Puiuti de Randunici 2008 !! (17)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Uraaaa, uraaa si iar uraaaaaa! Am alaptat-o si adormita am pus-o in patut! Doarme deja de vreo 15 minute, nu-mi vine a crede!!!!

Fug si eu sa mananc ceva pana se scoala mandra ca nu cred sa stea prea mult, dar este oricum o victorie pentru mine!!!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Se pare ca azi nu avem sanse sa iesim afara, e tare urita vremea, avantajul meu este ca de obicei cind este asa fii-mea doarme de rupe. Vad ca voi tot vb de , frate eu nici de asta nu am chef!!! Am facut-o o singura data de cind a trecut perioada critica si de atunci, cred ca o sa ajunga al meu sa-si ia cimpii. Dar lasa ca tocmai am gasit o ciocolata (ca tot vreau sa slabesc) si poate imi revine moralul la loc.

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Mimonix,Nasa Cory-bine ati revenit!!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Am o intrebare:Fetelor,care ati semnat contract de recoltare a celulelor stem cu Cord Blood Center,ati primit rezultatele?????????

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Simo, nu am primit nimic inca.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

puiul meu s-a bronzolit putin pe fatzuca si asa mult imi place cum ii sta...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

simo cunosc pe cineva care a nascut pe 22 feb si a primit!

cleme hai iesi din butoi!

kya ai avut mare dreptate cu reflexo! e super (mai ales ca mi-a facut un tip tanar si dragutz!)

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Noutati:aseara a fost SEARA MAGICA..dupa 8 luni!!In prima parte a fost tare nashpa,dar partea a 2 a:SUPERRRR!!MOMENT MAGIC!!Yeee...uite ca revin la normal.Mai am sa reiau .
Alta noutate:Am trecut la pampersi nr 3!!!Crestem,crestem!Am ramas tot la mareata firma Pampers,fiindca am pus Happy pana ieri si s-a iritat fata rau..sper sa treaca pana duminica.Asa ca,fata mea se va kk in Pampersi si eu in reclama lor!!Am zis!!
Of,Clau,imi pare rau pt micuta ta.Sper sa se faca bine repede.
Vio.Ai dreptate cu pozitia,asa am citit si eu,dar la mine e asa greu,pentru ca daca a prins tzatzi,nu mai poti face nicio manevra.Si,cu tristete spun,ca nimeni din maternitatea de stat romanica unde am nascut eu,nu s-a deranjat sa ne invete cum sa alaptam corect...Mdea..Saracutul Sean!Lasa ca o sa creasca el!
Elara,esti cat se poate de vizibila,ce-ai patit?Si mie mi se intampla sa scriu si sa simt ca nu ma observa nimeni,dar consider ca nu exista replici la ce spun si...tot scriu...cand am timp si eu.
Zozeeeeeee,HAI AICI sa ne pove ce mai faci.Ce mai face micul "bb magic"?
Kya,Naty,am innoit biberonul-minune!!Fata mea a mancat bine din el..acum nu stiu ce grad de eficienta are,dar fata a ragait!!Naty,iti arunc un scurt PM.
Mey,dar rotavirusul asta cum se transmite?Hai ca ma speriati!Cristina
Kitzy,poate dureri de burta are fata ta,cand nimik nu o calmeaza!
Luny,bravo ca ai gasit rochie!
Aliii,vino inapoi!Fetelor (si ma refer la cine comenteaza vis a vis de cea care face capitol),nu e cazul sa reactonati astfel,pentru ca nu e responsabilitatea nimanui sa se
lupte sa faca aici capitol nou sau altele, ia ceva timp,si toate avem bbi care ne solicita,asa ca toata lumea poate invata sa creeze capitol.Nu e cazul sa se arunce cuvinte pe asa ton catre Ali,care,si-a rupt din timpul ei si asa scurt, sa ajute aici.VA ROG!Mi-am permis sa intervin pentru ca am mai citit cu ceva timp in urma un astfel de comentariu.
Cuscra,imi pare asa rau ca iar trebuie sa treci prin clipe dure,dar trebuie sa fie bine cu Barosanelul,vei vedea.
tuchita,m-ai terminat cu maimutzik ta!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna ziua pe racoare!
Dimineata am fost in alergaturi, am lasat fata cu tanti care-mi face curat, nu e chiar o minune ca tanti Lica de Bubu dar e ok si am incredere. Fetelor, mi-a facut Mami Papacioasa pt botez niste marturii cu suzete SUPERBEEE!!! Si cu panglicuta MOV! Le-am si dus la restaurant, maine randunoiul duce bautura si eu cartonasele de pus la mese...si, in fine, mai sunt...
Mimonix bine ai revenit, am murit de ras cu postarile tale, ca de obicei. Freza baiatului tau e de nu se poate, cred ca il tii la Polul Nord de i s-a sculat in halul asta de atata frig! Bafta Teodorei cu Vitoria Lipan, are nevoie, ca barbatul nu si-l va gasi! . Si, mama, eu nu interzic copiii in supermarket (dar pampersii Pampers si bibe dr Brown's DA, le interzic! , doar ca nu-l duc pe al meu inca si daca Delphin ma contrazice in ziua in care imi vine CM e jale, noroc ca s-a prins ea singura ca asta era problema, ne-am pupat si ne-am impacat!
Cory, 1000000 x !
Kitzy, bestial: Diana "scuipa suzeta din ce in ce mai departe"!
Cleme, mie parca nu mi s-ar parea ca Drumul Taberei comparativ cu Berceni e "fundul lumii" dar, in fine, stiu ca e cel mai fain in zona in care te-ai obisnuit demult. Eu voi mai iesi cu voi dar uite cum e vremea acum, plus ca masina mea e confiscata de randunoi si mi-s doar cu picioarele proprii.
Fug ca urla balaurul de foame!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

am aparut si eu dupa o lunga aventura.
dupa cum v-am spus in ultimele mesaje, copilul meu plangea mereu.
vazand ca in tg-jiu nu am sanse sa aflu ceva am plecat la timisoara, unde am aflat ca fetita mea are diaree acuta, otita la ambele urechi si e deshidratata.
asa ca am stat o saptamana in spital.
nu pot sa va spun cum e sa-ti vezi micutul cum e chinuit pt recoltare de sange, perfuzii, montat si schimbat flexuri.
in afara de asta am avut si crize fff puternice de colici cu tipat 2-3 ore pana ivinetea si tremura toata.
acum am ajuns acasa si speram ca e bine, cu toate ca nu au trecut colicii iar mamica e in pragul nebuniei si nu mai suporta plansul micutei

Mergi la inceput