Puiuti de Randunici 2008 !! (17)
Raspunsuri - Pagina 16
luny spune:
Mufa vad ca nu e fitzos rau..e drept ca are momente cand adoarme leganat in brate de ta-su, plimbandu-se cu el prin casa!Da' il ia de fraier, mie nu mi-a facut d-astea niciodata, la ta-su cateodata urla cand se aseaza pe fotoliu, sa se ridice si sa-l plimbe in brate pana adoarme!
..cu mine nu tine!acum deja doarme in patut dupa o conversatie de vreo ora, cu raset si tipat la jucarii!..ca tot vroiam eu sa ies cu el sa platesc mobilul, acuma nu mai pot..parca vad ca vine si ploaia..
mimonix bine ai revenit!! ce aventuri tari ai avut la botez, aia cu Jana e monumentala!!
am vazut si pozele, Vlad e demential cand zambeste!Iar la botez a fost smecherit, plimbat de preot prin Biserica!..![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Mimonix
bine ai revenit, ca de mult nu te-am mai vazut!
Mi-au placut mult pozele de la botezul vostru. Tot la Domnita Balasa avem si noi. Acolo am facut si nunta, si am zis sa pastram traditia. Stiu cat de frumos canta corul de la nunta, si sper si la botez sa fie la fel de frumos.
Fetelor vad ca nu mai sunt semne de ploaie afara, s-a trezit si trupa, asa ca plec in parc. Azi cred ca ma duc in Carol. Ma intalnesc cu cineva?
Pentru mamica de la Zuze - eu una nu prea ajung des in Tineretului (adica nu am fost decat o data pana acum).
Kya mamica de
Sanziana
mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
numeioana spune:
Ali, ti-am vazut cele doua splendide fetite!! Si tu esti o mamica extraordinara! Nu stiam ca esti asa de tanara!!
Clau, imi pare rau ca Rebeccuta nu a fost ok... Sper sa nu mai ai astfel de probleme!
Am vazut-o si pe frumoasa de Roxa cu grasunicul ei. F frumoasa rochia de botez!!
Pupici pt grasunul lui Ariel!
Kya, ce buzite are Sanziana. Sa le pupi, nu alta!!
Pup si pt Maria de Elara!
Ursuletul e absolut splendid...seamana f mult cu David. Si a si chelit exact unde a chelit si el
. E incredibila asemanarea. In poza din scaunelul de masina as putea sa jur ca e chiar David
. Numai ca al meu n-are gropite in obrajori.
Am mai vazut si o Teodora de Stelutz f scumpica... un Vladut de Mimonix ranjit cu salopeta de blugi
, o Andreea de Cris dulce rau, un Eric somnoros, o Iris dulce la baitza, Tudor, ingerasul Mariei, cum sta el cu prietenul lui, ursuletul...
Imi place Sean cu mutritele lui simpatice, Mufa cel ranjit, Amira cea brunetica si pletosica si nora mea Jolly Joker
Pupici tuturor!!
Simo, sa dea Domnul sa fie bine Samuel!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
amira_roxana spune:
mimonix
sa stii ca eu ti-am dus dorul si am intrebat de tine! m-ai distrat f tare cu soacra-ta Jeana si cu Victoria Lipan pe care o urasc si eu de cand eram in generala! am vazut puiutzu' tau cum doarme in leganutz si cu agrafa, f rumos! bine ai revenit si shedere placuta!
kya
multzumesc mult pt reflexo...ca eu sunt cam sceptica! dar cand vad si alte fete care zic ca e ok atunci parc mai capat si eu incredere!
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
luny spune:
ioana am vazut noua ta descoperire in materie de scutece, ma bucur ca sunt ok si esti incatata de ele..p-aici nu stiu sa fi vazut marca asta, dar o sa ma uit de curiozitate prin magazine!
LUNY
numeioana spune:
Hi hi hi, l-am vazut si pe cel mai frumos din orasul acela![]()
Tot caut pozele puiuliul lui Alice si nu gasesc nimic
Mi-a placut intalnirea dintre Adrian si Andra
. Super!! Oare s-au cuplat?![]()
Si mie mi-a placut rochita, Luny!!
Da, Varuna, o sa se decoloreze burtica ta, nu-ti face griji!
Mai vreau poze si de ceilalti puiuti!!
Papacico, unde esti? Intra si tu si arata poze noi cu Honey in caruciorul ala bengos. Cum te descurci cu el? Intr-o zi erau 2 bunici in oras cu un carucior la fel si cand au incercat sa coboare o bordura erau sa rastoarne biata copila cu rotile in sus
. Se chinuiau amandoua...erau doua neindemanatice!!
Pupici dulci tuturor!
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Luny, sunt grecesti... si chiar sunt bune! Dar vreau sa incerc si Huggies...
poze
luny spune:
Apropo de carucior, mi-a lasat si mie azi randunoiul caruciorul, si ce noroc pe mine ca sta sa ploua!
..dar tot vreau sa ies putin cu el, il alimentez pe mufy acum si ies afara! sa vad cum ma descurc singura sa-l cobor pe scari(intai caruciorul), apoi sa-l desfac si apoi abia aduca Mufarina de sus..
LUNY
cory3maz spune:
Va rog sa nu aruncati cu pietre in...tradatori!
Lasati-le o sansa sa se reabiliteze!
MI-A FOST DOR DE VOI!!!
Noi ieri l-am crestinat pe Alex...cronica originala a evenimentului o gasiti pe blogul sora-mii:
http://katyakelaro.blogspot.com/2008/05/alex.html
Astea-s cateva randuri pe fuga...ca maine sara am MARE BAL, MARE (si tre' sa fiu stralucitoare, nu???)/...adik cumatria lui Alex...in plus ma asteapta cateva zile solicitante de musafireala din care scap abia luni...cand revin pe Forum cu temele facute...
Va doresc spor la mamiceala si va pup pi tati fara discriminare (un pup special totusi lui Naty...stie ea de ce)!
Cory
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin - 30 martie 2008
luny spune:
coryyyyyyyyy, uraaaaaa, ne mai vizitezi si pe noi!!! am vazut pozici, frumosi toti, sa-ti traiasca micul crestin!!
LUNY