LMA! - Poznasi smecherasi de MAI-IUNIE 2004! (2)
Raspunsuri - Pagina 7
Irinusha spune:
'Neata fete drgi!
Dau o si un ceai verde ... poate asa mai apare si Carmen prin zona! ;)
Io bantui pe aici, ca din pacate la mine nu prinde "dezvatarea de laptic" ;) pe cand fi-mea doarme deja de 2 nopti fara sa se mai trezeasca ... deci de aseara la 20.30 doarme si acum ... imi vine s-o pap cand e asa linistita ... ca de obicei e in stare sa mi se urce si in cap :)
Ieri am avut parte de soare si caldura ptr. gratarel, furtuna a venit la cafea si prajituri ... deci le-am savurat in casa :) A fost misto, ne-am simtit iar super-bine ... de aceea ne intalnim si azi la meciul Romaniei, ca asta chiar nu se poate vedea asa solo :)
Cami, musca-ti limba si bate-te peste gura, te rog! ts, ts, ts ...
ERa vorba de pus propozitia "Exista doua posibilitati de a calatorii. Cu clasa I sau cu copii!" la semnatura in caz de se adevereste ... Ma sperii pe aici ....
Alus, multa sanatate!
Cand va aud de serbari si ca spun copiii poezii nu-mi vine sa cred ... nu cred ca ar putea invata Cris o poezie ... deci bine ca astia aici nu fac.
Vineri mi-am dat seama ce "organizare" au la gradi: m-a sunat una dintre educatoare sa intrebe ce-i cu Cris de nu mai vine ... si am anuntat si directoarea (ca sa ne scoata in iunie de la plata) ca in iunie nu vine deloc ... habar nu aveau. Boby mai dragut: "zi merci ca s-au interesat de el" ....
Si poate nu ma credeati ca-i curtata fi-mea de pe acum.... Uitati aici: http://amelie.watch-in.eu/amelie/thumbnails.php?album=8
Trebuie sa-i rog sa o lase in pace putin, ca altfel nu ar mai avea aer saracuta :) ... si mi-e groaza, daca de acum incepe, la pubertate cred ca-mi iau campii ...
Gata, ma pregatesc sa-mi scol comorile :)
Va pupic, saptamana faina! Si multa, multa sanatate!
Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)
tnicoleta spune:
Buna fetele
Irinisha Buna cafeaua. Gata, ai de acum fata mare, ce mai. Curtata e, doarme toata noaptea, de silueta nu-ti face griji ca va avea si singurica grija. domnisoarei. Cu gradi la noi e ca progama scolara se termina pe la 1 iunie si apoi nu ii mai invata nimic nou, unele gradinite au program pana pe 30 niunie altele pana pe 15 iulie, depinde de organizare. Cine nu are cu cine sa ii lase exista scoli de vara sau gradi particulare care nu se inchid pe perioada verii.
Iulia Sanatate si felicitari sotului pentru reusita. Uite ca iti tin pumnii sa se fructifice acea mica sansa.
Maduta Sanatate si pe burtica
Alus Sanatate Juliei si tie. Spor la tradus si petrecere frumoasa.
Noi am avut un we cu peripetii. Am fost sambata cu sotul la peste si un coleg de-al lui. Vremea a fost nasoala rau, a plouat in draci. Pestele n-a miscat catusi de putin si cand am plecat de pe balta, drumul de pamant si noroios ne-a dus cu masina intr-un sant. S-a chinuit bietul Cata sa o scoata de acolo. A reusit abia dupa vreo ora jumate. Ne-am noriot si noi cu masina, cea noua, toata, spre disperarea sotului ca a vrit sa mergem cu aia.
Ieri am fost la tara sa luam familionul si sa facem curat in masina.
Maine avem programare la analize, sper sa nu faca scandal prea mare pe acolo.
si o saptamana frumosa
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Irinusha spune:
Cum era sa uit ...
