Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
danonique spune:
ANCA eu inca mai sterilizez biberoanele lui Albert.Am citit ca se recomanda sterilizarea biberoanelor pana la un an.Nu cred ca i le voi steriliza pana la un an ci inca vreo doua luni.Oricum deja baga in gura tot ce prinde asa ca nu pot sta sa sterilizez fiecare jucarie.Pupici.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ginnette spune:
Neata fetelor,
LA MULTI ANI ELLENUTA! SA FI SANATOASA SI NOROCOASA SI SA TE BUCURI DE MINUNEA EVA!
Apoi,
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR:Khaled de Dareene, Calin Alexandru de Anca.Diana, Sofia Elena de Stancutza, Vanessa Maria de Sweetgys si Andrew John de Honey
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
danonique spune:
EREENA e mortal MATEI.Pupici.
poze albert
anca.b spune:
Dana, merci de raspuns. ma gindeam sa sterilizez si eu pina pe la 6 luni, dupa care sa o fac mai rar, de genul o data la 3-4 zile.
imi pare rau ca aveti probleme cu personalul. mai am citeva prietene care au patit asa, prin spania...si erau si romani respectivii angajati...iti lasa un gust amar o experienta de genul asta.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
danonique spune:
La multe lunite sarbatoritilor de azi: KHALED,CALIN,SOFIA,VANESSA si AJ.Sa cresteti mari si sa aveti pofta de mancarica diversificata.
poze albert
danonique spune:
ANCA multumesc mult.Oricum in Franta trebuie sa se faca ceva cu regularizarea clandestinilor.Sunt prea multi.
poze albert
danonique spune:
Am o intrebare in legatura cu ceaiul.Voi cam cat timp il mai tineti dupa ce l-ati facut?Am o prietena care arunca ce ramane daca copilul nu a baut tot dar eu ii dau sa bea din acelasi ceai de mai multe ori.
poze albert
danonique spune:
Duminica am vazut o fetita de 3 zile.Doamne ce micuta mi s-a parut desi se nascuse cu 3 kg si 690 gr.M-a luat nostalgia.As mai face un bebe!
poze albert
danonique spune:
Nu imi vine sa cred ca si Vanessa si Albert dorm in acelasi timp si ca pot sta linistita la calculator.Oricum nu va mai dura mult minunea.
ceska777 spune:
Anca.b, Dana,
si eu mai sterilizez biberoanele. O sa o mai fac o vreme.
Ceaiul il fac si Benji il bea cu placere caldut, rece numai cateva inghitituri de sete. Am citit ca se poate tine pana la 4h, dupa fac altul proaspat. Oricum eu ii fac numai ceai de fenicul la plic. Am citit ce contine ceaiul de la Milupa, granulat primit ca mostra: ceai de mar+"melisse" (asta nu stiu ce e) si anume fructoza (Traubenzucker) si Maltodextrin care e iar o forma da zahar. Oricum astea sunt pe primul loc in lista de ingrediente apoi extract de melisse, mar, limette etc. Poate e bine de stiut: PRIMELE INGREDIENTE dintr-o lista sunt si cele mai mari cantitativ/aport % in continutul produsului respectiv. Deci erau forme de zahar pe primul loc!!!
Ven,
apreciez mereu sfaturile de la mamici mai ales de la cele la bebe 2, care au experienta a doi bebei diferiti, chiar daca frati si care nu reactioneaza la fel mereu. Stiu ca ce stiti ca se aplica la bebe 1 nu e musai sa fie valabil la bebe 2 si de aici experienta la patrat.
Si eu cred ca am inceput diversificarea nu asa cum ar fi ideal dar o scoatem noi la capat. Marul nu mi s-a parut f dulce sper ca Benji sa nu respinga morcovul. Azi primeste cum ziceam suc de morcov cu lingurita. Cum inca nu am amarata aia de razatoare o sa-i iau sucul de mar la sticluta:DAR la cel de morcov am vazut ceva pulpa pe fundul sticlei, trebuia agitat inainte, la cel de mar nu era sau nu am observat eu, era straveziu tot.
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti azi!
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2796701990102658297sGiqfZ
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra