitor dar i se umfla burtica si e evident ca o deranjeaza, iar dupa ce face e in extaz. Asa ca, vorba cuiva, poate pana la facultate scapa de supozitoare dar eu tot n-as lasa-o mai mult de 2 zile. La tine alaptand exclusiv e ciudat...dar poate se digera fff bine, drept dovada si cat de frumos a luat in greutate.
Tuchita: iarta-ma dar nu m-am abtinut si i-am aratat mesajul sotului care se imbraca brusc sa plece la meci la terasa, cu baietii. Cica: "Spune-i fetei ca e finala mare a Ligii campionilor, n-are NICI O SANSA! Sa nu insiste...". Asa ca...in chestii de-astea e bine sa asculti de sfatul altui barbat!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea