Puiuti de Randunici 2008 !! (17)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
mimonix spune:
Asaaaa
Clau fix asa pateam eu cu Vladut pina acum vreo doua saptamini.Leganat si iar leganat.Dar intr-o searaaaaaaaa,dupa ce il leganasem , adormisem si pusesem in patut m-am dus la Teo in camera, ea s-a apucat sa povesteasca ceva si dintr-o data aud bebeul naravas plingind din nou.M-au trecut toate transpiratiile dar am continuat sa o ascult pe Teo cum povestea ca asa mi s-a parut fair, doar nu era sa la copilu' cu vorba-n git ca ea si asa e cam scumpa la povestit.Si bebeul a plins vreo 2 minute dupa care s-a oprit si a adormit.Etetete ce surpriza misto!Deci se poate...De atunci, dupa ce maninca ultima masa din zi, dupa baita, il pun direct in patut unde se agita pina la max 5 min si apoi adoarme.Aseara, l-am pus in patut si s-a foit de colo-colo pina a adormit fara ca macar sa plinga. Am inchis lumina, noapte buna, a tras de snurul de la muzicuta lui si cred ca a inteles mesajul. Poti sa incerci si tu, bineinteles fara sa exagerezi.iti dai seama dupa plins daca e mitiiala sau e serios si se poate inneca, vomita, etc.
Si Clau, as vrea si eu te rog reteta fericirii de la tine caci din toate mesajele tale razbate o stare de bine, de multumire, multa rabdare...nu stiu cum reusesti caci chiar si atunci cind e ceva de rau de genul febra,plinsete, etc...parca tot calm povestesti si tot de bine razbate.Bravo tie mami! Super Rebecuta grasunica si rasfatica
Sovi, iti dai tu seama de cind astept sa-ti spun ca am fost emotionata si impresionata de filmuletul cu delfinasul? Super idee, bravo parintilor curajosi.Iar pozele cu nasterea, o grozavie.Super bebe, super mami!
Ariel, doar ce vorbiram dar nu pot sa ma abtin din ris cind ma gindesc la fata alora cind s-a dus Marcel cu legea aia in dinti si si-a revndicat drepturile
Delphine, mais si tu n'existe pas, dit moi purqui j'existerai?Pai mie cine mai imi face soeur temele la franca? Pup eu bebe zimbaret, bebe sclifosit si mamica sifiduta
Simo, sa speram ca analizele bune erau alea gresite si viceversa, ca doar ma experimentai in comentariul textului "O scrisoare pierduta".Sa speram ca te vei linisti si vei afla ca analizele "bune"erau de fapt alea "gresite".Barosan crestinat si frezat.
Naty,tu muncesti mult...voluntar, dar mult.Alergi cu copchilu (ptiu sa n-o deochi ce frumusica s-a facut, dar tare micuta mai e
) te ocupi de forum, mai faci ceva pt servici, mai faci o listuta pt botez....si esti f obosita si de aici si frustrarile.Ca dupa ce ca incerci sa le faci pe toate, mai vin unii si cu texte ca trebuia asa sau altfel sau pur si simplu au alte pareri decit tine.Dar au dreptate si ei, fii intelegatoare...oboseala si CM erau sa interzica accesul bebelusilor in supermarket
Daca erai manager acolo, pac
bebe la supermarket, aveam afis in geam la intrare!Ca sa nu mai zic ce pateau aia care vindeau Pampers sau biberoane Brown
Am eu o prietena care zice "ia-o incet ca armata-i lunga" Sper sa ies vie chiar daca m-am bagat in asta
Amira,eu singura fata care si-a exprimat ingrijorarea ca lipsesc sau curiozitatea ma rog.Si mama, mama ce bentita ne-am tras, o minune
Butucica, de ce tunserati frate baiatul ca era cel mai pletos si mie tare imi mai placeau cirliontii lui...uite asa ramin unii cu traume din copilarieSerios acu', e dragalas si asa si fotografiile sunt mortale cu comentariile alea, dar era "mai special" motat.
Alice, parca soacra ta era cu remarca"are copilu' parul sculat de la frig", nu? In acest caz, transmite-i multumirile mele ca si Vladut asa avea parul (vezi poze) pina sa ma prind ca ii era frig baiatului
Tuchitamaimutica cea zimbareata.Ma tot intreb :nu ti-a fost team ca-si desprinde degetelele si cade? Ca pe mine m-au trecut fiorii numai uitindu-ma la poza
Si inca ceva...apreciez f tare o anumita "inocenta" a ta in raspunsuri (mortala faza cu mersul automat)
Luny, numai cind ma gindesc la citi solzi au sarit in toata bucataria de la carasul ala, ma ia cu ameteala.Carasu-i bun, dar gata curatat ....zic si eu.Bebe tot hlizit vad, dar ia vezi matale ultimele noastre doua fotografii...Ei?Ce zici?Ne bagam la concurs de zimbete si noi acum!
Sunt citeva rindunele noi pe care le salut .Am crezut ca am gresit pagina cind am vazut id-urile noi, dar s-au acomodat bine si le urez bun venit.Cleme, noi ne plimbam seara de la 18 la 21...ca e mai racoare si iesim in gasca sa facem fata teroristului.
Geckoera sa uit...f tare "cel mai frumos" cu tinta lui.Sa pastrezi poza sa i-o dai la nunta!
Gata, ca se termina capitolul cu cearceaful asta...AAAA chiar asa, nu mai sta nimeni in Berceni?
Simona,mamica de Teo (14 ani) si
Vlad Alexandru (2 luni)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ccris_ccris spune:
Neata pe la pranz!
Ieri n-am mai reusit sa intru, ca mi s-a luat curentul.
Raportam din nou o noapte linistita, cu terzire la ora 2 pentru papa si apoi la 6, dupa care nu ne-am mai culcat, fiindca am avut din nou sedinta de kineto. Acum doarme de la 10.
Ooo, Cory, Mimonix, lume noua, bine ati revenit.
Vazut pozici frumoase de la botez.
Bubu, dar tu pe unde stai? O sa ne vedem pe 2 oricum, nu?
Tuchita, nu se intreaba, se trece la actiune, cel mai bine inainte de meci, ca dupa, s-ar putea sa fie indispus, daca pierde echipa favorita. Ce noroc am cu randunoiul meu care nu e microbist!
Am vazut ca va chinuiti sa adormiti bebelasii la ei in patut. A mea adoarme singurica, daca e satul si ii e somn. Mi se mai intampla si mi sa adoarma la san, dar sa nu se fi saturat si cand o pun in patut, dupa 5 minute se trezeste plangand. Noaptea, in schimb, doarme ff bine la in patut. Cand despre tinuta din timpul somnului, in functie de cat de cald e in casa, o imbrac fie doar in body cu maneca scurta, fie si cu pantalonasi cu botosel. Noaptea are si pantalonasi si o invelesc doar pana la mijloc cu o pilotica subtire.
Ma duc sa mai calc ceva rufe si revin.
Cristina, cea mai fericita de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
underqueen spune:
salutare! am lipsit pe motiv de lipsa de net, mama lor de hoti...
am de recuperat 2 capitole, asa ca fug sa ma pun la curent!
ps: de 3 zile Tudor mananca peste 700 ml laptic pe zi!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
mimonix spune:
Asaaaaaaaa
Chiar vroiam sa strig dupa Cory, dar m-am temut de lungimea cearceafului.Super cronica evenimentului!
Cris, cu tine nu vorbesc de cind vazui pozele cu casa.Ptiu ce frumos! Dar te-am mai iertat pentru ca suferim impreuna cind ne uitam la acul cintaruluibebelina scumpa!
Mai vazui o casain niste poze ale Ioanei! Please spune ca nu era a ta casa in fata careia te pozasiSi mami slaba si tinerica si bebe frumos...unii le au pe toate nene!
Kitzi, am vazut cel mai frumos montaj.Cum e cu surprizele de la ardeleni, vezi ca totusi.....F slaba. f tinara...tztztzEu cu fotomodelele nu mai discut, aviz Ali Bia
Bye/Bye ca vrea Teodora computadorul si ma implora sa va iert
Simona,mamica de Teo (14 ani) si
Vlad Alexandru (2 luni)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
amira_roxana spune:
mimonix era si ingrijorare dar si curiozitate! insa imi lipseai mai ales pt ca ma binedispui de fiecare data cand postezi un mesaj!
ia uite si cory a aparut! ce bine! si maria! poate intra si mami _p si atunci se mai aduna !
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
ursuleata spune:
...in afara de mine???
www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic
http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK
http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
eu il imbarc pe Mufa si ies pe bulivard, cred ca dau o fuga pana la policlinica. Tare as vrea sa-l cantaresc, habar n-am cat a mai luat..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
Mimonix, e casa parintilor mei, unde ma duc in week-end si ma simt bine in curte. Noi anul asta incepem sa construim una...
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
underqueen spune:
vad ca se vorbea (acum 2 capitole, dar ce conteaza ) de cum imbracam bebeii cand iesim cu ei afara...ieri am renuntat si eu la pantalonasi pe sub salopetica...da tot cu maneca lunga...ca la noi e zona de munte, oricat de cald ar fi...
ps: ce era mai important: azi mi-a venit CM (la 22 de zile) si am o stare de-mi vine sa fug in lume...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kitzy/kitzy.jpg)
kitzy spune:
Ciao fete!
Azi n-am putut iesi cu Diana ca e vreme naspa la noi.
Dar am pus povestea nasterii daca tot am fost acasa si doarme fata
Mimo ma bucur ca ti-a placut montajul!
Eu tanara??? Imediat schimb prefixul Si nici slaba nu pot sa zic ca is, as mai avea de dat jos ce-a ramas in plus.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii de
Diana ( 24.04.2008 )