LMA! - Poznasi smecherasi de MAI-IUNIE 2004! (2)
Raspunsuri - Pagina 8
anacami spune:
INISA
Sa fii sanatoasa papusica,fericita, sa aduci parintilor numai-numai bucurii!
Irinusha, , nu mai fac pana nu imi dai liber ! M-a dat pe spate Melie cu petitorii: trebuie sa te gandesti de pe acum la probele la care ii supui pentru departajare
Nicoleta,ma bucur ca ati scapat usor! Sa conduceti cu placere si fara evenimente neplacute masina; bafta la examenul pt. carnet! ati cumparat o masina spatioasa, are loc dedicat si pt. captura de peste (stiu ca sunteti pasionati!)?
Carmen, pare yami-yami tortul tau (cremos ),nu mai vorbesc de aspect!!!tare nazdravani sunt baietii tai,l-ati urcat voi acolo,nu? eu nu as fi avut curajul,nu de alta dar la cat de neastamparat este aluneca imediat jos
Alus,multa sanatate Juliei!
Pupici tuturor (mai aveam niste poze noi de pe la serbarea de la gradinita si de la ziua lui Sebastian, dar nu le-am uploadat inca. Daca le pun va anunt, in cazul in care doriti si aveti timp sa le vizionati)
Camelia, Sebastian si Stefania _
"Life is a journey!Enjoy the trip!"
mephala30 spune:
Inisa.
Camelia, da, l-a urcat sotul in copac, :).
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
anacami spune:
aaa,la serbare a avut rol de ... tren , binenteles ; si-a spus poezia,dar de cantat a cantat putin, contempla si comenta ca nu a mai vazut niciodata atat de multi parinti in sala...
Ii luasem si tricou si pantaloni cu Thomas trenuletul,dar ti-ai gasit sa ii vrea (spre surprinderea mea): cica nu vrea sa ii poarte ca au nasturi, atat trocoul (gen polo), cat si pantalonii.De nervi i-am zis ca ii arunc la ghena, dar a plans ca nu vrea sa fac asta chiar daca nu le poarta- cica ii este mila de ele
Nu vrea nimic cu nasturi sau capse, are preferinte la imbracaminte si la culori; ma dispera cateodata !!!
tnicoleta spune:
Buna fetele
Carmen Interesant tort si arata bine. Cu ce ai facut crema? voinicului
Cami Multumesc. Spatiu ar fi suficient pentru peste, numai sa il prinda. Caci acum vrea sa prinda numai pesti mari, dar trebuie sa aibe si timp de stat pe balta ca sa-i prinda.
Wow, ce domnisoara frumosa si imi place si babetica pe care o are. Iar Sebi e un smecheras putin mai mare. copilasilor
Iulia Sunteti mai bine?
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
mephala30 spune:
Cami, mi-au placut pozele, mi se pare ca fratiorii seamana tot mai mult. Ft. frumos si tortul dus la gradinitza.
Nico, crema a fost cu branza de vaci, capsune mixate, frisca si gelatina. Bunicica.
_
Irinusha spune:
Am intrat doar sa va pup (virtual) si sa urez nazdravanilor (plus mamicilor Cris si Diana), care urmeaza sa-si serbeze ziua multa sanatate si petrecere faina!
Io is la facut de bagaje ... de cateva zile ma chinui, si azi mai spal ... Boby e deja stresat :) ...
Fi-mea o bulangioaca nu ma ajuta deloc ... azi am stat 45 min cu ea in brate sa doarma si ea nimic ... se uita la mine parca sa-mi faca in ciuda ... Cred ca o chinuie dintii/maselele - ea stie - ca si noaptea se cam chitaie, ce nu-i felul ei.
Am vazut poze (Cami si Carmen)si pup 4 frumosi nazdravani!
De abia astept sa-mi iau tantarul cel mare in brate si sa-l strang tare-tare :) ... i-am mai luat 3 joculete, asa ca de revedere :) Na, nu ma pot abtine ... mai ales ca-i un dulcel.
Gata, numai bine, sanatate multa ... pe iulie! Pupici!
Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)
anacami spune:
Irinusha-Irinel,distractie placutaaaa!!!Pupici si nazdravanilor tai!
Irinel,ce mai faci?
Danaa? mai stiti ceva de ea si de puisorii ei?Stefan-poznas-smecheras ce mai face?
Nally?
Ralu?
Iulia,tu mai vii in Romania?
Pupici tuturor!
Iulia P. spune:
Dragele mele,
Foarte pe scurt...
Cami, nu prea stiu cand vom ajunge prin Romania, dar iti dau de stire fara gres... Pupici micutilor tai. I-am vazut in poze si sunt tare dragalasi.
Irinusha, distractie PLACUTA!!!!!!!!!!!!!! Cred si eu ca abia astepti sa iti strangi in brate printisorul. Cu asa baiat scumpicel, cine nu ar astepta?!?!?!
Carmen, Nico, . Carmen, draga mea, iarasi m-ai dat gata cu tortul si cu minunatii tai cei frumosi.
David este cam bolnavior. A facut o otita si are febra mare. Din nefericire, a trebuit sa vin astazi la serviciu si nu am putut sta cu el acasa... :0(
Va doresc o seara placuta.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b4.lilypie.com/zqZGm5.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b2.lilypie.com/PavWm5.png)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/652syw
tnicoleta spune:
Buna fetele
Irinusha Distractie placuta la mare. printisorului.
Iulia Sanatate lui David, of ca greu mai e cand sunt bolnaviori. Cu cine il lasi cand esti la servici?
Carmen Tot cu branzica am facut si eu crema de la tort, dar capsunele le-am pus intregi. Dorinta Biei. Mi-a placut foarte mult si mai ales invitatilor care mi-au spus ca o plimbau prin gura ca sa isi dea seama cu ce e facuta. baietilor.
Mi-e un somn da nu ma vad si sunt la a doua cafea. Aseara am fost cu Bia la ziua unei colege. A fost foarte incantata de invitatie. Apoi am dus familionul la tara. Bia de obosita ce era s-a pus pe plans si s-a agatat de mine. Imi era mila de ea dar pana la urma am pasat-o soacrami si am plecat. Ea plagea in casa eu pe afara. O sa mergem duminica la ea. Trebuie sa ii mai duc niste hainute, farmacia si aprovizionarea cu mancarica.
la toata lumea
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
mephala30 spune:
multumesc pentru aprecieri, .
Iulia, sanatate lui David. E mai bine?
Catalin Andrei, Vanessa, sa-ti traiasca, sa fie sanatos!
Vladimir Ioan
Cristina-Maria, Paloma, sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa!
_