Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
stancutza spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
stancutsa: simplu: bibe. lapte praf - la care face mofturi (nu-i bai, incercam altceva) si de la mine dimineata si seara. sa speram ca va mai fi din ce. daca nu... adio lapte d ela mami. nu insist ca ma apuca bocitul dar imi repet ca e pentru noi, pentru toti patru si masina si serviciul si ca e doar un moment de criza, la fel de frustrant ca si cand a renuntat bruno singurel la san.
:((
Miri, empatizez, deci nu mai insist...doar atat iti spun: uita-te la micul falcosel si calculeaza tu - daca poti - cat laptic de mami si cati anticorpi ai "pompat" deja in el :-)) cubuletul si-a luat startul cel bun, iar tu esti cea mai tare mamica! De un singur lucru imi pare rau in toata treaba asta - nu o sa mai ai atat timp de noi :-(
Un
![](pupic.gif)
Stancutza,
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ceska777 spune:
Aaaaa Miri,
dar mai intri odata pe zi macar? sau macar pe saptamana???? Stii ca nu putem fara tine!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti azi!
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2796701990102658297sGiqfZ
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
creata2008 spune:
Fetelor, multumim de urari pentru dintisori!
Am vazut pozele Ramonei si am incercat sa le vad pe ale Madalinei, dar nu am reusit.
Noi acum suntem pe terasa, afara ploua, miroase bestial, Mariuca tocmai a mancat 200 ml si acum poate adoarme. Ce frumoasa-i viata!
Grati, evident ca Ozana e super frumoasa, iar poza este absolut incantatoare. Dar tu stii bine si trebuie sa o inveti si pe ea, ca intotdeauna, orice fel de concurs este SUBIECTIV. Sa se concentreze asupra ceea ce nu este suiectiv, unde nu e loc de tagada, ca nimeni nu poate sa te fure la secunde. Deci succes pentru duminica si "LA MULTI ANI!!!" pentru maine. Sa creasca mare si sanatoasa, ca frumoasa e deja! Totodata si pentru parintii tai, pentru ziua de nume si pentru tatal tau ziua de nastere.
Danonique, inca nu au spart dintisorii, deci nu au iesit... tehnic. Si n-am zis ca se petrece totul fara urlete!!
"La Multi Ani!" Ellenuta si celorlalte fete care poarta numele de Elena si/sau Constanta, precum si celor dragi ce isi serbeaza azi ziua de nume! Sa imi traiasca si mie micuta Ilona si sa fie sanatoasa!
Anca, voi steriliza biberoanele pana la 1 an. Nu ma costa nimic...
Mai avem bebelusi care isi aniverseaza azi implinirea a 2-3-4-5-6 lunite, La Multi Ani si voua, si cativa bebici care isi aniverseaza ziua de nume, inca o data - LAAAAAA MUUULTI AAAAANI!!!!!!
Gabrita, La Multi Ani parintilor tai si casa de piatra in continuare!!! Eu una nu-mi dau seama ce inseamna 42 ani de casatorie, ca eu nu am atatia ani!!!!
Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca Maria Ilona
jelimoni spune:
ah stiam eu ca am uitat ceva..s-o felicit pe creata pt cei 4 diontisori!!uoauuuu!!vrem poza!!
ah si multumim mult de aprecieri pt pozele cu nasitul!desi m-am simtit cam prost weekendul ala....caci am primit 3 "complimente"...ca sunt grasuta
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
creata2008 spune:
Irinouka e bine, ne pupa pe toate si ii e dor de noi. Dar e super obosita, Rares o tine treaza noaptea si nu reuseste sa se adune. Incearca sa se puna pe picioare, sa vada de ce si-a schimbat programul Rares, dar deocamdata va mai lipsi cateva zile.
Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca Maria Ilona
stancutza spune:
Cretule deci voi o sarbatoriti pe Mariuca azi? In cazul asta, La Multi Ani si pupicei! Dar eu credeam ca Ilenutele, Ilincutele si Ilonele il au pe Sf. Ilie de partea lor :-)))
Am uitat sa iti spun ca ma bucur de dintisori...ce iepu' simpatic o sa fie Mariuca in curand! Abia astept sa o vad!
Si eu schimbasem ceva SMS-uri cu Irinouka, dar din ele dedusesem (eu, fara sa-mi spuna ea asta) ca nu au scapat inca de otita. Se pare ca am dedus prost, si e doar obosita. Sper sa isi revina repede!!!
Sofia mea, in loc sa sarbatoreasca asa cum se cuvine azi, a avut o zi (dupa-amiaza, de fapt) cam dificila. A plans...tare...cauza? Mami fraiera nu stie, dar are doua ipoteze: minunatii colici (come-back in forta???) sau plans de nervi si oboseala - ca in ultimele 12 ore (de la 5 dimineata pana la 5 dupa-amiaza) abia daca a dormit 2 ore, in reprize de jumatate de ora.
Apropo de programul de somn al Sofiei, e destul de clar ca ea este o "day person" care doarme noaptea si e activa ziua. Buun, deci ziua nu prea doarme, dar o pocneste nene un somn din ala bolovanos fix pe la 7 sau 8 seara, cu putin inainte de baie. Si eu ce fac? O las pana la 10 sau 10 jumate sa doarma, ca nu ma indur sa i-l stric prea repede, facem baia tarziu si se culca si mai tarziu (12!). Nu mi se pare ok. Ar fi mai bine sa NU o las sa prinda somnul asta si sa o bag repede la baie, chiar si la 7, pt ca apoi la 8 jumate sa fie in pat? Mai are cineva programul asta?
Stancutza, de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
Povestea nasterii Sofiei
stancutza spune:
Miki, of ce grija pe tine...te inteleg, chiar daca noi nu suntem in situatia asta. Oare ce e de facut? Ce bine imi amintesc cum ne spuneai tu sa nu punem bebeii sa doarma pe o parte, ca se pot intoarce pe burta...se pare ca pericolul asta nu era asa mare in primele saptamani cand aveam noi discutia, ci acum de cand sunt si ei mai mobili...Moasa ta de Finlanda nu are vreun sfat?
Stancutza, de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
Povestea nasterii Sofiei
honey79 spune:
Stoisor, eu asa am zis...ca o fi prag. Desi...a avut si eld estule. Ba la 2 sapt,la 3 sapt, la 6 , la 9.
Acum am zis ca e la fel.Mai ales ca nu ma mai inteleg cu el de nici o culoare. Si e asa, mai mamos...de vreo doua zile. Vrea sa stea la san mult, ma cauta cu privirea prin camera, plange daca-l las singur mai mult de 10 minutele.
El nu se purta asa.
Si..nici nu stiu cum sa reactionez.Adica nah, copilul are nevoie de mine;ar trebui sa fiu prezenta.
Dar ma si sperii putin , ca nu cumva sa se invete si sa devina rasfatat si sa creada ca de cate ori va deschide gurita sa planga, mami va sari sa-l ia in brate si sa-l aline.
Om trece noi cumva si peste asta.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
honey79 spune:
Miri, scumpa de tine.Te cred ca ti-e greu si ca faci sacrificiile acestea pentru binele familiei.Capul sus, va trece si-asta. Pup dulce dulce si te imbratisez cu drag.
Nour... si mie,c a si fetelor mi se pare mult prea mult tratamentul dat. Nu ai intrebat si tu medicul respectiv de ce anume prescrie antibiotic? Eu zic sa mergi la un al doilea doctor.
Si al meu AJ a stranutat ( inca mai stranuta din cand in cand) si nu l-am dus la medic. I-am dat apa salina pe nas si am aspirat. Si acum mai aspir cand vad ca are mucisori (uscati sau nu).
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali