Sezatoarea canadiana (92)
Raspunsuri - Pagina 20
Daiopri spune:
Nelia draga asta e logo-ul guvernului. Nu vrei sa auzi ce parere are sotu si cativa prieteni:)))
Vacanta placuta.
Va multumesc mult de urari. Eu nu scriu prea mult pe aici, da v-am mai zis ca sunt mereu cu ochii pe voi:)) Asta in caz c aveti nevoie de arbitru:)))
Denisa cred ca mi-am facut incalzirea in vacanta:)) Buna recomandare:)
Sanatate copilasilor bolnaviori.
Numai bine tuturor
maru spune:
Denisa, nu weekendu asta ca sunt zilele romaniei la city hall si tare am vrea sa mergem!
da weekendu viitor venim la toronto sa recuperam pustoaica care vine din tara, v-am zis ca am invitat-o pe Ilinca, fata nasilor, e cu un an mai mica ca Andrei. Daca oferta mai e valabila, venim intai pe la tine, ca avionu aterizeaza dupa ora 9 pm.
nelia, am mai povestit dar reiau cu placere:
in tara eram bautoare inraita de cafea, elevii mei erau ingrijorati cand intram in clasa fara cafea, ai mei acasa stiau ca nu deschid ochii fara sa miros cafea, sotul mi-a adus cafea la pat 15 ani dimineata!
asta in conditiile in care tensiunea mea era pe undeva pe la 17 cu 10, da nu-i dadeau de cap, nici un dr nu-mi spunea sa renunt la cafea, doar stomatoloaga m-a rugat cand vin la ea sa nu beau cafea, ca nu se prindeau anesteziile
si vin aici, si ne gasim medic de familie de la prima incercare, un dr mic (de inaltime), arab cu asistenta chinezoaica, jale cu accentul da ne descurcam! si dr meu ma trimite de-mi face toate analizele posibile, imi prescrie medicatie, ma cheama saptamanal la control si ma preseaza sa nu mai beau cafea! ma uitam la el ca la ozn-uri! auzi, cafea!
si-mi zice ca: daca nu renunt la cafea, riscul de a face stroke si sa mor pe loc e extrem de mare. Nu-i nimic zic, e cea mai usoara moarte: s-a stins lumina si gata!
da' daca nu mori si doar paralizezi? ce calitate a vietii o sa ai? o sa ai nevoie de ingrijire permanenta...zic: nu-i nimic, sa ma ingrijeasca familia, ca tot declara ca ma iubesc!
se cam inrosise doctorelu, Victor pocmea de ras, se abtinea sanu rada si se inrosise si el
nu mori, nu paralizezi dar dai in dementa! cu istoricul tau, invatamant, stres, tensiune mare, eclampsie, coma, blabla esti candidat sigur la asemenea final la batranete!
din secunda aia am zis pas! nici o gura de cafea, nici macar decofeinizata!
am vazut bunici ai elevilor mei ajunzi la dementa si nu e o priveliste deloc placuta! Mintea e tot ce vreau sa functioneze la varste inaintate!
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
Denisam spune:
Maru-dc nu plecam la cabana,sigur ne vedem,sau pt ca voi oricum facetzi drumul- o las la usa sau la vecinul,ca e pacat ca veniti si am asa de mult si tund si tufa se indeseste
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
maru spune:
quote:
Originally posted by Denisam
Maru-dc nu plecam la cabana,sigur ne vedem,sau pt ca voi oricum facetzi drumul- o las la usa sau la vecinul,ca e pacat ca veniti si am asa de mult si tund si tufa se indeseste
Zambeste, si maine e o zi!
pupici, multumim mult. Ma gandesc totusi ca te intorci de la cabana duminica seara?
Doamne'ajuta!
POZE
Denisam spune:
quote:
Originally posted by maruquote:
Originally posted by Denisam
pupici, multumim mult. Ma gandesc totusi ca te intorci de la cabana duminica seara?
Doamne'ajuta!
POZE
Dc e duminica seara,in principiu ne intoarcem,itzi las nr ca sa vb,ca sotu'mai are idei uneori dc e vremea super sau are treaba
nelia spune:
Marule, adica ai intrerupt cafeaua pentru ca ai probleme cu inima si cu tensiunea sau invers, dar daca nu ai, nu ajungi la dementa din cauza cafelei, nu!?! Sotul spune ca eu ajung oricum, ce rost are sa te mai intreb. Si la mine e cu adusul cafelei de dimineata, la pat, una din marile mele placeri de cind ma stiu. Mi-a adus-o mama, tata, surorile, prietenii, prietenele, amantii, sotul, acum mi-o aduce pina si Agata. Nu beau chiar multa, dar beau, tare, neagra, fara zahar, de cind cu copiii cu lapte, dar inainte ziceau prietenii ca daca esti suparata si vrei sa vezi viata in roz, ia o gura din cafeaua Corneliei... si ti se va parea totul frumos dupa ce gusti amaraciunea cu adevarat. Dar am avut si avantaje, ca atunci cind eram tinara si nelinistita, am facut un test cu prietenii si una din intrebari era cum preferati cafeaua. Iar la raspunsuri aflu ca era intrebarea legata de viata sexuala si am picat pe spate ce tare eram numai pentru ca imi descrisesem cafeaua pe care o preferam.
Vreau si eu leustean, vreau si eu la cabana, vreau si sa fac bagaje la costume de baie (Dana, vacanta frumoasa), vreau si eu... da' mai bine spun ce nu vreau, ca e lista mai scurta: vreau sa nu ploua in weekend, sa ne bucuram de iesirea din Montreal. Ca daca va ploua, ori stam in casa, ori voi imbraca si dezbraca copiii uzi de ploaie...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
khristin spune:
Denisa, incerc sa te sun in seara asta...
Maru, nu stiam ca ai lucrat in invatamant. Ce anume ai predat? Si zici ca astea sint optiunile daca lucrezi in invatamant?!!!!??? Hmmmm ...
Daiopri, eu intru acusica in 23 saptamani, si la cafea n-am renuntat...beau dimineata cu ffff mult lapte
Rocs, Yasminei pe frate'su i-l dau direct sa-l creasca ca va avea aproape 6 ani, am scapat de-o grija ce mai....
Ce bine ca maine e vineri...nu va spun cum astept vacanta asta ...
Cristina
le bébé
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
Podeanu spune:
Nelia draga dar ce are (sau n-are) Montrealul de visezi la Vancouver??
Leustean iti dau eu, tocmai ce am taiat aseara o tufa imensa.
Cristina, ma bucur ca ti-am fost de folos. Inca nu am inceput bagajele (merci la toate fetele ca doar mai am 2 saptamini. Luni imi tirasc familia la doctor ptr prescriptie de medicam de malarie. Ii duc fara vointa lor, dar eu am devenit asa de panicoasa cum nu va imaginati.
Daiopri, ce veste buna ne-ai dat, felicitari. Ce diferenta va fii intre copiii tau?
Pe mine sa ma scuzati dar nu retin numele la toti copii si ma uimiti multe dintre voi ce memorie aveti la asa ceva.
Ktrinel, am mai scris eu acum citeva pagini dar nu m-a bagat nimeni in seama (nici macar maru care a intrebat daca ai toate "uneltele" necesare adica" cabluri bune, satelit cu HD si emisiunea in HD rezultatul este exact ca la magazin. Cu un DVD blu-ray ramii cascata la imagini si uiti sa urmaresti actiunea filmului. Cind am luat noi DVD in oferta era si Spiderman 3. Imi bodoganeam sotul ca si tine ca nu vad "costul" investitiei in asa tv dar urmarind filmul in bluray am fost impresionata de calitatea imaginii.(mai conteaza si Tv daca e full HD )
Eu am intrerupt cafeaua numai cind am avut tensiunea mare (am facut o alergie de la un medicament) si a fost groaznic. Dormeam efectiv pe mine.. ah si cind am tinut Montignac la fel.
O seara buna, ma intorc la treaba
PS Cristina, astept cu nerabdare impresiile tineigerului.
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...