Sezatoarea canadiana (92)
Raspunsuri - Pagina 18
khristin spune:
Daiopri, felicitari pt. sarcina . Nici eu n-am luat Materna la a doua sarcina, dar intr-adevar se recomanda sa iei acid folic inainte de sarcina, care previne diverse malformatii ale tubului neural.
Cristina
le bébé
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
columbiana spune:
Fetele care se muta, la ce companii v-ati asigurat casa? eu am inceput azi sa caut si scorurile sunt peste 70$/luna numai pentru casa, fara bunuri- mi se pare scump.
http://www.floriinro.ro/
Love all. Trust a few. Do wrong to none
cge spune:
Ana, noua cel mai bun scor ne-au dat cei de la TD.
Editez, noua ne-au dat 38,3$/luna, casa e izolata, ca avem alarma legata la centrala, detectoare de fum,nu avem semineu si nici piscina.
Si am ceva reducere negociata de firma unde lucrez.
A, si am asigurat si bunurile.
Am mai incercat la LaPersonelle (si aici am reducere de la job) si la Des Jardins, dar au iesit scoruri mai mari.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
bebitzu spune:
multumesc mult pentru adresa, sper sa nu uitam nimic important
Ana, noi cand am sunat pentru a afla un pret pentru assurance casa, neavand inca adresa exacta la vremea respectiva (fiind casa in constructie) ,ni s-a spus sa revenim inainte cu 1-2 saptamani.Am inteles insa ca daca ai alarma, val pe luna poate ajunge in jur de pana la 50 cad, sper sa fi inteles noi bine.
Cred ca mai avantajos este sa alegi o companie de asigurari si nu o banca.Noi incercam sa facem cu cei de la Capital, la ei avem si pentru masina si avem un pret bun .
CriPOD spune:
Dana, mersi, uite exact de asta aveam eu nevoie sa ma hotarasc... tot oscilam acolo si citeam reviews... asa am dat cu banu' si, iata, NuTone se facu. L-am luat, sambata il botez. Cum stai cu impachetatul la costume de baie?
Simonna, dada, cu delivery la basement direct . Io inca rad singura cand imi amintesc de mersul automatic in basement.
maru, oah, ar fi fain daca l-ai gasi. Dar ma tem ca ai avut tu doar norocul sa-l vezi si acu' nu mai e. Mi se-ntampla si mie cu altul si dup-aia am umblat cateva luni sa-l gasesc iar. Zi-mi te rog cat era si iti trimit bani sa-mi iei. Voi cand mai aveti drum "la capitala"?
Eu am aflat azi ca fie-mea termina scoala pe 6. Giz, ce bine. Ne mai ramane doar examenul de pian si am scapat de pachete si transporturi. Ca si ea saraca merge zilnic o ora dus si una intors...
Ana, la voi nu va da reduceri daca alegeti aceeasi companie pt masina si casa? Baga-te pe www.kanetix.ca si pe http://www.insurancehotline.com Poate iti dau rate bune. Eu deja de 2 ori m-am ghidat dupa kanetix. Mie mi s-a dublat asigurarea la masina cand m-am mutat la 15 km mai incolo. Si cand zic dublat in Ontario, apai...
Astept plodu mare. Da cica sa-i schimb data sa mai stea o saptamana, vineri ar trebui sa apara. Acu' stau ca lula pana la 3 sa sun la malev in Ro si sa le platesc penalizari .
Am o semnatura noua: 'tu-i reclama ei!
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
Ica 1975 spune:
Alarma ma interes si pe mine, voi aveti? Cu cine? Asigurare n-am inceput sa cautam, insa si eu cred ca e mai bine cu o soc de asig decat cu o banca; depinde insa de pret si de ce include asig.
Noi
Ce faci te si face.
try spune:
Danke, Cge pt explicatii.
Daiopri, mergi si vorbeste cu ginecologul, el te poate sfatui mai bine. Sau cu medicul de fam. Daca ai incredere in el/ea.
Tot Materna am luat si eu. Nu stiu alt complex de vitamine premnatale, dar… tot ginecologul poate stii mai multe.
Si nu in ultimul rand felicitari pt bebe, sa ai parte de-o sarcina usoara si un bebe sanatos si voios.
Daca tu esti sigura ca s-a intamplat dupa mamografie... apoi n-ar avea ce pericol sa fie. Dar aia de la mamografie te-au intrebat daca esti gravida sau chestii de-astea?
Mqqm, ce scoala e aia de face fata ta si e asa de departe? Stiind ca totul e cu arondismente aici (chair si french immersion sau catolica de-ar fi, cum de are scoala asa departe?
maru spune:
mqqm, l-am vazut duminica la The Source, de unde am luat noi lui andrei wii-ul. aia ne intrebau daca vrem fit-ul ca il au...iesim sigur weekendu asta la shopingareala, vrem sa ne uitam de pat pentru andrei, modele si alte chestii, preturi aproximative, si daca vedem ti-l iau. acu eu stiu ca nu vand astia paturi in acelasi loc cu wii, dar eu sunt norocoasa de felul meu!
de venit la capitala venim duminica pe 8 iunie, am invitat fata nasilor in vacanta aici, inca nu are viza, poate o rezolva azi si deci suntem la aeroport pe 8, da asta nu-i problema, problema e sa gasesc eu fitul
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
Ktrinel spune:
Am absentat…deci automat am pierdut evenimente pe parcurs …
Daiopri, felicitari pt sarcina ! …salutari Roxanei si …bagati aici niste detalii…inteleg ca ne asteptati in BC , dar sa vedem ce ne oferiti
Maru, si eu am inteles ca intre plasma si LCD , razboiul e castigat de LCD…dar, atentie, ca imaginea pe care o vezi in magazin la cumparare e una , ..cea de acasa alta…ca acolo iti pun dvd-uri si alea se vad oglinda, dar daca treci pe cablu…e cam jale, mie nu mi prea mi-au placut cate am vazut…chiar si cele in HD nu m-au impresionat…in plus la diagonala de 32 si 37 toti mi s-au parut batuti in cap si cu picioarele in gat…cred ca pe la 40-42 se mai reface echillibru. ...se pare ca e «pe vine» o noua tehnologie si va scadea pretul drastic la cele de acum..
Ana, asigurare eu am cu desjardins. platesc 42 pe luna, cu bunuri incluse, conteaza daca ai piscina si alte acareturi purtatoare de risc…io n-am …ca la vara din quebec…cred ca piscina nu isi mai gaseste rostul…decat pt pationoar, poate.
Alarma am cu ADT, platesc 40cad pe luna, cu un system wireless (am inteles ca putea sa fie si cu fire trase prin casa si atunci e mai ieftin) cu conectare direct la centrala, chiar si in cazul in care pica lumina de ex, tot suna in centrala...aa, si ceva legat de mobil, imi suna automat si mobilul…sau asa ceva
Similar vitaminelor Materna mai sunt si PregVit pt cine nu suporta pe primele..astea se iau de 2 ori pe zi…deci doza se injumatateste…si e mai usor de suportat.
Maru, sper sa iei decizia cea mai buna pt tine legata de job. eu nu as face naveta 2 ore nici pt un million, dar tu stii mai bine.
CriPOD spune:
ktrinel, aia de pe tv de-s "short and fat and proud of that" nu sunt pe emisiuni HD si proprietarii au folosit "wide zoom" sa lateasca imaginea. Daca o puneau pe "full" nu ii mai vedeai ca pe wide-screen, dar ii vedeai "normali". Si pe hd se vede exact ca la magazin (mai putin la unele conectate la blue-ray), dar iti trebuie o cutiutza speciala hd de la rogers or whoever.
maru, asa ar fi de fain!!! Eu imi dau cu parerea ca si wii ai avut tu noroc sa gasesti asa, la plesneala. Si io tot asa am gasit si tzupaia ala in jurul meu de bucurie c-am gasit. Si io ma gandeam... uite la nebunu' asta cum incearca sa-si vanda marfa... Dup-aia am aflat.
Iata i-am extins biletu' lu' plodu mare inca 10 zile. Si gata, ca m-au uscat la penalty...
edit: try, e la privata.
Am o semnatura noua: 'tu-i reclama ei!
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