Sezatoarea canadiana (92)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Multumesc mult de urari si raspunsuri. Try, pai tocmai asta e, ca m-a intrebat acolo, dar eu de unde sa stiu. Ca nici prin cap nu mi-a trecut ca raman tocmai acum. De fapt imi pierdusem speranta...Si cum ziceam imi luasem temp bazala in dimineata aia (ca eu am copii din grafice:))) si nu arata ca am ovulat. In fine, abia marti vorbesc si cu dr. Da cu cafeaua ce ma fac?:))
Kristin, tu in ce luna esti acum? Nu iei deloc vitamine? Sarcina usoara in continuare.
Magdone, tinem pumnii sa vina cand vrei tu:))
Ktrinel, pai ce sa oferim, preturi foarte mari :))) Da' e "the best place on earth" :)) Vorba vine, ca daca te uiti mai bine in jur, mai vezi si altele pe langa peisajul frumos. Cam cu atat ne putem lauda, si cu - poate- populatie oleaca mai receptiva la emigranti. In rest mai greu asa. Cel mai bine poate zice Roxana ca stie ambele variante:)) Am sa incerc poate celelalte vitamine. Multumesc.
Podeanu, vacanta placuta.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Mqqm, acum 2-3 cand am cumparat unul, l-am adus acasa si am incercat in toate pozitiile…pe atunci nu se gasea cutia minune si se vindea doar un cablu care imbunatatea calitatea…l-am dus la loc a doua zi .de atunci or mai fi evoluat, desi am vazut destule si prin case …dar tot nu am mai luat…ca noi la filme pe DVD nu ne mai uitam demult si asa imi placea cel mai mult cum se vede, …acu nici ca mai iau pana nu creste copilu…ca asa niste palme ii trage astuia vechi …ca mi-ar fi mila de bani sa il schimb si sa mi-l kilareasca asa…, cam in stadiul asta sunt si cu covorul, canapeaua, si alte hangarale …de sacrificiu.

Daiopri, asteptam si impresiile Roxanei! Rocs,voi ce mai ziceti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Fetele, mersi de info, si aici si pe pm , sunteti comoara la casa omului:))

acum tot magazinez de ieri si scorurile nu scad de 71$ fara bunuri (si are si alarma, si acoperis refacut in 2006), o fi piscina de vina (mai bine-mi luam eu spa- ca ai dreptate Ktrinel- e de decor la ce vreme avem) sau o fi facut aia spargeri pe strada frumoasa unde ma mut eu si habar n-am avut :))

Mqqm, bag de seama ca te alegi cu vreo nora din Romania de se lasa greu returul.

mey, aici unde stau proprietarul imi aduce vizitatori (vrea sa vinda) de 2-4 ori/saptamina cind mi-e lumea mai draga si am lectii cu odrasla, desi l-am rugat sa ma anunte cu o zi inainte sa nu-mi vada aia budigaii lasati sau vasele murdare, el uita mereu; asa-mi vine sa-i zic de dulce ceva....

http://www.floriinro.ro/

Love all. Trust a few. Do wrong to none

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Intru repede, ca nu-mi vad capu' de treburi... cica era ziua mea libera! Cind nu-i de invatat, is altele si tot asa... Dar voiam sa-i raspund lui
Daiopri, felicitari pentru sarcina!!! Asa se spune ca trebuie sa iei acid folic, eu am luat la Tudora, ca stiam ca o fac, la Lisandru, pentru ca inca o alaptam pe Tudora si luam vitamine, dar la Agata nu am stiut ca trebuie si deci nu am luat decit din prima luna, cind am aflat ca sint insarcinata. Eu am luat Materna ani buni, in timpul sarcinii si alaptatului la fete, in primele luni de sarcina ale lui Lisandru, dar la un moment dat ma simteam cam fara vlaga si doctorul mi-a dat Pregvit, cica sint mai bune (dar si mai scumpe parca). Nu stiu daca are vreo legatura cu ingrasatul, pentru ca, de exemplu, eu la fete am pus 20 de kilograme in capat pina ce am nascut, am dat jos citeva la nastere si apoi am pus la loc si inca vreo 5 peste in primele 6 luni de alaptare. Si la Lisandru, desi lucrurile s-au desfasurat la fel, nu ma luat decit 11 toata sarcina si acum am mai pus citeva, dupa nastere. De cind mi-a dat Pregvit, din alea am luat in continuare si acum la fel, cind alaptez.
Nu stiu ce sa-ti spun cu mamografia, dar mie nu mi-au dat trimitere pentru ca alaptam si mi-au spus ca nu e bine. Deci nu ramine decit sa te rogi sa nu fi fost, iar daca da, sa-l fi protejat sortul foarte bine. Eu in locul tau (da' eu is stresata rau si paranoica cind e vorba de copii!) as cere extra o ecografie performanta (3 sau 4 D) sau as face-o pe banii mei ca sa stiu exact data fatului si sa vad daca a fost sau nu inainte de mamografie si daca da, as insista pe linga toti doctorii care ar putea sa-mi dea un raspuns daca e bine sa-l las sau nu... Dar eu zic ca totusi, nu e nimic...
Cit despre cafea... eu am renuntat la multe, la foarte multe pentru copiii astia, ei, dar la cafea nu am putut si gata! In primele 4 luni, cind se formeaza, am baut una dimineata, cu lapte, iar apoi normal, cite una un pic mai mare... practic nu am incetat niciodata sa beau cafea. Prima doctorita cind eram cu Agata mi-a dat voie si mi-a spus ca nu-i nimic, aici, la cursul prenatal la CLSC cind eram cu Tudora mi-a spus ca pot merge pina la doua pe zi, ca tot nu e nimic... Dintre toate toxinele e cea mai putin rea, am tot citit despre asta, ca sa ma linistesc, dar tot nu sint si ma simt cu musca pe caciuala, da' n-am putut sa traiesc fara si gata.

La case, piscine, spa-uri, alarme, asigurari si alte alea... nu ma bag, ca n-am... Dar citesc si bag la cap informatiile, ca poate voi avea vreodata.

De miine dimineata pina duminica seara sintem in Quebec (oras), asa ca va doresc de pe acum un weekend frumos (cica ploua! si aici si acolo) si ne auzim luni.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

se poate si fara cafea, va spune eu, care a renuntat la cele 3 cafele expreso zilnice! Cica toata smecheria e somnul. Daca domiti relaxat si suficient nu ai nevoie de cafea dimineata!
N-as mai bea cafea in sarcina, ca am senzatia ca plodului meu cafea in curge prin vene (nici eu nu m-am putut lasa in sarcina de cafea, m-a convins aici dr sa ma las)

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Daiopi, felicitari si sarcina usoara ! Eu nu stiu care'i treaba cu temperatura ca pana acu' am functionat bine dar daca nu mai merge incep sa-mi iau temperatura

Si eu stiu ca se poate consuma cafea in sarcina si in per de alaptare, dar nu exces si nu mai mult de o ceasca pe zi.

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocs02 spune:

Daiopri, in primul rand felicitari pentru sarcina !! Asta da, veste buna! In al doilea rand, m-a surprins placut intalnirea din parc, mi-a dovedit inca o data ca lumea e mica poate ne mai intalnim.
In ceea ce priveste vitaminele, eu am luat Materna in ambele sarcini, le-am suportat bine, asa ca din pacate n-am ce sfat sa-ti dau. Normal, daca mamografia a fost facuta inainte de a ramane insarcinata, n-ar trebui sa fie o problema, mai ales ca ai facut-o su sort protector , care este folosit tocmai in acest scop. Dar cel mai bine tot un doctor itzi poate spune.
Cafea eu am baut in toata sarcina, e drept ca mai slaba ca de obicei( adica diluata cu mai mult lapte), doctorii de pe aici zic ca poti sa bei max 2 cesti de cafea pe zi. Am incercat cand eram insarcinata cu Luca sa renunt la ea, dar n-a fost chip ca oricum dormeam in picioare, am atipit de vreo doua ori in meeting-uri, asa ca nu prea am avut de ales.
Ktrinel, noi suntem bine, nu prea ma mai scris ca am fost prinsa in ultima vreme, acum am o perioada mai "relaxanta" , asa ca am sa mai vin cu informatii de pe aici si cu concluzii personale comparativ cu Mtl.
Copiii vor pleca cu ai mei la sf. lui iunie in Romania , asa ca ma alatur neliei in suferinta. Voi pleca si eu in august sa-i aduc inapoi, asta daca nu iau avionul dupa o saptamana.De abia astept sa vad din nou Brasovul...ca mi-e tare dor.
Promit sa revin cat de curand cu alte informatii si poze recente.Pana atunci, ne pregatim sa sarbatorim piticul.

Magdone si Ina , nastere usoara si bebei sanatosi si mancaciosi!
Khristin,felicitari pentrui baietel si sarcina usoara in continuare. Sunt sigura ca Jasmine isi va lua in serios rolul de surioara mai mare. Julia ma uimeste la partea asta....

