Sezatoarea canadiana (92)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Valen, mersi!!!

Oana, nu pot pleca in august decit ultima saptamina iar in 1-15 septembrie nu pot lipsi de la inchiderea de luna), asa am sa iau bilete pentru decembrie, de sarbatori; acum incerc sa le conbin cu un revelion undeva in Europa (i-as face cadou sorei mele- sa mergem toti), si vreau sa ma asigur din timp ca am biletele si gata, pīna nu se mai trezeste la job careva sa ma incurce din nou.

FELICITARI ANTONIEI!!!!!!!! eu am un morcov pentru testele odraslei de saptamina viitoare, pentru ca e mult o saptamina-zilnic testari pentru virsta lor, si treptat va pierde din concentrare; spune ca a stiut la dictarea de vineri, acum sa vedem rezultatele.

http://www.floriinro.ro/

credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Nelia, legat de teatre, m-am uitat pentru tine si am gasit o piesa de la Teatrul Foarte Mic din Bucuresti, mai au o reprezentatie si miine la ora 15h00: http://www.fta.qc.ca/fr/spectacles/3-mady-baby-edu
Altfel, uite o lista cu teatrele mai importante din Montreal:
http://theatrestdenis.com/index.html
http://www.monument-national.qc.ca
http://www.theatreoutremont.ca/outremont/accueil_fr.aspx
http://www.espacego.com/
http://www.rideauvert.qc.ca/
Theatre du Nouveau Monde http://www.tnm.qc.ca/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Cristina, sa-ti traiasca flacaul! deci si tu ai familie de un milion de dolari ( asa spun astia pe-aici daca ai pereche , da' cica nimeni nu a luat milinoul pina acum...)

Anul acesta a fost cu siguranta "anul baietilor" o singura gravi pe care o cunosc eu naste fetitza, restul baietei ( si cunosc cca 20 de gravi, ma rog, unele dintre ele au nascut deja..)
Am rezolvat cu c-da din state, au venit toate cele ordonate, sint in ultima faza cu camera lui bb, mai am doar de calcat niste lucrusoare si am terminat, dau bataie sa-mi pregatesc geanta de spital,sper saptamina viitoare sa rezolv si cu asta ca stau ca pe ghimpi si am nelinistea asta mare, ca ma duc la spital cu mainile goale ( nu ca nu ar stii ce sa ia barbatu-meu, dar imi place sa le aranjez eu si sa pun tot ce-mi trebuie, el precis ar condidera multe chestii inutile si nu le-ar aduce).

Lorelai, vacanta placuta!

Magdone, cum te mai simti, cit mai ai?

Am disparut o perioada din mai multe motive; lipsa de timp, am avut multe necazuri; o masina a dat peste masina noastra in timp ce asteptam la un stop, impactul a fost destul de nasol, trei masini distruse, m-a luat de urgentza ambulanta, din fericire pufosel este puternic si nu au fost probleme cu sarcina, la citeva zile dupa acest eveniment mi-a murit bunica...eh,astea ar fi cele mai grave, nu vi le mai spun si pe celelalte ca nu are rost sa consum spatiu inutil pe-aici, au trecut.
Sper intr-o raza de soare si pe strada mea, m-am saturat de probleme si necazuri.

Sper ca toata lumea este bine si va bucurati din plin de primavara care a sosit!
Mai, ce va invidiez pe cele care va faceti planuri de vacanta!

Ina,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Donia, eu ce sa va mai povestesc de prin Romania ... nu e totul roz, dar nici nu ma asteptam, dar cum zice Ana, faptul ca suntem in familie si ne revedem prietenii si rudele, beats it all. Despre Suceava, orasul in care sunem acuma (in care sunt si parintii mei si ai sotului), nu pot spune decat ca se vede cu okiul liber ca sunt mai multi bani ca acum 4 ani cand am plecat noi, dar aceeasi oameni tristi ... ce m-a impresionat neplacut e ca s-au refacut soselele (partea de carosabil pentru autoturisme), in schimb trotuarele sunt varza, pline de gropi, noi am luat carutul Peg Perego cu noi si italienii nu is foarte renumiti la offroad , si pe langa faptul ca mi l-au busit rau aia de la Air France, cred ca il termin eu la drumurile de aici ... asta e. Deci nu prea investesc astia in pietoni, daca ai masina, bine, daca nu .. sa fii iubit. In rest, mi se pare inghesuit acuma in comparatie cu america de nord, se construieste in draci, dar aspectul orasului lasa de dorit, fiecare isi face casa dupa cum il taie capul, blocuri langa case, una roz, una verde ... din astea. In Suceava in mod sigur nu m-as mai intoarce in veci, de asta am si fugit in Timisoara acum 12 ani, si apoi in Canada ... dar sunt curioasa cum voi percepe Timisoara peste 2 saptamani, orasul de care sunt deeply in love. Peste o saptamana plecam la mare, va mai scriu si de acolo . Overall, in Romania sunt mai multi bani, dar lumea s-a schimbat prea putin. Pupez Canadezele si copilasii.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Carmenpetrecere frumoasa la mare. Si la Timisoara.
Ina869bine ca nu ati patit nimic mai grav. Si eu am avut accident de masina la 32-33 de saptamani, dar a fost relativ usor. Mai ai putintel.

Multumesc pt. raspunsurile cu torturi. Am aflat ca pot sa-l serbez si la gradinita. Asa ca imi trebuie doua. Unul stil quebecos...pt. gradinita.El, oricum, are 80 la suta italieni in grupa....Deci nu stiu ce gusturi or avea. Apropo are o fetita Catalina....Zici ca-i dintr-un tablou renascentist.... E asa de scumpa.
Acum sa ma organizez si pentru acasa. Ca vor fi copii romani.

Azi am fost in Gradina botanica. E superba acum. Sunt lalele inflorite si liliacul.
Si atatia romani am putut vedea..... Ca glumea sotul meu, ca un singur quebecos am vazut pe acolo, si ala era un cersator.
http://www.dropshots.com/mikiion#date/2008-05-24/18:48:52

Mihaela

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Haideti sa va mai zic una de mi-a debitat-o Matei ... deci veneam de la un magazin cu tatal meu in masina, cu Matei si Florin si Matei imi zice la un moment dat: "mami, in Romania e mai frumos ca in Canada ...." ... eu si Florin cascam ochii si il intrebam: dar de ce e mai frumos in Romania ca in Canada, Matei? ce iti place tie mai mult? Raspunsul a fost: in Romania e Ilinca (fata verisoarei mele cu care Matei se joaca des), Iulia (fata sorei lui Florin, cu care iar Matei se joaca) si bunicul si bunica mea ..... Deci sincer m-am simtit prost, pentru ca noi, prin mutarea noastra la 7000 km i-am rapit copilului sansa sa stie ce sunt aia bunici, verisori, etc.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Carmen, la fel a zis si Roxana anul trecut, de mi se rupea inima... pana cand, la aterizarea in Toronto, a inceput sa bata din palme si sa strige din toata inima "Am ajuns acasaaaaaa!"
Din fericire ei traiesc clipa si nu prea au parte de nostalgiile noastre, insa pe noi cuvintele astea ne ating mai tare...
Sper sa petreceti bine la mare si sa ne mai povestesti, cand mai poti.

Ina, Doamne ajuta ca sunteti bine dupa accident! De acum sper sa vina cele bune, cat mai ai pana la nastere?

Ana, biletele noastre au fost 4500 anul trecut (pt. Cristi am platit doar 300, taxe), in miezul verii. Noi am gasit mai ieftin cu agent decat pe net.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Da, si azi la telefon Anca vorbea cu maica-mea si la un moment dat maica-mea o intreaba dc stie cu cine vorbeste (ii place sa o auda spunand "maia" ) si Anca raspunde:" Je ne suis pas sure"
Adevarul este c nu si-o mai aduce aminte de asta vara desi o vede pe camera saptamanal.

Asta este.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna dimineata! Ce mult scrieti! Era sa nu gasesc subiectul. Iar va ploua...

Oana, multumesc mult de tot! Din pacate, eu nu am mai intrat pina astazi dimineata, am avut un weekend plin, am tot iesit, ca a fost cald si frumos, am lucrat cu Agata pentru testele de saptamina viitoare si multe alte treburi mici gospodaresti de rezolvat. Dar nu pot sa spun ca-mi pare chiar rau, m-am uitat pe site-ul pus de tine si nu cred ca m-ar fi dat pe spate, in afara faptului ca e teatru si ca e in romaneste. Eu sint adepta teatrului clasic, cu decoruri simple si sugestive, chestiile astea moderne cu muzica multa, video si alte tehnici, nu ma prind... Nici nu cunosc actorii, sint tineri, dar actrita avea o fata foarte... teatrala, sa-r putea sa fie chiar buna.
Carmen, Cristina, Donia... exact asta le spuneam vineri fetelor de la Sezatoare, despre Romania si despre interiorizarea notiunilor de bunica, bunic, unchi, matusa, verisori, in absenta lor fizica. Agata e indragostita de Romania, viseaza la ea cu ochii deschisi. Tot ce e mai frumos e acolo, e mindra ca s-a nascut acolo, in vacante se viseaza acolo... Dar asta si pentru ca i-a placut vacanta din vara trecuta si a fost si prima ei vacanta, nu are termen de comparatie. Sa vedem cum va fi anul asta...

Cam atit, s-a terminat weekendul asa-zis liber, la munca...

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

sunt in impas si nu stiu ce sa fac, am nevoie de pareri, opinii, palme,orice!

jobul unde sunt acum e un job de vis, bine platit pe ora, sefi de milioane, program lejer, birou ergonomic, sef pe ograda mea. Dezavantaje: sunt numai 22 de ore, nu tu benefituri( asigurare medicala suplimentara, pensie suplimentara si altele), nu tu concediu (la 3 zile pe saptamana lucru e stupid sa imi pun concediu). Pentru iunie cei de la fostul servici m-au chemat sa lucrez cu ei cateva ore pe zi, si imi face norma completa, dar e numai pentru 4-6 saptamani

una din fostele mele sefe a plecat la Toronto pe o pozitie de vis si mi-a facut o oferta de a pleca acolo ca asistenta ei, la inceput, apoi s-a schimbat situatia si postul e ca asistenta unei sefe din paralelul ei. Postul e f bine platit, norma completa, benefituri de vis, loc de munca ideal. Dar e la Toronto si asta inseamna naveta cu autocarul , 4 ore in plus pe drum, si logic inseamna sa imi parasesc jobul asta. Azi mi-a trimis postarea pentru job si trebuie pana la 4 sa ii trimit resume-ul cu cover letter, sa il mai perieze ea si sa il trimita la human resources.

ce ati face in locul meu?

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput