Atentie la capuse,la Borelioza,la Lyme ! (2)
Raspunsuri - Pagina 11
Mariaa spune:
salutare,
intru foarte scurt de la o firma din aproapierea spitalului-nu am netcafe pe aproape si nu pot lipsi mult din spital.
sunt foarte multumita de ceea ce am gasit - ma refer la medici, personalul medical de la infirmiere pana la profesor - care (sansa noastra) cunoaste foarte bine neuroborelioza, are specializare si pe asa ceva!
recuperarea merge ok si ce e si mai important primeste in paralel medicatie antiinfectioasa pentru borelia! lucru nesperat la plecarea de casa..
conditiile spitalului lasa mult de dorit ca in orice spital din romania dar nu asta conteaza acum.
azi am aflat ca vom mai ramane inca 2 saptamani jumatate. obiectivul medicilor este ca la finele internarii sa poata merge in cadru! sper si ma rog sa fie asa - sanse sunt, potential are, analizele sunt ok - cat pot fi la asa caz complex si dificil - insa nu sunt modificari la RMN sau CT, asta fiind foarte important.
da, proful a chemat reporterii cu care are parteneriat pentru cazuri mai speciale si se pare ca va urma un reportaj strict cu cazul nostru. nu asta tinteam, dar daca asa o sa stie mai multa lume de ce sa se fereasca - ok.
ionescu-cris - multumesc de ajutor! am citit in viteza, sper sa mai pot intra de aici in zilele de vor urma.
alina - multa sanatate sotului tau!!
va pup si sanatate multa tuturor!
si sper sa revin cu vesti si mai bune!
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
alinamoro spune:
Mariaa, multumesc!
Multa sanatate si mamei tale si recuperare usoara!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
ionescu.cris spune:
Mariaa , multa sanatate mamei tale ;
Sper sa revii cu vesti si mai bune ; ma bucur ca sunt sanse de recuperare si ca nu sunt modificari la RMN . E semn bun .
Alina , tine seama de indicatii , este pentru binele sotului tau ; anul asta profiti numai tu si copii de soare ...
Karmenitza !!!!
care sunt noutatile???
nu uita sa refaci testul peste o luna .
si daca ai ceva ,trimite un mesaj pe mail sau mp .
Va doresc mult bine tuturor !
bulinuta27 spune:
revin si eu cu noutati (baietelul meu a fost muscat de o capusa in mai) am facut analiza de anticorpi borelia la synevo dupa 5 saptamani si a iesit negativ ...el nu a avut nici un simptom...sper ca totul se termina aici
multa sanatate tuturor
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
ionescu.cris spune:
Buna bulinuta mamica de bulinel dragutel
Daca ai facut testele la Synevo si sunt negative este bine.
Poate bulinelul tau a fost muscat de o capusa care nu a avut bacteria - Doamne ajuta !!
Insa trebuie avut in vedere :
-testele pot fi seronegative
-boala se poate manifesta mai tarziu
-ramane sa supraveghezi comoara ta , si sa nu pierzi din vedere ceva daca sanatatea i se altereaza .
- parerea mea : mai lasa sa treaca o luna si verifica din nou IgG , IgM si cere sa i se faca Western Blot .
De multe ori IgG si IgM sunt negative , iar Western Blot pune in evidenta prezenta bacteriei -banda OspA.
E pentru pentru linistea ta , si sanatatea baietelului .
Va doresc numai zile insorite !!
bulinuta27 spune:
ionescu.cris
multumesc mult de sfaturi si de urari..Doamne Ajuta sa fie bine.
o sa vb cu cei de la synevo, sotul meu se va angaja acolo in curand si o sa ii fac analiza inca o data dupa 2 luni..sper sa fie totul bine
sanatate multa
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
Inex spune:
Buna!
Duminica trecuta am fost la munte aici in Cehia si baietelul meu a fost muscat de o capusa pe care am descoperit-o doar a doua zi seara,deci cam la 32 de ore dupa muscatura.Am mers de urgenta la spital,la sectia de boli infectioase unde i-a fost scoasa.Am dezinfectat locul si cam atat.Atat doctorita de la infectioase cat si cei 2 pediatrii pe care i-am mai consultat au zis ca nu e nevoie de tratament preventiv cu antibiotice.Locul muscaturii,acum dupa 1 saptamana ,nici nu se mai vede .Nici dupa ce i-a fost scoasa nu a fost deloc rosu sau umflat si doctorita de la infectioase zicea ca daca nu a facut nici o reactie locala stand atatea ore cu capusa pe el sunt sanse mari sa nu fi fost infectata.Probleme e ca eu,mai ales cu toate citite aici si in alte articole de pe net ,inca sunt foarte stresata si nu stiu ce as putea face in continuare.Mentionez ca medicii de aici sunt foarte "in tema" cu borelioza deoarece anual peste 600 de cazuri de borelioza sunt diagnosticate pe teritoriul Cehiei.Ce ma sfatuiti sa fac in continuare?
ionescu.cris spune:
Buna Inex
Medicii de la infectioase ,stiau ca in cazul in care pacientul ajunge cu capusa agatata de piele , se scoate si se trimite la laborator pentru testele specifice boreliei .
Era cel mai simplu de procedat , se elimina in felul asta stresul tau , teama de boala si de consecintele ei ,tratamentul se aplica imediat daca capusa ar fi fost infestata cu borrelia ...vezi aveai o multime de avantaje...
In scurt timp se stia daca stomacul ei a continut bacteria sau nu , in plus se poate stabili cu exactitate din care familie face parte bacteria : burgdorfieri , valenciana ,etc ..
Cauta cat mai urgent EPP -este un extras din samburi de greph , un puternic antibactericid .
Samento - TOA FREE este un produs dintr-o planta care are actiune asupra bacterei de borelia , si nu are contraindicatii ca in cazul antibioticelor .
Mai mult de atat nu te pot sfatui , fiindca in cazul tau , e vorba de un copil , nu de un om matur desi si pentru maturi antibioterapia este greu de suportat .
Daca te mai pot ajuta cu ceva , o fac cu toata placerea .
Cu stima
Cris
Inex spune:
Multumesc mult,Cris, pentru raspunsul prompt.O sa incerc sa gasesc ce mi-ai recomandat.Despre analiza capusei am aflat noi de pe net,dupa ce deja i-a fost scoasa si aruncata.Doctorita de la infectioase nu a spus nimic in legatura cu posibilitatea de a face aceea analiza.Asta ne-a consternat si pe noi,era cel mai bine asa,stiam exact o treaba.Eram dispusi sa platim noi analiza dar din pacate am aflat prea tarziu de asta.Ne-ar fi scutit de mult stres.