Puiuti de Randunici 2008 !! (17)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
ccris_ccris spune:
Mimonix
Apropo de CM, fetele care alaptati, voua v-a venit? Cam la cate saptamani?
Cristina, cea mai fericita de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
clauclau spune:
Eu am fost afara, acus' am intrat in casa si Rebcutza mai doarme putin in carucior, dar se scoala ca e ora de masa!
Uraaa, am vazut ca a aparut si Mimonix si Cory, abia astept sa citesc dar nu poci acu'..., la urmatorul somn al printesei!
Pup randunicile si puii de randunici!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
numeioana spune:
Kitzy, mi-a placut si mie f mult montajul tau! Pupici Dianei!
Mie mi-a venit la 11 saptamani, duminica trecuta... si alaptez exclusiv
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
clauclau spune:
Mimonix, nu stiu ce sa zic, toata lumea imi spune ca arat relaxata, mi s-a intamplat si la botez unde colegele au zis ca arat calma si senina, chiar si cand m-am intalnit cu Giani, la fel... Dar nu sunt, sunt obosita, ma ocup singura de amandoi copiii, randunoiul ma ajuta la toate prin casa, dar la copii, mai putin! Deci, reteta fericirii nu o detin...
O sa incerc si eu cu Rebecca seara asa, sa vad daca tine...Desi ziua nu-i chip, am incercat mai devreme inainte sa iesim afara cand era obosita si s-a pus pe un plans nene, de ziceai ca o bat! Ce sa o mai intorc de pe o parte pe alta, nu vrea si pace! Dar o sa incerc seara dupa baita cu lumina stinsa, doar o veioza discreta! Desi seara e mereu mataita si scartaita...
Gata, fug sa alaptez!
Editez sa-i spun lui Cris ca mie inca nu mi-a venit CM!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
underqueen spune:
tot acum 2 capitole era discutia despre marsupiu...si eu abia astept sa achizitionez unul, desi mi-e cam frica sa-l tin in el...dar, spre exemplu: azi sunt singura...daca vreau sa cobor sa iau o paine nu pot...ca mi-ar trebui 3 maini (pe putin)
s-a trezit bubu meu...urmeaza scutecit, hranit, scos aer si revin
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
cleme spune:
Buna fetele, eu iar am o stare de kk cred ca de la vremea asta mi se trage, vad ca acum bate si vintul, of abia se facuse frumos si o fi zis ca nu e cazul sa ne invatam cu binele.
Mama ce ma oftic ca nu mai stau in Berceni, cind vad cite fete sint acolo
si eu stau in cartierul asta de rahat (orice as face niciodata nu o sa-mi placa), imi vine sa mor de nervi si ciuda, mai ales cind te gindesti ca toata familia mea sta acolo, inclusiv prietenele mele, nu puteam frate sa-mi gasesc si un barbat in zona m-a mincat undeva sa vin tocmai in fundul pamintului
In rest, tot nu mi-am luat de imbracat pt botez... dar mai e pina simbata si daca ma duc la restaurant in pantaloni si tricou are ceva?
pina la urma vedeta e fii-mea nu eu.
Luny frumoasa rochita ta, am si eu una in genul ala numai ca are pete ca de leopard pe ea dar nu am chef sa ma imbrac cu ea, cred ca tot la tricou ramin
A si Stela eu stau in sectorul 6, nu stiu daca are vreo relevanta chestia asta, cert e ca dureaza pina primesti banii aia, ce daca ai copil mic el nu consuma nimic nu? (decit o cutie de lapte la 3-4 zile plus pampersi la greu, dar ce conteaza, daca ai facut copil inseamna ca iti permiti)
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
cleme spune:
Mda, nici mie nu mi-a venit CM-ul desi lumea spune ca dupa ce termini cu alaptatul iti vine imediat, si am de citeva zile dureri de burta ca si cum s-ar intimpla minunea dar nimic, plus calduri de mor, am momente cind am parul ud in cap, acum stau si ma gindesc ca poate si din cauza asta am starile astea naspa...uf, nu stiu ce sa mai zic. Cit despre culcat copilul, a mea de cind a trecut pe lapte praf se culca singura in patut cu suzeta, pina o ia somnul se mai joaca cu ea, cum mai zicea cineva pe aici, o arunca eu ma duc si o pun la loc, dar cind oboseste o tine singura cu minuta pina adoarme ca sa fie sigura ca nu fuge, bine copilul meu e mai ciudat, plinge cind o iei in brate... toata lumea zice ca n-a mai vazut asa ceva, foarte rar sta ea in brate de bunavoie.
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
Ali_bia spune:
'neata la amiaza!!!!
Mimonix bine ai revenit si cum adica nu vb cu fotomodelele!!!! eheheeee
Cory fromoase pozele de la botez
Kitzi, montaj super
Cleme ca sa-ti treaca starea de kko
Multumesc fetelor de aprecieri la adresa mea si a fiicelor mele mii de si
din partea noastra..
ici si celorlalte randunici
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)_
_
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kitzy/kitzy.jpg)
kitzy spune:
Ali, Ioana va multumesc...
Of, ce va invidiez ca, copiii vostri se simt bine merci cu suzeta...daca ar accepta-o si Diana m-ar scuti de o gramada de probleme, dar oricat insist sa i-o dau, o scuipa tot mai departe
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
Ali_bia spune:
Kitzy sa stii ca si a mea incepe sa nu mai vrea suzi, o vrea numai cand ii este foame ,dar mai insist...ma mir ca pana acum o vroia dar acum....
Intreba cineva de Raluci, Raluk posteaza la mamici de Italia de celelalte nu stiu nimic
As vrea sa ies afara dar vremea e naspa ba ploua ba iese soarele, si e invatata sa iasa in fiecare zi, uffff parca vad ca o sa fie mofturoasa toata ziua.
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)_
_
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele