LMA! - Poznasi smecherasi de MAI-IUNIE 2004! (2)
Raspunsuri - Pagina 4
Irinusha spune:
Danut!!!!!
Sa cresti mare, sanatos si baftos! O copilarie fericita! Irina, sa va aduca numai bucurii! Va pupam si va dorim petreceri faine in tara!
Dragos!
Mii de multumiri fete dragi ptr. urari si ganduri bune! Sunteti niste dulci!
Si voua tot binele din lume alaturi de famiile voastre!
Nico, ati chefuit, nu gluma! Pupam o fetita dulce, vrednicuta si cuminte. Trebuie sa fii tare mandra de ea!
Cami, azi sper sa reusesc sa urc niste poze ... sunt in urma si cu niste mail-uri ... dar acum e iar frumos si stam pe afara.
Ieri am fost la dans, adica la o ora de proba la grupa de 4-6 ani. Mie una mi-a placut de profa si de organizare, cum vorbea cu copiii ... Cris s-a miscat si el pe acolo, cu toate ca nu stia miscarile, insa e tare dezamagit ca nu e nici un baiat. Numai fetite ... el, intr-o mare de roz-bonbon. Si e prea mic sa inteleaga ca-i bine sa fie "cocosul intre gaini" :D, asa ca mai incercam prin septembrie. Si nu inteleg de ce nu isi dau si parintii de baieti copiii la dans ... Boby zice ca-s astia prea tarani ;) ... Mai vedem.
Azi sper sa reusim sa ajungem la karate ... acolo cica sunt baieti ;), zice deja ca-i place.
Pupici fete dragi, o zi faina si sanatate!
Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)
tnicoleta spune:
Buna fetele
LA MULTI ANI ! DANUT Sa cresti mare, sanatos, voios.
Irinel Sa iti traiasca baiatul si sa te bucuri de el.
Irinusha Poate pana in toamana se mai inscriu baieti la cursul de dans. Succes la karate.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Irinusha spune:
Am urcat pozele promise :) aici si aici .
Vizionare placuta! :)
Noapte buna fete dragi!
monet spune:
irinush, superbe pozele! de fiecare data cind ma uit la cris si amelie, realizez ce copii minunati ai! si tu arati super! pe bune!!
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Atlantic de Mai"
"Petrecere de Aprilie"
"Iubitele mele"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
Irinusha spune:
Mona !
Nu pot decat sa dau complimentele inapoi!
Bafta in continuare!
tnicoleta spune:
Buna fetele
V-a topit caldura?
Irinus Ti-am admirat copilasii. Melie a crescut foarte mult si e foarte frumoasa. Si la fel ca fratiosrul ei face niste mutrite foarte interesante si haioase. sa creasca mari si voiosi.
Si.. imi dati voie sa o laud si eu pe Biencuta? Stie si ea sa scrie BIA si mai nou am invatat-o si adresa unde locuieste. E, nu in detaliu, dar ce este important: orasul, strada, numarul blocului , etajul si statia de metru unde coboram cand vemin de la gradi. Mai lucram si pentru numarul strazii si al apartamentului. In rest, e tot atat de incapatanata, tot putin manaca si s-a cam plictisit de gradi. Vrea vacanta, dar sotul a zis ca va merge si toata luna iunie.
si un sfarsit de saptamana minunat
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
anacami spune:
Bunaaa!
Irinusha,ai o familie superba, sa fiti sanatosi si fericiti!Melie este pe zi ce trece mai frumoasa ; are cumva o culoare mai deschisa la ochisori (ca tati)?
F. bine ca face dansuri Cris, si eu vreau sa il dau cat de curand (cel tarziu la toamna, in cazul in care la vara vom sta mai mult la tara); cred ca o sa le dea o tinuta frumoasa, plus ca nu strica sa aiba un "simt al dansului"
Nico, felicitari! Sebastian a invatat sa-si tasteze numele - nu de alta, dar a fost nevoit-este parola de intrare in windowsul de pe PCul nostru (dar o voi schimba cat de curand)
Va pupam si va dorim weekend placut!
