Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Neatza zuzelor !

La multi ani tuturor Elenelor , Elenutelor , Constantelor si Constantinilor !

Un pupic special zuzei noastre sarbatorite Ellenuta ! La multi ani , sa fi sanatoasa , iubita si fericita si sa te bucuri de micuta ta minune Eva !

Am vazut poze cu Razvanelul de Ramona si Sofia de Madalina !
Ramona , ce bine arati nebuno ! Si Razvan este un dulce !
Sofia este o ochioasa adorabila ! Te rog eu Madalina , pune pozele in pozitie normala ca am facut scurta la gat tot sucind capul s-o vad mai bine pe Sofiuca.

Honey , iti raspund eu in locul Madalinei . Sofiuta a stat la congelator pt ca a fost un mic embrion congelat care a ajuns in burta lui mami prin FIV.

Creata si Laura I , felicitari pentru iepurasii vostri cu dintisori !

Alinatudor , tin pumnii sa iasa dealul cu casa , sa obtineti creditul usor si sa va vedeti in cuibusorul vostru cat mai repede .

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Ieri i-am facut lui Albert prima fotografie de identitate.Am fost la ambasada sa-i ridicam certificatul de nastere romanesc.Am ramas placut surprinsa ca au modernizat consulatul si ca avem si noi in sfarsit o sala de asteptare cu mai multe scaune si un consul mai amabil.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

La multi ani tuturor celor ce poarta numele de CONSTANTIN si ELENA!Un pupic special ELLENUTEI.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Ceska, de 3 zile vreau sa-ti raspund, ghici cine nu ma lasa :)
So.....cu sucul de morcov in lapte mie personal nu mi se pare o idee buna. Pentru ca, asa cum zici, nu cred ca schimba prea mult gustul laptelui. Si atunci la ce bun?? Adica, la urma urmei, rostul diversificarii este sa-i obisnuim pe bebei cu gusturi si apoi consistente noi (adica solid). Era mai bine sa i-l dai cu lingurita, sa simta ce gust are, apoi SINGUR in bibe daca accepta cantitati mai mari. Si apoi treceai la combinatia de SUC de mar + SUC de morcov, si apoi la pureul de morcov si de mar.
Please, nu te supara, asta cred eu.

Cat despre incidentul de la locul de joaca, si eu, ca si Lala_D, sunt cu fundul in ambele luntrii. Adica ma oftic de numa cand il trezeste cineva pe Mathias, dar stiu si ca uneori nu-l pot convinge EU pe Markus sa faca liniste sa doarma frate-su, d-poi o persoana straina din parc....Asa ca nu te supara, asa-s copiii! Mergi si tu in alta parte, unde se plimba numai pensionari
Si da, copiii au nevoie de ritualuri si stabilitate in program. Asta nu inseamna ca nu mai pleci nicaieri cu ei, dar EI sunt pe primul loc acum in 'dinamica' familiei, si nu noi si placerile noastre. Asa vad eu treaba....

Despre noi, nimic iesit din comun. Doar ca papa destul de rau puiul lately. Ah, si el si-a scos singur, din a treia zi, o masa de lapte. Adica din a treia zi a mancat un borcanel intreg de fructe (130 g), si n-a mai vrut gram de lapte dupa, a mai cerut doar dupa 2 h papa. Pentru ca asa mancam de vreo 2-3 sapt. ziua, la 2 h, maxim 2h jumate nu stiu de ce! Plus ca papam iar noaptea, v-am zis, nu mereu mereu, dar nu inteleg dc.....
Cu rosul pumnilor e campion si el. Zi si noapte i-ar roade, si cand bea laptele incearca mereu sa-si bage si pumnii in gura, e o adevarata lupta sa-l tin de maini sa pape ca lumea.
Durerea mare e seara, la culcare, cand timp de o ora el, mort de somn, incearca sa-si scoata suzi din gura si sa roada pumnii, iar eu nu-l las, pt. ca numai cu suzica adoarme linistit. Si de dinti, nici poveste!!V-am zis, eu cred ca mai tare ii doare cand le cresc IN GINGIE dintii astia, si asta se intampla acum la ei, toti cei care-si rod pumnii.
Dar mno, astea-s de-ale bebelusilor :)

Gata, am fugit ca s-a trezit iubitu' mic!

P.S.Ellenutsa, la multi ani cu sanatate si fericire!
La fel tuturor celor care se mai aniverseaza azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Dana, sa stii ca nici noi nu v-am uitat ieri.

quote:
Originally posted by anca.b

Acum l-am hranit pe micul terorist! e in patutz si "povesteste" cu gizele de la carusel! sper sa adoarma un picutz, ca mi s-a parut agitat.

La multe lunitze!:
Albert (de Danonique)
si David (GinaM)

Alina, succes cu apartamentul. e un sacrificiu mare de tot, eu nu mi-am luat nic pantofi doia ani, pina am strins banii de avans, insa a meritat. sa fim singuri, in casa noastra, sa aiba bebe camera lui.

Miri, feliciatri pentru masinutza adusa acasa. curind o sa-ti calc pe urme. mi-a zis sotul ca unul dintre prietenii nostri nu mai are nevoie de o daciuta de prin 88 si mi-o doneaza. numai buna de "aprofundat" tainele condusului, ca masina noastra nu o primesc pe mina prea curind.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

'neatza si din parte lui matei http://good-times.webshots.com/photo/2532490300102332184KuoUMA

honey, , sunt mai bine acum ,dar inca mai astept sa ma sune sa ne vedem

mitsu, anandrei multa bafta la examene .pupici pt copiii cumintei care va lasa sa inavatati

ellenuta , LA MULTI ANI !!!

madalina, la fel ca si gatta ,te rog intoarce pozele. eu sunt topita dupa sofia si ma cam amagesti tu cu pozele alea ca nu le pot vedea bine

anca b si eu il contolez zilnic pe matei in cautare de dintisori ....doar baloseste la greu si roade pumnisorii, nimik inca

danonique, ,mi l-am imaginat pe albert serios, imbracat la costum ,cam cum se fac pozele pt buletin la noi

ven

LA MULTI ANI CONSTANTINILOR SI ELENELOR !!!

Irina de Matei

www.youtube.com/watch?v=dXBSwBRXcE0" target="_blank">NU TE VOM UITA
POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

fetelor, voi mai sterilizati biberoanele dupa fiecare folosire? ca eu inca mai fac chestia asta.
miri, parca tu zicea ca nu mai sterilizezi? cum le cureti? doar spale cu detergent si apa calda?

Mergi la inceput

Sunt foarte suparata si nu am reusit sa dorm aproape deloc noaptea asta.Avem niste probleme cu niste angajati de culoare.Ieri am aflat ca aveau acte false si au venit insotiti de mai multe organizatii care sprijina clandestinii sa ceara sa facem demersurile necesare pentru a-i regulariza.Vor regularizare in masa si fac presiuni asupra noastra.Problema e ca Guvernul nu vrea regularizare in masa ci prefera sa studieze fiecare caz in parte iar ei nu vor sa plece ci asteapta raspunsul prefecturii si sunt hotarati sa blocheze sediul pana nu vor avea un raspuns favorabil.Nu e un caz izolat in Paris dar am stat toata noaptea cu inima cat un purice sa vad ce face sotul care a ramas cu ei.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

LA MULTZI MULTZI ANI ELENELOR SI CONSTANTINILOR SARBATORITI ASTAZI!

Astazi serbeaza si parintii mei Constantin/ Elena. Ii pup si pe aceasta cale! Si ca la moldoveni noi vom petrece 3 zile: maine Ozi implineste 9 ani iar poimaine tata face 64.

La multe multe lunitze fericite bebelutzilor care se sarbatoresc azi:
Khaled de Dareene, Calin Alexandru de Anca.Diana, Sofia Elena de Stancutza, Vanessa Maria de Sweetgys si Andrew John de Honey

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

ANCA imi cer scuze ca am ratat mesajul tau dar sunt cam zapacita in momentele astea.Pupici.

poze albert

Mergi la inceput