Nico, sa stapaniti fericiti si sanatosi (si evident fara accidente) noua masina!!!! Felicitari! Noua ne plac masinile frantuzesti, misto alegere!
ptr. aprecieri! Tinem pumnii sa fie fara scandal si bune-bune!
Alexandra!
Darius, frumusete rara!
Dennis!!!
Claudia, Bertha, Gabitza, sa va traiasca si sa fie sanatosi si la punga grosi! Petrecere faina!
alus spune:
La Multi Ani Alexandra, Darius, Denis
De astazi timp de trei zile trebuie sa-i pun atropina lui Julia, asa imi este mila de ea, sper sa nu plamga ca nu are voie, va rebui saptamana aceasta sa stea acasa, va fi greu, va vedea prost, nici macar desene nu va putea sa vada. Oribil . Sotu liber nu poate sa-si ia, are o delegatie. O prietena mia spus ca ma va ajuta sai pun atropina. sper sa reusesc.
http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901
Alus + Julia
http://www.rumunski.waw.pl
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
mephala30 spune:
buna, buna.
Va multumim pentru urarile frumoase transmise de ziua lui Iustin, .
Irinusha, multzam de ceaiul verde, esti o scumpa! Pupam frumoasa curtata, :).
Ce fain de voi, imi place ca va distrati, nu pierdeti nicio ocazie.
Noi am petrecut fain week, am fost ieri la tara, la cules de capsune si gratar.
Am reusit sa strang vreo 8 kg de capsune dulci si parfumate si mai sunt....dar i-am lasat si lui taica-miu, :).
Am papat mici si am baut bere. Baietii s-au jucat in curte, s-au minunat de porumbei, iepurasi si alte oratanii.
Ceva poze, vezi si o felie de tort (m-am chinuit sa fac un tort sah)
Alus, imi pare rau, bafta si sanatate Juliei.
Nico, sa stapaniti sanatosi masina. Ce aventuri ati trait in week, ...
Cami, a fost frumos, a servit la gradinitza colegii cu ceva dulce si cu suc, ei i-au cantat Multi ani traiasca...s-a simtit persoana importanta, :). A fost toata ziua in centrul atentiei, l-am rasfatat si noi cat am putut de mult.
Alexandra
Darius Andrei
Dennis Alexander
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
tnicoleta spune:
Alexandra
Dennis Alexander
Darius
Sa cresti mare si baftos, ca frumos esti deja, nimeni nu mai e ca tine.
Berta Voi ce mai faceti? Cum te simti?
Alus Pentru ce ii pui atropina? Are probleme cu ochii? sa nu planga
irinusha Daca ar fi dupa ce imi place mi-as lua un Peugeot, imi plac la nebuie. Dar acum nu am vrut sa ratam ocazia, si cum sotul e doctor de masini si le cunoaste mai bine calitatile si slabiciunile, el e mai in masura sa hotarasca.
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
tnicoleta spune:
Buna fetele
Gata am scapat si noi de analize. Biencuta mea a fost cuminte-cuminte, pana si asistenta i-a zis sa spuna si ea odata au-au ca sa stie ca i-a facut ceva. Apoi i-a dat o jucarie, premiu ca nu a plans si a fost cuminte.
tnicoleta spune:
LA MULTI ANI! INISA
Sa cresti mare sanatoasa si voiasa
Laureta Sa-ti traiasca domnisoara mare si frumoasa
Irinusha spune:
La multi ani INISA, domnisoara frumoasa!
Sa fii sanatoasa, voioasa, baftoasa ...si sa ai in continuare o copilarie de vis! Un pupic virtual de la Cris!
Laureta, sa-ti traiasca si sa va bucure in continuare!!!
Petrecere faina!
Iulia P. spune:
La multi ani, Inisa! Laureta, sa va traiasca domnisoara frumoasa si cuminte si sa aiba parte de tot ceea ce este mai bun pe lume.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b4.lilypie.com/zqZGm5.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b2.lilypie.com/PavWm5.png)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/652syw