LMA! - Poznasi smecherasi de MAI-IUNIE 2004! (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

IUSTIN!
sa cresti mare sanatos si destept, ca frumos esti tare-tare
Carmen, sa iti traiasca si sa iti aduca numai bucurii! Chiar asa, ce ai pregatit bun???

Nicoleta,vacanta placuta!
Noi avem maine serbare, au pregatit f. frumos sala!Grupele mai mari fac spectacolul afara,au o scena mare de lemn.Noi suntem mai mici, deci si prioritate mai mica
Gradinita mai este deschisa pana pe 1 iulie, dar din cate am inteles dna noastra are niste examene si isi va lua concediu mai devreme.Copii merg la alte grupe, ca oricum am vazut ca deja sunt f. putini copii care mai vin.Eu nu cred ca o sa il mai duc, ca Sebi este mai problematic cu alte educatoare (adica numai a noastra i-a venit de hac ).

Astazi la plecare am vazut un anunt pe usa, cu cifra de scolarizare pe anul viitor. In anul care tocmai se incheie au fost 3 grupe mici, fiecare de cate 30 copii (bine, in medie nu cred ca au fost mai mult de 20 copii pe zi, mai ales asta iarna).Anul acesta cica au 4 grupe de cate 20 copii; nr. de copii/grupa este mai bun, dar daca fac un calcul ies mai putini la nivel de varsta decat anul trecut...Au marit in schimb nr. de grupa si de copii de la grupele mari si cele pregatitoare (si Sebi, la grupa mica,a avut copii care ar fi trebuit sa fie la grupe mai mari).
Bine ca am intrat anul trecut, ca anul asta nu mai aveam nicio sansa sa intram direct la grupa mijlocie.

Si cei care intra acum la grupa mica sunt in pierdere: fata de 90 copii admisi anul trecut la grupa mica,anul acesta sunt primiti 40 (adica 2 grupe).

Sper sa ramanem la aceeasi educatoare daca se face o redistribuire (de la 30 la 20); am fost f. multumita de cum s-a ocupat de ei

Va pupam si va dorim toate cele bune!

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

La Multi Ani, Iustin!!!! mephala, sa-ti traiasca pustanu' cel mare, sanatos, destept si norocos... ca de frumos, sa nu-l deoache careva, ca pica de frumos ce-i

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"Atlantic de Mai"

"Petrecere de Aprilie"

"Iubitele mele"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La Multi Ani, Iustin!

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Ma iertati ca am disparut in ceata.

LA MULTI ANI, Iustin! Carmen, sa va traiasca baiatul cel frumos si sa aiba in continuare o copilarie de vis, plina de momente memorabile, care sa creeze amintiri ce dureaza o viata intreaga.

La multi ani si tuturor celorlalti sarbatoriti de mai si inceput de iunie carora nu am avut ocazia sa le urez cele bune si frumoase.

Noi (eu si David) tragem de o raceala sacaitoare. Din fericire, pana acum, Tommy nu s-a molipsit.

Pentru noi, vestea cea buna din ultimele zile este ca sotul meu a trecut cu bine de sustinerea tezei de doctorat. Sunt foarte mandra de el. Dupa atatia ani de munca, o petrecere s-ar impune, dar vom astepta pana la sfarsitul lunii, cand vin si parintii mei sa ne viziteze.

Va doresc un sfarsit de saptamana minunat.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b4.lilypie.com/zqZGm5.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b2.lilypie.com/PavWm5.png)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/652syw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

'Neata fete dragi!

Iulia, multa sanatate! Stiu si eu ce nasol e ...
Felicitari sotului! Musai sa dai o bere ... fie e si virtuala ;)
Tu ce-ai facut cu jobul dorit? Numai bine!

Carmen, hai la apel! Dau si-un ceai ;) Sau chefuiti acum la week-end si n-ai timp de net? Sa ne spui ce ai pregatit, ca-s tare curioasa!

Cami si Nico, vacanta faina nazdravanilor! Noi mai avem si in iulie gradi ... e chiar culmea, de ce se termina in tara asa de repede?!

Nico, al meu baiat doar degetele si le baga in nas ... dar cateodata in asa hal, de-i spune ta-su: ai grija sa nu te zgarii pe ochi ;) ... Bine ca au iesit si fara ajutorul dr.. :)

Laureta, succes Inisei la noua gradi! PUpici pe burtica!

Mona, nuuuuuuuuuuu, o sa fie concediu in 4. Concediu in 2 deja l-am "savurat", prea mult strica ;) A citit Boby ceva fain: "Exista 2 posibilitati de a calatorii. Cu prima clasa sau cu copii." :) ... iti spun in iulie daca mi-o pun la semnatura sau nu ;)
Vinerea viitoare plecam si noi (e vineri, 13 ... deja are Boby morcovul bagat adanc, ca lui nu-i place sa zboare si acum si asta ... biletele le-a rezervat Opa si zice ca are socra-su ceva cu el ;)) Ne suprapunem cu bunicii 2 zile, dupa care preluam noi casuta si copiii :) ... si in astea 2 zile vreau sa ne facem de cap in 2, ca deh, mai am dadaca la copii. Profitam din plin!
Ce-ti mai fac frumoasele! Cand o sa ai vacanta?

Noi suntem bine ... cu dor de Cris, in rest ok.
Tocmai suntem in plin proces de dezvatare de laptic noaptea ... si in plin proces ma pune naiba s-o intreb pe matusa sotului (pediatra) ... care zice ca-i ok, dar sa bea 400 ml/zi. Ce nu prea o face ... ajungem asa la 300 ml ca fata mea mananca/bea doar daca-i trebe ... si asa si tot pune pe ea, din nefericire seamana cu ma-sa :( Asa ca o noapte i-am dat din nou, ne-am gandit mai bine si am inceput iar ... si asa chinuim noi fata. Sa vedem daca am facut ceva ...
E cam o nervoasa (tot ca ma-sa) si se isterizeaza pe aici ... dar cred ca tot ma-sa o sa castige.
Si cam atat, vremea e cam ciudata, cam ploioasa ... maine sper totusi sa avem parte de un gratar cu prietenii. Si cam atat.
Va pupic si va doresc un week-end fain! Si multa, multa sanatate!

Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Hello!
Iulia,felicitari!!!sa fiti sanatosi,fericiti si sa va bucurati de reusite!Sanatate multa!

Irinusha
,bafta cu dezvatatul! Ce,ce,ce sa pui la semnatura ????ceva,ceva ?

Carmen,te asteptam cu detalii despre sarbatorirea lui Iustin!
Toata lumea este in concediu? Irinel, noi mai avem teoretic pana la 1 iulie, dar dna noastra intra in concediu mai devreme, ca are niste examene de dat.Nu am curajul sa il dau la alte grupe, nu de alta dar mi-e mila de saracele femei!!!
Noi suntem la o gradinita de stat, in iulie si august au vacanta...

Va pupam si va dorim toate cele bune!

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna, buna,

Irinusha, Cami, multumesc mult. Uite, dau o virtuala. Nu sunt eu bautoare, dar, la asa ocazie...

Irinushule, hai ca ma facusi si pe mine curioasa: ce surpriza ne pregatesti??? Ce trebuie sa pui la semnatura???? Va doresc vacanta placuta, soare mult si, desi este tare greu de calatorit cu copiii, sa va distrati de minune.

In rest, cu slujba nu a iesit asa cum am sperat. Mai sunt ceva sperante, dar...

Cami, vai de mine, cum de au vacanta la gradinita pe o perioada de DOUA luni?!?!? Si ce fac bietii parinti cu copiii????? Si eu sunt disperata, ca Tommy va incepe scoala in septembrie si nu stiu cum o sa na aranjam cu vacantele... Pupici lui Sebi si Stefi.

Va doresc o zi frumoasa.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b4.lilypie.com/zqZGm5.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b2.lilypie.com/PavWm5.png)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/652syw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna, fete dragi!

Vad ca sunteti bine, sanatoase, voinici, voioase cu puiuti mari, care merg la serbari. Bravo voua!

Irinusha,
nu te mai stresa atat cu laptele. Nu ai invatat de la Cris ca astea cu cantitatile exacte de lapte sunt diferite de la copil la copil. Oricum banuiesc ca laptele nu este singurul produs lactat pe care il mananca. O felie de branza compenseaza 200 ml lapte.

Camelia, si ce rol are Sebi, mei? Ana are doar doua poezii. Tare mi-ar fi placut sa aiba si ei niste scenete, ceva.

Iulia, felicitari pentru sot. Insanatosire grabnica!

Mona, v-am vazut pozele cu Atlanticul. Minunate fetitele! Si tu arati demential!

Eu saptamana asta m-am simtit mai bine, mai linistite palpitatiile. Maine ma duc si la cardiolog. Ma mai duc si la eco pt burtica. S-o vedea sex-ul in sapt. a 16-a?

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR!!!

Uf am gasit si eu timp sa va scriu cateva cuvinte. la noi este destul de bine. De ce destul, deoarece Julia cred ca are alergie, cand alearga, tuseste, chiar daca plange incepe sa tuseasca asa de tare ca are momente de voma, Cateodata si cand doarme tuseste, acum vreao doua seri sa trezit sa bea apa si nu stiu cum sa inecat, a tuddit si iar a vomat, dar putin. Acum cautam un alergolog bun, privat, ca la stat se asteapta cu lunile.

Eu sunt mai bine, de aproape 3 saptamani ma chinui cu tusea, numai ca vineri doctora mia dat niste pastile care mau ajutat si tusesc din ce in ce mai putin. Plus ca am atat de tradus ca nu stiu de ce sa ma apuc.

Pe 29 mai am fost la o mica petrecere la gradi de ziua mamei si tatalui, a fost frumos, Julia nea spus o poiezie, apoi au cantat, au dansat, a fost foarte frumos, poate reusesc saptamana aceasta sa pun poze noi. In rest totul este ok, Julia cu gradinita, sambata am avut iar petrecere la gradi, au fost si copii nou primiti, au fost multe concursuri pentru parinti si copii, eu am castigat intrare la toate petrecerile organizate pentru copii la teatru. Ne-am bronzat putin, a fost foarte cald. Acum pe moment nu mai sunt petreceri, doar de ziua ei de nastere, vom merge la mama si apoi de acolo in parcul dinozaurilor, am auzit ca este foarte frumos, sunt schelete de dinozauri, dinozauri si copii pot sa sape in nisip si sa caute oase. Ei ii plac foarte mult dinozauri, ultimaoara iam cumparat vreo 8, sunt din plastic, dar ii plac foarte mult. In rest nimic nou.
Voi incerca mai des sa intru pe la voi.

http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901

Alus + Julia
http://www.rumunski.waw.pl

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR!!!

Uf am gasit si eu timp sa va scriu cateva cuvinte. la noi este destul de bine. De ce destul, deoarece Julia cred ca are alergie, cand alearga, tuseste, chiar daca plange incepe sa tuseasca asa de tare ca are momente de voma, Cateodata si cand doarme tuseste, acum vreao doua seri sa trezit sa bea apa si nu stiu cum sa inecat, a tuddit si iar a vomat, dar putin. Acum cautam un alergolog bun, privat, ca la stat se asteapta cu lunile.

Eu sunt mai bine, de aproape 3 saptamani ma chinui cu tusea, numai ca vineri doctora mia dat niste pastile care mau ajutat si tusesc din ce in ce mai putin. Plus ca am atat de tradus ca nu stiu de ce sa ma apuc.

Pe 29 mai am fost la o mica petrecere la gradi de ziua mamei si tatalui, a fost frumos, Julia nea spus o poiezie, apoi au cantat, au dansat, a fost foarte frumos, poate reusesc saptamana aceasta sa pun poze noi. In rest totul este ok, Julia cu gradinita, sambata am avut iar petrecere la gradi, au fost si copii nou primiti, au fost multe concursuri pentru parinti si copii, eu am castigat intrare la toate petrecerile organizate pentru copii la teatru. Ne-am bronzat putin, a fost foarte cald. Acum pe moment nu mai sunt petreceri, doar de ziua ei de nastere, vom merge la mama si apoi de acolo in parcul dinozaurilor, am auzit ca este foarte frumos, sunt schelete de dinozauri, dinozauri si copii pot sa sape in nisip si sa caute oase. Ei ii plac foarte mult dinozauri, ultimaoara iam cumparat vreo 8, sunt din plastic, dar ii plac foarte mult. In rest nimic nou.
Voi incerca mai des sa intru pe la voi.

http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901

Alus + Julia
http://www.rumunski.waw.pl

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput