Puiuti de Randunici 2008 !! (17)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
adriuta spune:
Luny imi place rochita.
Ce noroc ca al meu nu e microbist
S-a trezit...40 minute..v-am spus euuuuuuuuu
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
naty si al meu cam la fel zice, cica e timp dupa meci!..da' uite ca s-a sculat Mufa si ii intrerup vizionarea pt baita!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Luny, superba rochia...intr-adevar, un pic cam lunga pt picioarele tale splendide, pacat de ele, dar las ca mai ai tu timp sa le expui, vara abia incepe si slabitul tau la fel!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
elara spune:
E fruuuumooooaaaaaaaaasssaaaaa rochiiitzaaa !!!
Da' cum ai facut poza? Erai imbracata cu ea? Si ai "aranjat-o" cu adobe prhotoshop sa nu te vedem imbracata in ea?
Sau e poza de pe site-ul magazinului?
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)Album webshots
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Albumul printesei mele Hai sa ajutam!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
aliceionescu spune:
Cred ca e cam tarziu pt "Buna dimineata" si o cafea tare, nu? Da' am o scuza (bine ar fi de n-as mai avea-o!!), fii-mea a decis: nu mai doarme ziua, sau poate asa, rarut, un somnic scurt, de 10-15 min. In rest, vrea plimbata, bagata in seama, scarpinata, giugiulita etc, etc...E a doua zi consecutiv cand are un asemenea program, dar eu sper inca sa-i treaca...)
Cristina, Mihuta, tuchita si adriutza, multumesc mult pt aprecierile la adresa shtrumfitei, fac si eu ca delphin, cat pe ce sa crape pipota-n mine de mandrie!
Cristina, La multe luni Dariei, cu oarece intarziere, da' inca e astazi!
tuchita, da, sa stii ca trebuie neaparat instituit un club al razaciosilor! Ce tare e Seb facand "tractiuni"!!:))Cat despre ...meciul are si pauza, e timp pt. una scurta...
Sh-apoi...mai exista si violul "in cuplu", aici e care pe care, se poate face cu randul.:)))
luny, ai scapat de-o grija cu rochia!
clau, a scazut febra lui Rebe? Si mie mi-e o frica de febra asta la bebelusi...
Noi am facut azi Infanrix-ul si ne-am cantarit/ masurat si alte alea, pt 2 luni (bine, 2 luni si 2 sapt, da' cam tot aia). Thea are 5,600kg, 57 cm si e super ok. Siiiiiii, cel mai si cel mai tareeee: nu a plans nici macar o secunda!!!! Sunt mandra de ea, pana la urma cred ca a meritat banii vaccinul asta. Da' si asistenta e fata grozava, dc eram barbat, o luam de nevasta! Vb. asa de frumos cu bbeii, ii alinta, ii dragaleste si, ce m-a impresionat cel mai tare, ne-a zis ca in zilele de vaccinat bebelusi ea se imbraca numai cu halate inflorate, sa-o placa picii. Azi avea un halat brodat cu flori rosii, ea blonduta, parca era un lan de grau cu maci! Tare mi-a placut de ea!! Cred ca foarte mult conteaza si atitudinea celui care face injectii, de asta n-a plans fata mea. Ba inca ce a stat la control, ce a vb pe acolo cu toata lumea, ce zambete mi-a tras cand am laudat-o, ce mai, sunt topita toata!!! Vezi, Cristina, ce nora ai? Bine ca nu te-ai grabit sa-l arvunesti pe Vladut! (Ma dau rotunda acu'!:)))) Eu sunt franta, abia astept sa bag un somn, ca fata sigur nu se trezeste pana pe la 4, da' acu' o pandesc sa-i fur suzeta, sa o las la sterilizat. Am fost mai devreme la ea si am incercat sa o scot cu forta pe suzy, da' aproape ca a fost lupta corp la corp. Eu trageam de suzy la mine, ea mai tare tzoncanea! Am cedat, astept sa adoarma bine si tot o fur!:))Ca tot veni vb...ia sa trimit eu mesajul asta si sa plec in misiune!
natynic spune:
quote:
Originally posted by aliceionescu
tuchita, da, sa stii ca trebuie neaparat instituit un club al razaciosilor! Ce tare e Seb facand "tractiuni"!!:))Cat despre...meciul are si pauza, e timp pt. una scurta...
Sh-apoi...mai exista si violul "in cuplu", aici e care pe care, se poate face cu randul.:)))
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Luny, bine ca POTI sa-l smulgi pe iub la baita...Al meu si-a luat masuri de prevedere si mi-a zis "Hai sa spalam fetita mai devreme, ca uite s-a trezit acum, sa nu adoarma iar". Si am spalat-o. Cand s-a imbracat sa plece la meci am inteles de ce atata zel...
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Naty
mamica
![](copilas.gif)
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
lyvy spune:
Buna seara!!
Intru in fuga numai sa va spun minunea, cel putin eu asa cred, fata mea care azi face 10 sapt, sustinuta paseste, ati incercat si voi sau e ea mai precoce, am filmat-o si nu-mi vine sa cred, incerc sa pun filmuletul in seara asta.
Citesc din urma si revin!!!
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
natynic spune:
Lyvy, si Iulia face asta cam de vreo luna...cred ca e f normal la Iris pt varsta ei. E haios, nu?
Kya, nu vrei biberonul Brown de 120 ml? (ca pe cel mare i l-am promis Ursuletei ). Gata, divortez de ele. Dupa plimbare, cand ii era foame RAU, i-am pus o tetina veche, care ei ii place, la biberonul-minune; a tras greu vreo 20 ml dupa care cu scarba pe fata mi-a dat cu mana peste biberon; cum foame stiam ca ii e, am turnat laptele in alt biberon vechi si i l-am dat: l-a executat imediat pe tot, fara comentarii. Moment in care am zis, e clar fata mamii, iti plac biberoanele ieftine si tetinele grosolane si mari, asa sa fie draga mamii, cum zici tu, scapam de astea scumpe!
A, iar de scutecele Huggies ma declar super-multumita!
Naty
Iulia mea
gudinde spune:
quote:
Originally posted by lyvy
Buna seara!!
Intru in fuga numai sa va spun minunea, cel putin eu asa cred, fata mea care azi face 10 sapt, sustinuta paseste, ati incercat si voi sau e ea mai precoce, am filmat-o si nu-mi vine sa cred, incerc sa pun filmuletul in seara asta.
Citesc din urma si revin!!!
Livi Mamica deIris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
![](wow.gif)
![](wow.gif)
![](wow.gif)
Lyvy
![](pupic.gif)
natynic spune:
Tuchita, e pauza la meci!
Naty
Iulia mea