Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
stancutza spune:
Asaaaa...daca tot monologhez, sa va spun o poveste: astazi se implineste un an de cand am aflat ca Sofia e in burtica. Eram in vacanta in S Spaniei si mi-am luat un test de sarcina, era un reflex deja sa-l fac in ziua 29 a CM. De data asta, pozitiv!!!
Pe urma m-am uitat in calendarul ortodox si am vazut ca astazi se sarbatoreste Sf Mucenita Sofia. Si uite asa a venit si numele (eu oricum ziceam demult de Sofia). Elena pentru ca a fost imediat dupa Sf Elena si in plus in familia sotului meu femeile au avut numele asta ca al doilea prenume. Si inca ceva: daca tot eram in Spania, am cinstit si regina lor, pe care o cheama tot Sofia :-)
Asa ca felicit tizele gazutei mele, Sofia de Madalina si Clara Sofia de Monicaa cu ocazia zilei numelui! Sanatate la buburuze!!!
Stancutza, de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitrisquote:
Originally posted by miki_baby
Buna, fetelor!
Am o mare problema! Fata mea nu mai vrea sa mai doarma pe spate! Si asta n-ar fi bai...dar se intoarce intr-o parte, apoi pe burta si de acolo nu se mai pote intarce pe spate. Mi-e o frica de mor! Azi-noapte am dormit pe canapeaua din camera ei sa-i aud fiecare suflare. Bineinteles ca m-am trezit de cateva ori si ea era pe burta , mieuna. NU STIU CE SA FAC!
in timpul zilei o pun pe burta si sta bine, dar parca a uitat cum sa se intoarca.
Sunt franta de oboseala!
Mai pateste cineva ca mine?
N-am uitat de ELLENUTA! LA multi ani, draga mea! Sa ai parte numai de impliniri!
LauraD, eu ii spun LA MULTI ANI si lui ELENI! Nu stiu daca sarbatoriti ziua ei de nume, dar eu ii trimit un pup dulce!
Ereena, o sa am o zi excelenta! Si asta pentru ca mi-a urat Matei! PUP
Mikide
Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
Sarbatorim! Am sarbatorit-o!! Eleni este elena in varianta greceasca. Si grecii sunt ortodocsi si ei.
dulci si de la noi pentru sara si mamica ei!
Cat despre problema ei... sunt pe piata noastra ( si cred ca poti gasi si la voi...) niste paturici speciale care au niste rulouri cu arici de se lipesc cat de aproape vrei tu de corpul copilului...
Poti incerca varianta aceasta. O culci pe spate si o "blochezi" in acea pozitie cu acele rulouri care nu-i permit sa se rasuceasca.
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
la multi ani pt eleni!!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
o urare speciala pentru printesa eleni .. la multi ani, sa fii sanatoasa, cuminte, norocoasa!! frumoasa esti oricum. sa le aduci numai bucurii parintilor tai minunati!!!!!
Elenade
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
![](pupic.gif)
adevarul este ca mie ziua de sf.imparati Ctin si Elena mi se pare deosebita. Poate din cauza faptului ca intotdeauna mi-a placut numele elena... pe sora-mea -care este cu 5 ani mai mica decat mine - o cheama si elena pentru ca am insistat tare mult eu la parinti. Aveam o papusica blonda pe care o chema elena. Si acum toate fetele cu numele de elena pe care le-am cunoscut sunt deosebite: frumoase, destepte, de succes etc. Ca sa nu mai vorbim de celebritatile noastre : e. udrea, e. basescu...
![](icon_smile_big.gif)
Si spui ca nu-i mai ajunge patutul lui bitzilica noastra
![](icon_smile.gif)
Draga de ea.... mi-o si imaginez cum se trage de pernutele alea protectoare sau cum isi scoate piciorusele printre zabrele...
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](pupic.gif)
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by stancutza
Asaaaa...daca tot monologhez, sa va spun o poveste: astazi se implineste un an de cand am aflat ca Sofia e in burtica. Eram in vacanta in S Spaniei si mi-am luat un test de sarcina, era un reflex deja sa-l fac in ziua 29 a CM. De data asta, pozitiv!!!
Pe urma m-am uitat in calendarul ortodox si am vazut ca astazi se sarbatoreste Sf Mucenita Sofia. Si uite asa a venit si numele (eu oricum ziceam demult de Sofia). Elena pentru ca a fost imediat dupa Sf Elena si in plus in familia sotului meu femeile au avut numele asta ca al doilea prenume. Si inca ceva: daca tot eram in Spania, am cinstit si regina lor, pe care o cheama tot Sofia :-)
Asa ca felicit tizele gazutei mele, Sofia de Madalina si Clara Sofia de Monicaa cu ocazia zilei numelui! Sanatate la buburuze!!!
Stancutza,de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Ce frumos!!!!
Ce zi norocoasa!!
si Eleni - 05.02.2008
ceska777 spune:
Buna dimineata!
Pe cand de abia am aflat ca vom astepta un copil deja ne spargeam capul cum o sa fie, cu cine o sa semene, ce preferinte o sa aiba etc. Eu vroiam neaparat sa fie un matinal ca sa-mi tina de urat ca tati e in stare sa le doarma zilnic pana la pranz! Azi e sarbatoare aici, tati are liber dar il doarme cred. Azi noapte la 03:30 a papat Benji si ma rugam in gand "poate iti ajunge pana la 07:00 macar, daca nu 08:00 sa mai dorm si eu daca tot nu am grija sa il scol pe tati!" Copilul meu la 06:30 gangurea asa frumos in patut ca nu m-am putut abtine, l-am luat in living si ne-am giugiulit o tura. La noi e asa frig ca am dat peste noapte drumul la caldura, imi parea frig in casa-lui tati nu, mai vroia si geam deschis!!!! Benji avea oricum obrajii reci dar manutele caldute, desi a dormit in sacul de dormit iar initial a avut si o paturica peste.
Honey,
bebe AJ e mortal cum rade cu gura pana la urechi. F scump cu zambetul lui stirb! Imi imaginez si ce triluri scotea. Cand il prind pe Benji cu un ranjet din asta mi-l inchipui rapid cu dintisori...sa fie mai frumos zambetul!
Legat de ora de somn:
Noi cum am mai spus intr-un mesaj undeva intre 20:30-21.30 am adormit!!! In ziua cu baie mai repede a doua zi mai tarzior dar stiu ca nu il tin balamalele pana dupa 21:30!!! Ziua are trei trense de somn: inainte de pranz min 30 minute (ieri exceptional 1,5h!), apoi in jurul pranzului spre dupa masa pana la 14:00 (depinde cum ne-am trezit de dimineata si cum ne-a fost prima tura de somn diurn) apoi dupa masa dupa 17:00 inca o tura scurta. Baita facem tot a doua zi intre 19:00-19:30. Am vrut noi mai devreme si asa am facut de la inceput. (Bine un alt motiv e ca aici filmele la tv incep la 21:15 iar tati a calculat ca pana atunci e imbaiat, uscat cu foehnul, etc. Lui mami ii ramane sa il imbrace, hraneasca si adoarma asa ca eu ratez orice inceput de film!!! Dar oricum eu am cam renuntat la tv, ziua nu merge deloc sa nu il tenteze pe Benji care e automat atras de imaginile alea miscatoare). Am scris un roman si inca nu am pus de cafea.
Dar viiiiine si cafeaaaaaaaauaaaaa!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti azi!
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2796701990102658297sGiqfZ
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
NataliaS spune:
'Neata si de la noi!
Sunt cam cheauna ca m-am culcat tarziu iar Stefanitza a avut grija sa ma trezeasca devreme...As bea o cafea cu mult lapte dar mi-e lene sa merg in bucatarie sa vad daca am lapte...gata, scriu postul asta si am plecat!
Alina - cu mulsul la fel patzesc si eu - am sanii beton si nu iese o picatura la muls cu pompa; in prima perioada iesea destul de bine, dar dupa 2 luni, pauza. Reusesc totusi sa ma mulg cu mana; dus fiebinte, sau mai bine o baie calda, sa te relaxezi si presat lejer, repetat, mamelonul cum face Stefania cu guritza, vreo 5 min. In acest interval eu simt reflexul de ejectie a laptelui iar de acolo incolo iese laptic destul de lejer. La mine e clar legat de "etajul superior"...daca sunt relaxata e ok, daca nu...nu iese nik. fata!
Elenuta - si eu am o agitata la fel ca Bitzi :) Se foieste intr-una de parca ar fi titirez...o pun cu capul normal, in secunda doi e in partea cealalta, sau de pe o parte pe alta intr-una, pana se blocheaza cumva si atunci - strigat de lupta :)
Stancutza- minunata odiseea Sofiei
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
zeririlouiza spune:
La mai multe luni Clopoteilor: Sara Eliza de gatta, singurul clopotel sarbatori azi
La multi ani aweyaNeata fetelor, pun si eu poze cu invitatiile la botez care au ajuns in sfarsit, sper sa va placa http://community.webshots.com/album/563539634AcsxKG
Va multumesc pentru aprecierile la adresa bubulinei, ca e o frumoasa ca toti clopoteii nostri
Azi se implineste un an de la primul test de sarcina, vai ce emotii si amintiri
miri, eu deja am ramas fara laptic, dar ma consolez cu gandul ca pana la 3 luni a baut exclusiv si doar lapte de tzitzi, si ca cel putin pana la 5 luni o sa bea o doza de tzitzi de la congelator, si sper ca a capatat imunitatea necesara ca la mine gata cu productia. Asa ca stai linistita ca el e ok si are destula imunitate bucalatu lu mama. Si vezi eu deja lucrez de la 1 aprilie ca asta e viata trebe sa facem sacrificii chiar de ma doare sufletu, capu sus si dai inainte
Honey, ai un frumos si dragalas de copil, cu un zambet super si cred ca tati e topit dupa AJ, copie fidela a lui, cel putin asa mi se pare mie
Miki, de ce nu cumperi un suport din acel special sa nu se mai intoarca in pat? http://good-times.webshots.com/album/562142205KqVKPe?start=12 este in poza, sunt o scumpa si dorm
alinatudor, pune comprese calde pe san, fa masaj circular pe san si pe partea maronie a sanului ( ca nu mai stiu cum se numeste acum) si apoi te mulgi, si daca crezi cxa mai e lapte dar nu iese faci masaj in continuare si tot asa
Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008
poze Yasmin Elena
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
NataliaS spune:
Aaaaaaaaaaa am uitat sa va spun ca printzesele mamei sunt afara de la ora 8...s-au trezit pe la 7, m-au trezit si pe mine, schimbat, spalat, papat , jucat - Ana, dormit in carucior - Stefi
...ce viata duamnelor, ce viata
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
ginnette spune:
Neata fetelor,
Laura_D, da, cerealele sunt de la Nesle; eu am intrebat-o pe pediatra si mi-a zis ca dak tot am inceput cu Nestle, sa merg pe marca asta, mai ales ca n-am avut probleme cu buburuza.
Stiu cerealele Yotis - vara'mea ii dadea baiatului (acum are 3 ani pustiul) cereale de la Yotis si era 'mort' dupa ele. Dar tot asa, i le aducea cineva din Gecia (nu stiu dak ce este la noi este din import sau fabricat prin vre-o debara si n-au gust )
Ellenuta, si buburuza mea face la fel: se foieste in pat, pana ajunge cu picioarele unde era initial , cu capul. Asta dak nu se "blocheaza" intre zabrele - isi baga labutzele si sa vezi apoi, urlete.
Eu, cand va incepe sa se intoarca, o lasa sa se intoarca si ma mut (iar, c-am mai dormit la ea in camere, cand era pitik) la ea in camera pe canapea s-o urmaresc.
Vali(honey), doamne, ce rade AJ! Pai cu asa "antidepresiv" iti trece orice suparare.
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
stoisor spune:
neata buna va zic si eu.....intru mai tarziu acum vreau sa caut un centru de activitate pt zuza lu mama care a primit niste banuti de la o bunicuta grozava sa i ia mami ceva mamos'Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati
prima zi in maternitate si botez Sara Ioana