Puiuti de Randunici 2008 !! (17)
Raspunsuri - Pagina 8
Simo27 spune:
Gudinde,Barosanelul doarme,e bine,papa ,nu a mai vomitat...maine merg sa-i iau sange,azi doar urina,caci nu erau venele "vindecate"dupa intepaturile alora de la spital..brute!!!
...eu,plangace mare de tot!dar,promit sa imi revin,nu de alta dar parca nu mai il satur pe Copil cu laptele...mi-e frica sa nu pierd laptele!si am fost certata de toata lumea sa-mi revin...........
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
tuchita spune:
Simo, hai la povestit cu noi! lasa ca nu se ineaca tastatura!
Ia priviti ce maimutica am eu!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
Simo27 spune:
Gudinde,Clau,Tuchi-ce dragute sunteti,fetelor!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
natynic spune:
Buna seara!
Simo, va fi bine! Eu am o teor a mea dar...mai bine ia-i din nou analize si om vedea. Feeling-ul meu e f bun.
Iulia Elena va multumeste pt felicitari si ureaza si ea LA MULTI ANI lui Clau, Elenei-Midasnu, micutelor Medeea Elena, Natalia Elena si lui Alex Constantin de la Iasi...si daca a uitat pe cineva isi cere iertare ca e mica.
Acum:
1) Fetelor, Delphin o avea si ea treaba, n-a plecat de suparare, noi am continuat conversatia ieri pe Messenger si ne-am rezolvat imediat diferendul cu pupici (ca eu sunt la CM! ). Deci, nu va speriati!
2) Ali, fa bine si hai inapoi! Dana, Ali desi a avut o "overreaction" are dreptate sa se supere. Construirea de capitole noi, ca si toate listele, link-urile, informatiile, in fine tot ce se gaseste pe prima pagina au menirea de a face mai usoara si mai organizata citirea, mai ales de catre cele care intra mai rar. Atat eu cat si Ali, Stela sau Gecko am preluat aceasta treaba din proprie initiativa, atunci cand Zozela a ramas la spital sa nasca, de dragul intregului grup. Nu suntem nici macar moderatorii forumului, nu avem nici o obligatie, doar dorinta de a ne fi bine in grupul randunicilor, pt ca altfel am putea lasa asa la nesfarsit sa scrie fiecare cat vrea, sute de pagini, si nimic n-ar mai putea fi urmarit. Daca nu-ti convine ceva, atragi atentia frumos, nu "ne dai de lucru", bine? pt ca acum toate avem copii (Ali are chair 2!), toate avem timpul limitat iar trebusoara asta cu capitolele cere ceva bibileala, sa stii. Suntem dupa nastere si avem toate dreptul la nervi si la paranoia-si Ali, si tu, si eu si Delphin sau Zoze sau oricine. Dar asta nu inseamna nici "imi iau jucariile si plec" si nici sa avem pretentii nejustificate una fata de alta. Suntem un !
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Kya spune:
Ne-am intors de prin oras, de pe la plimbare. A fost copila mea taaaare cuminte, a dormit, a mancat, iar a dormit. Am si reusit sa stau cu randunoiul la o terasa in parc si sa mancam
Mai fetelor, sunt eu singura dusa cu capul? Sanziana doarme in body cu maneca scurta si atat!! Si daca nu da prea tare din picioare, e invelita cu un scutec de finet. E adevarat ca la noi in casa e cald, dar cand va aud pe voi cu pantalon si maneca lunga... Ca doar si in apartamentele voastre de bloc e la fel de cald, banuiesc.
Daca o imbrac mai gros, se incinge si transpira, si e uda toata pe spate.
LA MULTI ANI ELENELOR SI CONSTANTINILOR!!
Clau imi pare rau sa aud de febra Rebbecutei. multi puiului.
Zoze Doar stii ca noi te iubim!
Am vazut poze foooarte frumoase. Adevarul este ca avem un grup de puiuti de randunici foarte frumos.
Elara cum sa fii invizibila? Eeeei!
Kya mamica de Sanziana mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
gudinde spune:
Simo,
Incearca sa te linistesti.
Imi pare tare rau de venele Barosanelului. Offff ...
Naty,
Cum s-a comportat mica sarbatorita?
Cory,
Nu ne vizitezi nici de ziua chiriasului?
tuchita spune:
Conversatie intre mine si randunoi:"eu: facem si noi un in seara asta? Raspuns: nu, ca e meci!"
