Puiuti de Randunici 2008 !! (17)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
amira_roxana spune:
'neatza si de la noi! (de la mine mai mult capitik doarme)
alice ce tare esti cu suzy!
tuchi vad ca n-ai noroc de ...ba
, ba Ilinca...
lyvy vreau si eu sa vad filmuletzul!
cuscra ce rochie sexy ti-ai tras! o sa arati super (ca de obicei)!
noi azi-noapte am experimentat la greu aspiratorul din motive de muci si innecat copilu'! of-of!
clau ma bucur ca a scapat Rebeccutza de febra, dar oare de la ce o fi facut?
simo ce face barosanelu'?
azi incep reflexoterapia, a mai facut careva asa ceva? cum e? ideea e ca eu ma gadil rau in talpa, asa ca nu stiu dak rezist!
mai fetelor, a intrebat o fata noua care se plimba prin tineretului si nu i-a raspuns nimeni!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kya/Kya.jpg)
Kya spune:
Buna dimineata (pana nu se face pranz )
Am hranit si adormit copilul, am hranit si adormit randunoiul, si acum calare pe forum!
Naty imi pare rau ca nu-i plac Iuliei bibele. Mie cel de 120 imi e mic, ca Sanziana mananca cam 140-150 la o masa.
Apropos de asta, cam cat mananca bebeii vostrii? Ca mie mi se pare ca a mea mananca prea mult - adica si-a urcat cantitatea de la 100 intai la 120, apoi cam la 150, si ieri randunoiul i-a dat 180 inainte de culcare. Nu e prea mult pentru un stomacel de 1 luna si jumatate???? Mi-e ca-i fortez sistemul digestiv. Sau sa-i dau cat cere? Si se regleaza ea singura? E adevarat ca de cand a inceput cu cantitatile astea mari de lapte, a si facut kk in fiecare zi (adica de 3 zile). Sau sa fie doar o faza acum cu un puseu de crestere?
Roxana eu am facut reflexo, si ma declar un maaaare fan! Inainte de sarcina am facut o sesiune de terapie (12 sedinte) si mi-a fost minunat, m-am simtit excelent. Acum, din pacate mi-a plecat maseuza minunata pe care o aveam, dar o sa caut alta, pentru ca mai vreau o sesiune. Tu unde faci?
Daca tot a venit Gecko cu cafeaua, ma duc sa-mi pun si eu o cana, si ma intorc.
Kya mamica de Sanziana
mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
neatza stol! cafeeeeaaa, uraaa!!vad ca Mufarina se trezeste doar in jur de 3-4, apoi 5,30-6,30 cand e deja ziua, ce sens are sa mai dormim,nu?noroc ca-l mai pacalesc in jur de 7,30-8, mai trage un nani scurt pana la 9-9,30.
clau eu m-am luptat si ma lupt in continuare sa-l fac pe Mufy sa doarma singur in pat la el, si am inceput operatiunea asta cam de cand am venit cu el acasa, in masura in care s-a putut si acum pot spune ca-s multumita. Procedez in felul urmator: il pun in pat singur de multe ori pe zi, fie doar sa stea sa se obisnuiasca cu patul lui, timp in care sta de vorba, rade, plange sau isi injura jucariile!..eu nu stau acolo ijn timpul asta, il las singur...are zile in care prefera o boasca testoasa si sta cu ea de vorba si rade la ea si o ora, apoi se enerveaza pe ea si nu mai vrea s-o vada, si cu ochii lipiti de ea plange si tipa! Atunci stiu ca e obosit de activitate si-l intorc pe partea celalata, si ii las sa vada doar un ursulet alb care imi pare mie ca il linisteste mereu!..daca tot frichinit e, ii dau pipa, si il ia somnul! la voi partea asta nu merge, ca Rebe nu o vrea...dar si la partea cu pipa cateodata incepe un joc 'care pe care', el o scuipa si tipa scurt, sa vin, eu fug, il mangai putin, il pipez la loc, el da semne de naneala, eu plec. In cateva minute, o luam de la capat!si tot asa, pana adoarme..eu nu stau in dormitor langa el cand il las in pat, imi vad de ale mele, ma duc numai cand ma striga sau plange, si de multe ori cred ca a adormit, dar si dupa o ora de stat singur se intampla sa ma duc sa verific si nu doarme, e tot la taclale cu jucariile
sunt deasupra, pe marginea patului, vreo 4,5 jucarele, sa-si aleaga cu care rade si vorbeste!..Dar cateodata nu tine nimic, pur si simplu vrea sa stea cu noi in sufragerie, desi nu neaparat in brate!..
gbutucica pai si nu ne arati si tu rochita?
cuscra mucioasa!..sper sa treaca cu reflexoterapia asta!! sa-mi pove cum a fost!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
quote:
Originally posted by luny
... dar si la partea cu pipa cateodata incepe un joc 'care pe care', el o scuipa si tipa scurt, sa vin, eu fug, il mangai putin, il pipez la loc...
cunoastem si noi prea bine partea asta. O tine in gura, o scuipa, vine mami... si tot asa. Doar ca Sanziana dupa un sir din asta lung, nu da semne de somn, ci de enervare
![](bang.gif)
In sfarsit am si eu biserica si restaurant pentru botez. Ma bucur ca am gasit, caci erau cam ocupate toate, si m-am speriat ca raman fara. Acum imi mai trebuie doar un dj si cineva care sa-mi impopotoneze sala
![](albina.gif)
Tinuta am - fusta mea "my all time favourite" din voaluri si un top pe care mi l-am cumparat pentru o nunta la care trebuie sa ma duc. Doar ca s-ar putea sa-mi iau altceva, pentru ca topul asta, desi e foarte frumos, are cusute peste tot niste chestii care ar zgaria-o pe bebe cand o iau in brate.
Luny tare mult imi place rochita ta. Mor dupa genul ala de bretele si decolteu. Mi se pare ca avantajeaza foarte mult si e si sexi! S-o porti cu placere.
Kya mamica de
![](bibe.gif)
![](floare.gif)
Varsta bebelinei
clauclau spune:
Daaa, totusi la mine nu merge...
Giani, Luny, si ea mai sta in patut si se uita la jucarii, o pun mereu cand e calma, dar nu sta mai mult de 15 minute si incepe sa se frichine si sa planga. Pot s-o intorc eu pe toate partile si sa stau sa o mangai, ea nu mai vrea si pace. Si cand e obosita nici in brate nu-i place, maraie si acolo. Si atunci o pun in leagan si o dau pana o ia somnul ( cam 5 minute dureaza pana adoarme). Dar asta e tot o pacaleala, nu? Ea nu poate sa adoarma singura de nici-un fel. Asa a fost de la inceput, nu stiu daca eu am invatat-o prost, dar cert e ca nu prea imi place treaba asta si ma intreb daca mai pot schimba acum, dar fara sa o las cu orele sa planga in patut ca nu vreau nici asa! Offff, dificila treaba, ce va invidiez eu puiutii care se culca singurei asa!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariel_7000/ariel_7000.jpg)
ariel_7000 spune:
neata fete! scriu repede ca urlaaaa teo...am incercat sa-l calmez in orice fel si nu a mers, asa ca il las sa planga si pe urma adoarme....asa face de vineri, e o noua pasiune a lui: SA URLE!!!!
so, acum ca mi-am revenit, fac cinste virtuala, asa ca luati suc si prajituri!! si cafea si sampanie si o pizza, ca astea nu ingrasa!, sa cante muzica, sa danseam si sa ne veselim. am facut 31 de ani!!! iuhuuuu!poate vad si eu acum cum e "femeia de 30 de ani", caci pana acum nu m-am prins de diferenta! si asa maine ma duc la fofo ctrl sa vedem daca totul e ok...
mami de alexutza (10.04.2003)si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
Kya spune:
Mda Clau dificila treaba cu adormitnul singura. Eu pe Sanziana doar in brate sau la san o adorm, si pe urma o pun in landou, unde doarme cuminte.
V-am zis ca eu am si demontat patutul, ca-l tineam degeaba sa ocupe loc. In landou doarme fata mea fara nici o grija. Nu stiu ce ma fac cand nu o sa mai incapa in landou... sa vezi atunci show!
Kya mamica de Sanziana
mica
Varsta bebelinei
clauclau spune:
Da Kya, greuta treaba, ma gandesc ca pana la 1 an sau 2 o s-o tot legan la culcare!!! E mult timp pierdut asa...Ea toata noaptea doarme in patut fara probleme si dupa ce mananca o pun la loc si doarme instant dar ziua nu reusim ! Pe undeva este greseala mea cu siguranta, dar cred ca e tarziu acum sa mai indrept . La noi e imposibil s-o pun in patut sa se culce pur si simplu ( ziua ). Nu mi s-a intamplat nici macar o data pana acum...Eh, asta e , ne facem noi mari!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariel_7000/ariel_7000.jpg)
ariel_7000 spune:
gecko, iti ramasesem datoare cu un raspuns despre bosa lui teo...s-a mai retras, nu mai e mov :)), dar inca mai exista o "cornita" acolo...dr. zice ca se va retrage pana pe la 6 luni.
stela, dovada ca exista aceasta varianta cu concediul de 10 zile pt tata, este sotul meu si inca 2 colegi ai lui. marcel e acasa acum...deci merge. nu este vb despre cursuri gen cel de la filantropia sau mai stiu eu care, ci despre bunavointa medicului de familie, de a sta sa-i povesteasca cateva zeci de minute despre cum se creste un bb. scarboasa noastra de dr. nu a vrut, pt ca timpul ei e pretios si ea nu se ocupa de bebei, plus ca ea e MEDIC si a invatat un an pt asta si a dat si examen!!! orgoliu cat casa....imi iau luna viitoare ultimul concediu de la ea, apoi . dr. care se ocupa de teo, nu stia nici ea de lege, insa a ascultat ce i-a explicat marcel, apoi i-a semnat atestatul...deci se poate sa existe si bunavointa!!
roxana, in dr. spock, scrie ca sunt bebei care fac kk de 5 ori pe zi, altii si la 7 zile si "functioneaza" perfect. constipatie este atunci cand kk are aspect modificat, culoare si consistenta (dc e tare, ca un dop...) si abdomenul e tare...
mami de alexutza (10.04.2003)si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
mimonix spune:
Buna dimineata stol si bine v-am gasit in casa noua.
Am citit pe diagonala din cind in cind si m-a emotionat trecerea la clubul scutecelor,a fost frumos si as vrea sa multumesc pentru eforturile lor Nataliei si Zozelinei..Eu am absentat motivat (zic eu).Rog nu dati cu paru'
ca va povestesc imediat.
Inainte de Sarbatorile de Paste a luat Teo blestematul asta de virus care produce kk mult si moale astfel incit 4 zile nu a mincat nimic si a stat numai in camera aia mica din casa
Dupa Paste Vladut s-a gindit sa experimenteze o febra mica (2 zile in jur de 38) care a trecut cum a venit, nu stim de ce.Banuim ca a fost tot de la stomac pentru ca a avut si citeva scaune moi dar nu f numeroase.Apoi au inceput pregatirile pentru botez si au inceput sa apara motzafirii .Au venit prieteni care locuiesc si muncesc acum la mare distanta de casa (au venit in primul rind pentru Paste dar au fost si la botez) ocazie cu care am stat la povesti si a fost mereu casa plina.Apoi au venit neamurile randunoiului de la Cluj (vorbeati de barbati ardeleni si de surprizele lor mult asteptate, subscriu si eu care inca mai astept desi al meu nu are singe de ardelean dar e crescut mai mult acolo impreuna cu verii lui care sunt rasa pura)
A fost casa plina si agitatia la maxim.A fost si botezul care din punctul meu de vedere putea fi mai reusit, dar eu sunt f carcotasa de fel si inca n-am participat la petrecerea perfecta in viata asta.
La biserica bebeul a plins non stop ca lui nu-i place in lume , cum il scot din casa cum urla.Asa ca, dupa ce a framintat bine miinile si rochia nasei, s-a milostivit preotul si l-a luat personal in brate, l-a pus pe umar si l-a plimbat prin biserica in timp ce ceilalti preoti continuau slujba.Sa-l fi vazut pe prunc ce fata avea...adica o sa va arat ca am incarcat si eu niste poze in sfirsit.
La biserica Domnita Balasa slujba a fost de vis iar corul sublim.
Dar la restaurant, atentie Naty:toti invitatii aranjati la mese de mine personal, dupa ce am facut si rasfacut schitele alea de 1000 de ori, s-au asezat cum au vrut ei de m-au apucat bizdacii cind am vazut.Si a trebuit sa refacem aranjamentul meselor la fata locului, adicatelea s-au plimbat ospatarii cu mesele in brate de-au ametit.In plus, niste invitati care anuntasera ca nu pot veni si pe care ii taiasem de pe lista, au venit asa deodata , sa ne faca o surpriza.Iar altii, fara sa anunte nu au venit.Ce sa mai povestesc, circ curat.In plus, pe aleea care ducea la intrarea in restaurant era o mare balta de a trebuit sa ocoleasca lumea juma de parc sa intre in restaurant.Bebe Vlad n-a vrut sa doarma deloc, usa separeului fit-fit de nici nu mai conta ca era inchisa sau nu, ca tot intrase tot fumul inauntru.
Soacra'mea s-a facut ca ploua, ca tare bine e stai la masa cu neamurile in loc sa tii copilul in brate, asa ca aparea numai "la poze".I-as fi dat o dedicatie , poate stiti Marginean:"Jana nu e moarta, Jana se transforma!"Ca asa o cheama deh, si tare se potrivea.
Dar m-am gindit ca ma efortez degeaba, ca ea cum era scufundata in discutiile cu neamurile, putea sa nici nu fie pe faza
Cam asta fuse si se duse...si odata cu evenimentul si neamurile si prietenii.....dar au venit TEZELE NATIONALE gramada peste noi, ca Teodora e a 8-a , in febra admiterii la liceu.Si uite-ma pe mine invatind geografia patriei pe care o fentasem la vremea mea, aveam restanta
si matematica la greu si caracterizarea Vitoriei Lipan, pe care jur sa o string de git daca nu-si gaseste barbatu' pina ajunge Vladut intr-a opt-a, ca mi-ajunge atita Baltagul zau!
Am trecut cu bine, chiar f bine si peste asta si iata-ma din nou cu voi pe forum, desi am cam sarit din capitole ca zau daca am avut timp sa citesc chiar tot.
Puteti vedea aici http://good-times.webshots.com/album/563226486vryxzy?start=36 citeva poze, in care apar chiar si eu (m-am hotarit cu greu dar asta sunt si alta n-am), dar si OMul si chiar si ciinele (care bine ca era plecat, ca el mai lipsea in toata nebunia)
Revin cu inca un cerceaf cu cite ceva pentru fiecare in parte, dar pina atunci la toate!
Simona,mamica de Teo (14 ani) si
Vlad Alexandru (2 luni)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo