Puiuti de Randunici 2008 !! (17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

butucica, Ce bine ca Andreiu' are puseuri de crestere! Mie mi-e dor de puseurile de crestere ale fii-mii, acum a descoperit ca o domnisoara tre' sa fie simandicoasa, sa manance putin (si atunci, cu rugaminti) si cat mai rar, ca deh, cum alfel poti sa devii manechin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Giani, si eu. Rebe cred ca e mai bine ( adik n-a mai facut deloc temperatura ) , dar a tusit putin si e fornaita. Si eu nu mai am sterimar, cu (,)care ea se impaca foarte bine. Trebuie sa-l trimit repede pe randunoi sa-mi ia. Dar vad ca inca doarme de la vremea asta probabil. Andreiu' ce face?

Lyvy, e superba Iris! Si ce dolofanica este, iti vine s-o mananci , nu alta!

Alice, si eu fac chestii de-astea pe la frigider, dar uneori chiar la ore imposibile. In cursul noptii dupa alaptat ma ia cateodata o foameee de nu ma pot abtine si fug repede sa ciugulesc ceva...Si apoi ma simt vinovata!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Plec sa fac nani ca bb a adormit.

www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic

http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK

http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Clau, Ma bucur ca nu a mai facut febra Rebecam ,tusheste din cauza mucilor din gat , si Andrei o face. Acum sta cu ochii belitzi dupa o vb lunga si asculta muzica, pt bb, Si eu incerc sa-l pacalesc dimineatza cu cate un somn dar n-am pe cine, si noi ne trezim 6:30 si apoi mai dormim pe la 10 ,11 , daca vb frumos cu el. CAt despre dormitul fetei singure inca o potzi invatza, dar trebuie sa inmcepi de ziua, pur si simplu nu o baga in seama, eu ti-am spus atunci cind ne-am intalnit, ii schimb pozitia de pe stg , pe dreaota , mai pe burta , dar lasata dsa mai mitie s sa vezi ca intro sapt se invata
Vad ca a iesit soarele , merg sa ma imbrac s afacem plimbarea de dimineatza!!!
Ura ne plimbam!ura!!!

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Da, ma Clau, da' tu alaptezi, e si normal sa-ti fie foame. Da' eu as putea sa ma abtin...

Mergi la inceput

Alice poate tu ai un puseu de crestere, ( glumeam desigur0 , afara e luna in crestere si atunci e normal,

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza Acuma v-am ajuns din urma. Aseara nu am avut net, din cauza furtunii, iar dimineata s-a trezit Vladut de la 5, pana la 6 am incercat sa-l culc inapoi, dupa aia am renuntat si m-am apucat de curatenie. Acuma-s putin mai libera, dar imediat mi se trezeste mandra pentru mancare.

Tuchita - m-ai uns oleaca pe suflet cu remarca , dar incerc sa ma umflu prea tare. Si da, ieri a stat sotul mai mult pe-acasa, ca a fost sarbatoare, a facut Daria o luna si mama tot o luna.

Alice - bravo Theei ca a fost cuminte si curajoasa la vaccin!

Gecko - saru'mana de !

Fug si revin cand il culc pe Vladut.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ce colorata esti, butucico!!

Va salut, fetele!!

La multi ani, Clau!
Elara, si eu te vad!
Multumim pt laudele la adresa puiului meu. In incercarea mea disperata de a renunta la Pampers, care nu-mi plac deloc, in primul rand pt ca au gelul ala cu aloe, si apoi pt ca iese kk din ele... am luat alte scutece. A folosit cineva asa ceva? Daca gasiti, vi le recomand. Sunt fff bune. Azi-noapte David a facut un kk enorm si a ramas in ele. Azi am vrut sa iau Huggies sa incerc si pt ca nu aveau midi am luat tot din astea. Sunt f multumita de ele... La prima vedere par cam late intre picioare, dar se trage manecuta aia pe picior si vin f bine. Plus ca absorb f bine. Am dat 29 Ron pe 35 de bucati. Nu sunt mult mai ieftine decat Pampers la pachet mare... dar daca sunt mai bune pt mine e ok.

Am vrut sa impart asta cu voi.

Ariel, ti-a placut mailul meu cu bebei?

Naty, pupici multi! Spor la organizarea botezului!
Ela, hai mai vino si tu pe-aici!!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Cristina ,[ am uitat mai devreme dar nu cu intentie sa stii, ma iertzi????

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

quote:
Originally posted by gbutucica

Cristina ,[ am uitat mai devreme dar nu cu intentie sa stii, ma iertzi????

andreiul meu

Mey io nu-s suparacioasa pe faze din astea,ca ma stiu pe mine cate le uit de cand am copii. si daca vreau sa fiu bagata in seama ai vazut ca ma stiu

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput