Mamici de Noiembrie-Decembrie (32)
Raspunsuri - Pagina 8
toriceli spune:
Maryb daca durerea cedeaza la Nospa e bine. Totusi in cazul in care revine , persista , si este mai puternica decit o durere menstruala , banuiesc ca sti pe cine rebuie sa anunti.
Toriceli
17+
nature spune:
Mada, bine ne intalnim si aici!:))) Sa ai o sarcina usoara si fara probleme. Triplul test se face in sapt. 16, cu ecografie corelata, facuta preferabil chiar in ziua in care iti recolteaza sange pt TT.Eu l-a facut la CMU ( chiar si data trecuta, stii tu, la Matei, cand a iesit prost si amniocenteza a confirmat ca BB era bolnav), tot acolo o sa il fac si acum. In nici un caz la Genetic Lab, despre care am auzit cate in luna si in stele ( de rau). Daca e cazul, se face amnio, dupa rezultatul de la TT.Eco morfofetala se face in sapt.20.
Otilia, la prima sarcina m-am interesat si eu de nasterea in apa, dr meu ( Badiu, de la Municipal) mi-a explicat ca sunt si riscuri, ca in momentul nasterii din vaginul mamei ies si tot felul de bacterii, etc, specifice colului, vaginului, dar care pot intra in nasul, ochii, urechile bebelusului, si care lui ii fac rau. Asa ca eu am renuntat la idee.
Am fost si eu azi la Dr.Iosup, BB e bine, tot fetita, a masurat-o pe toate partile si ne-a zis ca e OK.Ma mai duc peste 2 sapt., la ecografia pt TT.
Va pup.
flore26 spune:
ELENE si CONSTANTINI 
17+
Flore, cu
Emma ( DPN= 26.10.2008) si
Alessia (16-12-2006) " Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)
maryb spune:
nature foarte multe dintre noi ne-am facut TT la Genetic Lab....poti sa ne spui si noua ce ai auzit cate-n luna si in stele despre Genetic (de rau) ???
flore26, oceanborn, maria_28, ma bucur ca ati mai dat un semn de viata si ca sunteti bine.
maryb
16+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
eu am dormit aproape 2 ore, burtica inca ma doare dar nu ma mai doare ca inainte de a lua no-spa, acum simt undeva in mijlocul burticii si inclin sa cred ca este uterul de data asta....
maryb
16+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
bebecris spune:
MARYB.....o sa-ti treaca....ai sa vezi!!! ma speriasem si eu mai devreme un pic...mi-a dat niste junghiuri mai jhos de buric....dar...mancasem un carton de minipateuri cu ciuperci...si am mancat cu pofta ca erau caldute...acum am somn de zile mari!!!!
14+
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
cristicross spune:
fETELOR, dati-mi si mie un sfat. Vineri am fost l aginecologul meu , am facut ecografie , am 12 saptamani , mi-a masurat pliul nucal pt Dublu test, totul e ok.
Pe 26 mai, luni, am programare la Iasi, la dr Iliev pt prima morfofetala.Stiti cumva ce iti face la aceasta ecografie, ce masoara? Pt ca daca face acelasi lucru ca mai sus parca nu m-as mai duce. Doua ecografii in 10 zile mi se par cam mult.
diana21 spune:
Am venit de la dr. totul e ok, dr. a zis ca nu am contractii pt ca uterul era ok, colul la fel, cuminte si relaxat, se pare ca ii face bine cerclajul asta...Se poate sa am si eu aceleasi "dureri" de crestere a uterului, ligamente...
In rest, bebe e bine, in grafic, inimioara la fel...Si de maine, gata! Nu mi-a mai dat concediu medical, a zis ca pot sa ies din casa si sa merg la munca, dar fara efort. Ceea ce am sa si fac
!
Catalina, am intrebat-o pe dr mea de utrogestan si a zis ca IN NICI UN CAZ nu se intrerupe brusc, ci doza se micsoreaza de la saptamana la saptamana!!! Ai grija!!!
Mie mi-a dat o luna calciu cu magneziu, apoi o luna CalCVita, apoi o luna Elevit, si tot asa...Ce ziceti de schema asta???
Calciu mi-a dat luna asta pt. ca, zice ea, acum se formeaza sist. osos al lui bebe si e pt profilaxia rahitismului.
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 14+
Dialoguri strumfesti

!