LMA! - Poznasi smecherasi de MAI-IUNIE 2004! (2)
Raspunsuri - Pagina 5
mephala30 spune:
Laurina, , cat de incercati sunteti... imi pare rau. Tinem pumnii luni la operatie, .
Camelia, ce-a crescut Stefi! S-a conturat tare frumos, . Si bunica e tare mandra cu nepotii in brate.
O prefera pe cea mica?
Irinusha, am admirat si frumosii tai, smecherasul Cris si frumoasa Amelie. Ti-am spus ca-mi place ft. mult numele fetei tale? :)
Nico, multumesc ca mi-ai reamintit poezia, .
Felicitari Biei pentru progrese.
La multi ani de 1 iunie tuturor copilasilor!
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
Irinusha spune:
Laurina, imi pare tare rau!!!! Sanatate multa si tie si lui Mihnea ... ca ai dreptate, este cea mai importanta!
Tinem pumnii la operatie! Nu trebuie sa-ti faci griji, o sa fie totul bine.
Sa stii ca si pe Cris il paste, doar ca lui o sa-i micsoreze amigdalele ptr. ca-s prea mari si-l impiedica la respirat nazal, plus ca tot se infecteaza. Sa-mi spui si mie, te rog, cum a suportat Mihnea anestezia! Tot binele din lume si multa, multa sanatate!
Cami, vazut frumosii tai. Stefi se face pe zi ce trece mai frumoasa. Si asa imi place cum o imbraci! Eu inca n-am bagat-o pe a mea in rochita ... am, dar parca nu pot sa-mi iau avant :) ... tot astept sa mearga, sa fie efectul mai mare. Cum mai e cu papica? ... ca am vazut o poza cu mancarica si o fetita moscolita tare :)
Carmen, multumesc! Nu mi-ai spus :) ... aud cu placere ca-ti dai seama ca si noua ne place.
Nico, multumesc :) si pupici istetei mici. La Cris nu reusim deloc ... nu tine minte. Cand il intreb unde sta zice: "a bloc" :)
Norris!
Antonio Mihai!
Patrick!
Sa cresteti mari si sanatosi!
Tuturor poznasilor smecherasi la multi ani de ziua copiilor!!!! Sa ne traiti!
Al meu copil e deja la München, maine dimineata la 6 e plecarea spre Spania. Ai mei sunt putini intorsi ca cica e vreme nasoala, Cris era deja in verva :) Deja imi e dor de el.
Melie a picat prima data din pat ... era cu ta-su si fac-su, si amandoi nu inteleg ca-i rapida si fara frica, se arunca direct in cap ... ceea ce a si facut. Acum are o ditamai vanataia pe obrazul drept ... cu ocazia asta stim si unde s-a lovit. Si la cat de mare e vanataia nu a plans prea mult ... saracuta.
Va pupic, ma duc sa ma bag langa fi-mea. Un week-end fain fete dragi! Si numai sanatate!
Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)
madutza spune:
Buna dimineata si LMA tuturor de ziua copilului!
Eu nu am mai apucat sa intru pentru ca ma-am simtit rau si am fost si foarte aglomerata la serviciu.
Palpitatiile continua in fiecare zi, toata ziua. Mi-am luat tensiunea si e marita (11,7, fata de 10,5 cat am normal), pulsul 101. Am fost la dr. gineco si m-a trimis de urgenta la cardiolog. O sa ma duc saptamana viitoare sa fac ekg, dar dupa serviciu, cand sunt mai obosita si am simptomele. Nici in zilele acestea de week-end nu m-au lasat, chiar daca nu am facut nimic si nu m-am enervat. Nu stiu ce ma fac, dr zicea sa imi dea medical, dar de maine incep la noul loc de munca. Va dati seama, sa incep cu concediu medical....Nu mai beau cafea si din cauza asta, alta: ma doare capul permanent.
Pe langa asta, la inceputul saptamanii am fost si intepenita de mijloc. Am stat fara sa iau pastile, m-am dus si la serviciu stramba...Pana la urma mi-a dat ginecologul voie sa iau no-spalgin. Un antiinflamator si analgezic usor, care contine paracetamol, codeina...Nu cred ca poate afecta sarcina, mai ales ca am intrat in trimestrul 2.
L-am mai intrebat pe dr. daca imi da TT si a zis ca el nu da asa ceva decat dupa 35 de ani. C oricum nu e concludent si ca americanii l-au inventat ca in cazul unor procese sa nu fie dati in judecata...
Cam asta este...
Acum ma duc sa vad ce ati mai scris
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos
anacami spune:
Inca o data LA MULTI ANI tuturor copiilor!
Laura , imi pare tare rau ca treci prin atatea probleme de sanatate,offf!Bafta cu a doua problema, sa nu mai fie nevoie de operatie! Bine ca Mihnunita nu are nimic! Asa este,sanatatea este cea mai buna dintre toate; din pacate ne dam seama ce inseamna cu adevarat doar atunci cand cadem; chiar daca auzim tot nu ne invatam minte.Si uneori, uitam asta si dupa ce am trecut printr-o situatie grea dpdv medical...Pentru rinichi faci tratament,operatie? Te putem ajuta cu ceva?
Madutza,teoretic asa este, desi practic sunt cazuri cu mamici mici cu probleme.Dar si TTul asta nu este exact, poate da cazuri fals pozitive sau fals negative.Din cate am inteles dublul test ar fi mai bun.Ambele insa au valoare de prognostic nu de diagnostic (amniocenteza este cea precisa/exacta).Bafta!incearca sa nu te mai stresezi (greu de facut practic,stiu..)
Nu exista risc de preeclamsie,nu? parca se dadea ceva in cazul in care erau asemenea probleme.In greutate iei repede?
Irinusha,vacanta placuta si insorita! vremea se schimba de la ora la ora, sigur o sa fie frumos (macar o parte).Oricum, voi stiti sa va distrati si pe vreme rea,nu? -nu ma bate ?Important este sa fiti sanatosi, cum spunea si draga de Laura!
Nicoleta,poze ai?Pupam domnisoara frumoasa,harnicuta si cumintica!
Carmen,nu neaparat,desi o iubeste si pe ea pe zi ce trece mai mult! numai ca pe el nu prea il mai poate prinde in brate, ca este intr-o continua miscare si cica "nu ii mai plac pupicii"
tuturor!
Camelia, Sebastian si Stefania
tnicoleta spune:
Buna fetele
Laurina Sanatate multa, in primul rand. Imi pare rau ca ai trecut prin atatea. Sanatate si lui Mihnea si tinem pumnii sa treaca usor peste operatie.
Manuta Sanatate si tie si pe burtica si succes la nou loc de munca.
Irinusa obrajorul lovit sa se vindece repede. Distractie placuta alor tai in Spania. Voi nu mergeti? Parca asa spuneai.
Cami Din pacate nu am poze. Aparatul nostru s-a sricat si altul asteapata la magazin sa il luam. O sa pun filmulet.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
laureta spune:
La multi ani copilasilor!
Fetelor imi cer scuze ca nu scriu mai des. Noi crestem ( adica io si bb). Am inscriso pe Inisa la gradi sa vedem cum i va merge in alta parte.
Eu ma simt binisor in genral, in afara de ziua de azi cand m am simtit efectiv fara vlaga si cu stare continua de lesin. ata ete
Laurina, imi pare asa de rau ca treci prin asa probleme. Suntem alaturi de tine daca ai nevoie de ceva
tnicoleta buna idea cu invatatul adresei
Irinusha puapm obrazul cu buba
anacami, pupam frumosi tai
madutza multa sanatate si sa treaca repede problemele. Eu am facut TT si la Inisa si acum. Am inteles la DT e mai sensibil.
Poze
Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)
tnicoleta spune:
Buna fetele
Laureta Succes domnisoarei la gradi si acomodare rapida in noul loc. La ce gradi o duci? In cartier, pe langa voi? Tie pe burtica si bblina sanatoasa.
Mey, sa va zic ce traznaie a facut Bia. Si-a bagat hartie in nas. Nu am vazut cand a facut-o, da ieri dimineata a stranutat zi ia iesit pe nas. Prima data am zis ca sunt muci, cand colo ditamai bucata de hartie. apoi iar a stranutat si a mai iesit una. Asa da obligat fortat am pus-o de a suflat nasul cateva minute sa ma asigur ca nu mai are nimic prin nas.
In alta ordine de idei, dupa indelungi dezbateri am achizitionat un Renault Kango nou la pret de achitie, iar eu de luni i-au mata de coada si incep scoala de soferi ca sa nu stea degeaba Clio, plus ca din toamna Bia va incepe cursul de dans si mi-ar si mai usor la deplasare.
si o zi buna
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
monet spune:
laurina, saracuta de tine. hai, c-or sa fie bine toate. pup pe mihnea.
irinusha, vacanta minunata va dorim! numa' tu cu boby? super!
madutza, pupic!
va pup pe toate!!
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Atlantic de Mai"
"Petrecere de Aprilie"
"Iubitele mele"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
Irinusha spune:
La multi ani Iustin!!!!!
Sa cresti mare, sanatos, baftos, la punga gros si norocos la fetite ... o copilarie de vis, baiat cu ochi de azur!
Carmen, sa-ti traiasca nazdravanul, sa va aduca bucurii alaturi de Teo! Petrecere faina!
Denisa!
Pupici fete dragi, sper sa revin ... si Carmen, vreau sa vad bunatatile facute de ziua lui Iustin!
Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)
tnicoleta spune:
La multi ani! Iustin Sa fi fericiti si plin de realizari si impliniri
Carmen sa-ti traiasca baiatul cel mare.
Noi am dus-o pe Bia aseara la tara. Gata acum e in vacanta. Deja mi-e dor de ea.