Sampon nuantator - Casting Gloss L'Oreal?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Si eu am folosit Casting ca sa uniformizez un blond crescut in saten deschis.Nu stiu ce numar am folosit dar mi-a placut foarte tare cum a iesit si mai ales cum a aratat parul dupa.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Fetelor pe firele albe prinde bine? Vreau sa nu mai fol vopseaua cu amoniac pt ca imi deterioareaza parul prea mult. Pb e ca am fire de par cam multicele si tb sa ma vopsesc mai des. Deci, acopera firele albe?

Cip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

M-am vopsit cu o nuanta numita Castaniu. Aparea foarte frumos pe cutie insa, surpriza, parul meu este mai inchis decat inainte. Intentia mea era sa il mai deschid dar am obtinut contrariul. Deci, nici o legatura intre culoarea de pe cutie si rezultat. La un par apropiat de recomandarea lor. Sper sa isi respecte macar promisiunea ca iese de pe par dupa 28 de spalari.

Apropo de firele albe, eu nu am asa ceva dar pe cutie scrie ca are o acoperire de 50% a firelor albe.

Oricum daca vrei vopsea permanenta exista o vopsea fara amoniac si destul de bogata in principii naturale. da o cautare pe Google. Se cheama Color & Soin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ma chinui de o luna sa scot roscatu din plete... mi-am luat vopsea-vopsea... loreal preferance, saten deschis (am luat saten si atat ultima oara si iesisem aproape neagra) si n-a prins mai deloc...
Pt. ca nu am vrut sa-l nenorocesc de tot, dupa o sapt. si ceva (adica vineri seara) m-am vopsit iar, dar cu casting crem gloss... mi-am luat saten (si atat, nici macar saten inchis... am zis ca nu mai iau inca odata saten deschis sa nu prinda nimic)... si iarasi am iesit aproape neagra

Cand m-am mai vopsit cu casting crem gloss luasem pralina si iesise atat de frumos... dar acum si asa aveam suvite rosii, nu-mi trebuia vopsea cu ceva tense roscate... Mare greseala...

Aaaa... nu prinde cine stie ce pe firele albe...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Eliana inteleg ca acum esti aproape neagra si ai scapat de rosu. Pai ar trebuie sa fii multumita. Poate facem un club al brunetelor.

Grija mea este: cat de repede scap de culoarea asta? Ca si copilul se sperie de cum arat.

Mergi la inceput

Vopseaua de pe par se ia f repede dc va faceti o masca din ulei de ricin si ulei de masline. Ungeti tot parul si stati asa 2-3 ore cu o punga in cap peste care puneti un prosop cald (il puteti incalzi cu fierul de calcat). Apoi va spalati normal. Masca e f buna pt par , il regenereaza si ii da stralucire. Eu fac des ac masca dar imi ia vopseaua de pe par si nu vreau asta.

Cip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mie mi-a prins perfect pe firele albe si la spalare nu s-a dus, sunt si eu uimita.
Si eu am N vopsiri anterioare, pe care am aplicat Casting.
Cred ca pana la urma tot la decapaj ajung, deoarece vreau o nuanta mai deschisa, si ma chinui de ceva vreme si nu imi iese.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Nu prea s-a dus roscatul... in soare sunt mov in par... din combinatia rosu cu brunet
Cat de repede se ia... la vopsirea precedenta... cand am acoperit suvite blonde cu o nuanta paropiata de a mea... nu prea s-a luat nimic
Dar dupa vreo 2 luni m-am vopsit iarasi... si nu cred ca ma spalasem de 28 de ori... Nici nu imi pot da seama, pt. ca de pe blond sigur nu se mai ducea... iar in rest era apropiat de culoarea naturala...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Aoleu, adica vreti sa spuneti ca o sa raman bruneta pana o sa dispara la tuns? Doamne fereste. Pai ce vopsea semipermanenta mai este si asta?

Eliana parul meu este negru iar in soare are niste tonuri portocalii care ma scot din minti.

Oricum o sa incerc sa aplic chestia cu uleiul de ricin si uleiul de de masline. Cipcirip in ce proportii se pun?

Mergi la inceput

Val, in parti egale pun eu. Dc ai par lung pui o sticluta de ulei de ricin care e aprox 3 lei la plafar si tot ac cantit ulei de masline extra virgin. Cateodata pun si un galbensh de ou crud si o linguritza de miere. Iti face parul stralucitor. Uleiul de ricin scoate culoarea, cu cat repeti ac masca mai des cu atat iti vei scoate culoarea din par. Succes si sa-mi spui rezultatul.

Cip

Mergi la inceput