LA MULTI ANI de 1 iunie tuturor copiilor-atat ca varsta, cat si sufleteste" (inclusiv noua,da )?)
Camelia, Sebastian si Stefania
tnicoleta spune:
Cami Nu v-am mai zavut de mult prin poze, pt ca nu apucam sa le vizionez cand puneai linkul, Si v-ati facut foarte frumosi. Stefi e maricica si se face din ce in ce mai frumoasa. nazdravanilor
1 Iunie: La multi ani!
Lunecand pe bolta-albastra
A venit intai o stea
Ca sa-mi scrie pe fereastra:
-Sa traiesti, e ziua ta!
A venit si-o randunica
Tot langa fereastra mea,
Ciripind a vrut sa-mi zica:
-Sa traiesti, e ziua ta!
Si salcamul plin de floare,
Frunza-ntr-una-si legana;
Sa-mi sopteasca o urare:
-Sa traiesti, e ziua ta!
Dar si flori si cant si stele,
Toate le-am putut afla
In urarea mamei mele:
-Sa traiesti, e ziua ta!
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
In primul rand vreau sa urez din tot sufletul LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE! pentru toti copilasii si mamicile care si-au sarbatorit ziua de nastere in ultimile saptamani.
Iata ca am reusit dupa atata vreme sa intru, dar din pacate absenta mea este foarte motivata. Am fost din nou bolnava, in noaptea de inviere mi s-a facut foarte rau si uite asa am ajuns de Paste iar la spital. De data asta am stat 3 saptamani in spital. Ce sa va mai spun, a fost ingrozitor. In afara de boala in sine, atmosfera de spital , perfuziile, injectiile si toate cele, faptul ca atata timp am stat fara Mihnunita mea a fost foarte greu.
Rau a fost ca eu fiind in spital si el a fost bolnavior a facut din nou otita …uf
Am mai tras o spaima si cu o doctorita la care a fost tati cu Mihnea, pentru eco abdominala si ne-a spus ca are pietre la rinichi. Am fost disperata, va dati seama eu in spital cu rinichii si el sa aiba pietre la rinichi, asa ca am vorbit cu dr. meu nefrolog sa il vada si el si m-a linistit. I-a mai facut o echografie, la consultat si ne-a spus ca nu are nimic, sa ne vedem de treaba. Abia atunci am mai inviat si eu:), eee dar am mai patit una, cu o zi inainte sa ies din spital, noaptea am facut o criza biliara puternica si ca atare m-au trimis ei frumusel la urgenta sa ma opereze. Doctorul meu era plecat la un congres, iar colegii lui au fost foarte expeditivi. Pana la urma m-am dus la un chirurg pe care il cunosteam, au hotarat ei ca spre binele rinichiului este mai bine sa ma operez si in cateva zile m-am internat in alt spital. Cu stresul de rigoare m-am prezentat la operatie, am facut toate investigatiile inainte si cu putin inainte de operatie vine dr. cu anestezistul si zice la loc comanda, stati asa stiti este mai bine sa amanam cel putin o luna si tot asa. Nu stiam daca sa ma bucur sau sa le spun ceva, bine fratilor voi nu vorbiti inainte, ma radiati, intepati asa degeaba, nu imi ajung 3 sapt in spital imi trebuia si stresul asta?! Eh si ar mai fi multe, dar déjà nu ma mai gandesc la asta, acum tin un regim draconic si sper sa imping operatia pentru luna august.
Cam asa mi-am petrecut eu ultima luna, acum sunt din nou la serviciu intr-o oarecare forma.
Luni sunt programata cu Mihnea la operatie de polipi, nu avem incotro din cauza otitelor repetate. Am niste emotii de nu va spun, sper sa scapam repede , stiu ca nu este o operatie grea toata lumea imi spune, dar stiti cum este cand e al tau…
Cam atat de la noi, sper sa revin si cu vesti mai bune, ca tare sunt satula de probleme.
Pentru 1 iunie le doresc la toti copilasii multa, multa sanatate, este cea mai pretioasa credeti-ma! LA MULTI ANI!