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
Kya spune:
Simo offf, biata de tine! Stiu ce e greu, dar incearca sa nu mai plangi. O sa fie totul bine, o sa vezi!
Am mai facut o descoperire cu biberoanele Dr. Brown - tetina nr 2 e prea mare pentru ceai. Dupa ce s-a inecat bietul copil cu prea mult lichid, de nu mai avea aer, am ajuns la concluzia ca pentru lapte merge nr 2, si pentru ceai trebuie nr 1.
Kya mamica de Sanziana mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
clauclau spune:
Kya, si Rebecca doarme tot in body cu maneca scurta si invelita cu un scutecel si totusi, a transpirat noaptea trecuta la greu, am schimbat-o de mai multe ori. Si ziua sta la fel in casa.
Naty, ai mai prididit cu pregatirile de botez? M-am gandit azi la tine ca esti prin alergatura...
Rebecca inca nu a facut temperatura , sta cuminte in scoica si da din picioruse!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
adriuta spune:
aliceionescu Multumiiiim de atentii. Ochelareii ne-au amuzat si pe noi cand i-am gasit si mai tarziu doctorita de ochi ne-a zis sa ii poarte ca sunt utili. Am vazut printesa roz in patut roz cu papusele roz...e o scumpa.
LA MULTE LUNI PENTRU ANDREW JOHN, ANDREI RADU SI DARIA!!!
LA MULTI ANI! PENTRU TOTI CE POARTA NUMELE CONSTANTIN SAU ELENA
tuchita am sa incerc sa merg, iau incet si vorba ta nu ridic pietre de moara. Numa sa vad daca vrea sotul sa stea cu bebe.Ce bine ca are pofta de mancare bebele tau. Ce scumpel e maimutila, si cum se tine el de deget. Acus da sa plece de-a busilea.
varuna pigmentul dispare dupa 6 luni, e de la hormoni. Explicatie de doctor.
naty LA MULTI ANI! pentru Iulia-Elena.
butucica ce serios arata Andrei tuns. E dulce tare si asa de vesel
ccris_ccris dr-ita mi-a zis ca nu e bine sa il tin in plin soare mult deci nu are nevoie de cema iar asa doar cateva minute e ok fara crema, dar daca il tin in soare mult sa ii aplic orice tip de crema pentru protectia solara.Frumoasa printesa ta.
ursuleata e dulce rau Vlad cand zambeste.
ali_bia frumoase pozicile si printesele sunt superbe amandoua.Si tu arati asa de bine...
Violeta sa vezi faza citeam mesajul de la tine si Chrs se juca pe paturica cu gym-ul lui si ii zic. UIte mama lui Sean spune ca esti frumos. Mi-a tras un zambet si a luat pumnul l-a pupat si mi l-a intins ca si cum ar fi vrut sa spuna: Thanks. Eu i-am facut toate vaccinele.durerea...off ca ti se rupe inima sa-i vezi plangand. Imi pare rau ca a durut, pup si eusa treaca A luat foarte bine in greutate Sean , semn ca tzitzi e productiva. Cat despre pozitii de alaptat, Vio nu stiu cum o fii Sean da al meu nu-i pace sa-l educ. Am incercat in zadar, defiecare data il pozitionez corect...da degeaba tot cum vrea el. Si zau ca am incercat.
elara si bebele meu se rasfata la san si se joaca cu el si il prinde in manuta...rade, suge, iarasi rade si se uita la mine, gangure, suge. Nu-i asa ca e sublim?
clau bine ca a trecut "buba" si e printesa fericita din nou. Tare dragi sunt puii tai. Am vazut si poze de la botez,...superb si tu arati bine. LA multi ani! ELENA!Si nu-i frumoasa? Are dreptate baiatul, stie el ce stie/...
zozeeeeeeeee muahhhhh ...unu mare si lipicios de la noi.
gecko nu e activat PM-ul. L-am primit si am incercat reply.Bazaie si tu pe la profilul tau ...eu asa am reusit. Mi-a luat si mie ceva...hi hi hi sa activez PM-ul.
Luny ce secretoasa esti... nici macar asa... o idee. :) ...aha uite ca se indura. O sa fi super mamica cu toaleta asta. Culorile imi plac.
Simo iti scrisesem un link. E pe la cap. celalalt. Eu zic sa nu te stresezi fara motiv. SI EU CRED CA BAROSANEL NU ARATA A COPIL BOLNAV.
acu tre sa
revin dupa ce potolesc taifunul
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!