Sampon nuantator - Casting Gloss L'Oreal?
Raspunsuri - Pagina 2
lilina spune:
mie Casting L'oreal nu mi-a placut deloc pt.ca nu mi-a prins, aveam mai asteptari de la el
insa sunt f.multumita de Preferance de la L'oreal
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
Deianira spune:
Eu sunt foarte multumita de Casting Creme Gloss, e vopsea, dar fara amoniac, pe ea scrie ca rezista la 28 de spalari, la mine a tinut mult mai mult, nu am colorat perne, haine, nimic. Acum s-a dus culoarea, dar am niste reflexe ciocolatii superbe.
Dar din cate stiu eu, cu Casting poti sa te vopsesti doar intr-o culoare mai inchisa decat culoarea parului tau.
Val_ spune:
Am fost ieri la farmacie cu intentia sa imi cumpar vopseaua dar mi s-a spus ca nu functioneaza decat de la deschis la inchis.
Nu stiu ce sa fac. Sa o incerc totusi? Chiar sa nu obtin un saten deschis din saten inchis?
Farmacista pretindea ca nu dispare din par indiferent de nr. de spalari. Nu prea ma stiu ce sa cred.
elyanne spune:
Eu am folosit Casting Creme Gloss sa revin la culoarea parului meu, pt. ca aveam suvite blonde si ma "blonzisem" prea de tot...
Nu murdareste pernele, hainele etc., cel putin nu satenul...
A prins foarte bine, nu s-a luat... ca n-avea ce sa se ia... unde era blond prin decolorare a prins foarte bine pt. ca era decolorat... iar unde era nunata mea... si daca s-ar fi luat nu bagam de seama...
Nici eu nu cred ca poti de la saten inchis la saten deschis...
Ca sa te poti vopsi o nunata mai deschisa trebuie decolorat... la coafor stiu cel mai bine... pun mai mult oxidant... habar n-am...
Iar ca sa te faci sa sa se duca in 2-3 luni... iarasi nu merge decat vopsindu-l culoarea ta...
Nici vopseaua cu amoniac nu prea prinde... dar nuantatorul...
Daca eu as vrea sa ma fac din saten blond inchis... nu am cum doar cu vopsea...
Singura varianta dupa parerea mea... mers la coafor... si dupa ce te saturi de culoare vopsit la loc in nuanta ta.
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
PatriciaArdeleanu spune:
eu am mentionat ca am parul castaniu inchis spre negru natural, iar cu acest casting reusesc sa il deschid cu 2-3 tonuri, acum fiind un ciocalatiu-saten-castaniu f frumos si f natural si fara decolorare.. succes!
crinuta spune:
Mie mi-a iesit mai inchis, cred ca ar fi trebuit sa iau o nuanta mai deschisa.
Patricia, ce nr ai luat tu? Ce nuanta?
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
PatriciaArdeleanu spune:
Crinuta, saten deschis, cred ca nr 500.
trebuie urmarit si acolo und arata culoarea inainte si dupa.
PatriciaArdeleanu spune:
ps. am vazut recent reclama, cred ca au mai aparut 3 nuante noi d marouri: ciocolata, cappucino si inca ceva, caramel parca.
Val_ spune:
Deci nu este chiar cum zicea farmacista.
Crinuta tu ce culoare ai luat ca sa stiu sa o evit.