Pup toate fetele si numai bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Stiu ca te poti lasa de cafea, caci la primul baiat am facut-o de dinainte cu multe luni, de frica, ca nu raman din cauza asta:))
Si, maru, apropo al meu nu stiu ce are in vene, ca desi nu am baut cafea, pepsi si nici prea multa cioco nu am mancat, parca mai tare are motor la fund. Mama mea zicea, ca iaca m-am "sacrificat" degeaba:)) Si ca sa incerc si invers, poate iese linistit;)
Acuma, cred ca as putea, sau oricum o sa trec pe decofeinizata caci la mine e mai mult de dragul ei:(( Ma doare capul nitel, dar poate ca as reusi. Dar asta era singura mea "bucurie":))))
Oricum beam doar una pe zi.
Nelia, si eu sunt stresata mereu, mai ales de ceea ce tine de copilul/copii mei. O sa incerc sa depistez pe cat posibil ce si cum a fost. Numai ca toate datele sunt f. apropiate si nu cred ca au ei asa performante inca. Sper doar ca nu am avut vreun cm peste sarcina ca atunci chiar e jale. Altfel, worst case, ar fi avut 5 zile. Da am eu un presimt ca m-a stimulat mamografia:))
Materna am tolerat-o eu, da am luat 22kg la baiat si nu am mai luat pe perioada alaptarii. Cum ziceam m-am ingrasat de la ele, zic eu si fara sa fiu insarcinata. Sper acu sa nu mai castig atata...
Ica, daca ai intrebari, nici o problema. Cum ziceam m-am masurat mereu:))
Rocs, o sa vorbesti nitel singura prin casa, da dupa aia te mai obisnuiesti. Apoi nu e chiar asa de mult pana mergi dupa ei.
Si mie mi-a facut placere, si dupa cum vezi acum stii unde ma gasesti:)

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Daiopri- felicitari pentru sarcina!
Ina-sunt super prinsa,cu job search,agentiile trag de mine sinu stiu cum sa scap de ei,plus astia mici au fost bolnaviori,nu f.grav dar cand sunt in acelasi timp, nu e usor.Pupici la bb,Rachie si voua!
Khristin-ai mesaj pe telefon-pupici!
Maru- nu ai timp in weekend sa trecetzi sa va dau o tufa mare de leustean ca nu mai am loc de el?Da-mi pm dc putetzi.
Va pup pe toate,sanatate si bafta!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Daiopri si Rocs, eu cu voi nu ma mai joc! Vreau si eu acolo, in "the best place on earth"! Dar si daca nu ajung sa locuiesc acolo, tot e bine, ca macar pot sa ramin cu speranta ca inca mai exista pe pamint locuri din astea...
Rocs, trece repede, dar te inteleg ce simti... La mine pleaca una si sotul, dar ramin cu doi... dar sa-mi plece toti!!! Ar fi prea mult pentru mine, dar banuiesc ca exact cind s-ar intoarce, as prinde gustul libertatii... Astazi dimineata ma gindeam ca e atit de strins programul si 16 e luni si eu nu pot lipsi de la cursuri, ca am ateliere in acea zi... Deci ne luam ramas bun luni dimineata, pe ea o ducem la scoala si o ia tati la 5.30, vin acasa si se pregatesc si la 7 pleaca la aeroport... si o mai vad peste doua luni si jumataaaateee! Si nu mi-a venit sa cred ca am fost de acord cu asa ceva... Dar cind ma gindesc ce vacanta frumoasa va avea (sper!), imi trece...
Lorelaim, m-am gindit la tine ieri... urcam pe scara rulanta cu carutul la facultate si in spate doi tineri, un el si o ea, colegi de curs, quebecosi dupa vorba, isi imparteau impresii despre examenul de la care tocmai iesisera. Si subiectul fusese: daca ati putea sa alegeti, unde ati vrea sa traiti si de ce? Iar lui i se paruse greu subiectul, pentru ca e usor sa spui unde, dar nu si de ce... De exemplu, eu as vrea sa traiesc in Bora Bora... spune el. De ce? - il intreaba tipa. Ei, uite de asta mi s-a parut greu, pentru ca nu stiu de ce, dar de cind ma stiu vreau sa traiesc acolo, desi nu am vazut locurile decit in poze. Si atunci mi-am zis: sigur stie Lorelaim si de ce... ca e mai informata.
Daiopri, sa stii ca eu am trei copii si la toti am baut cafea si in sarcina si la alaptat (nu e bine, nu beti gravidutzelor!), si toti trei sint diferiti: Agata, la care am baut ff putina pentru ca era primul si imi era frica, e cea mai energica din toti, Tudora e potolita, desi am baut normal, una pe zi, la Lisandru am baut si normal si un pic mai mult cind am examene si trebuie sa citesc noptile, deci inca mai beau... si cu toate acestea e fff calm si linistit si doarme mult si linistit. Deci...
Maru, sint curioasa cu ce te-a convins doctorul sa nu mai bei cafea... Mi-a placut cum ai scris la subiectul cu dezradacinarea, si tu si Try...

Ce bine e totusi sa nu ai de invatat...

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput