Mamici de Noiembrie-Decembrie (32)
Raspunsuri - Pagina 7
toriceli spune:
Marybsi pe mine ma mai doare uneori burta : fie ca niste intepaturi , fie ca niste mici junghiuri dar ceva suportabil si nu foarte des. Durerile nu sunt deci intense si nici nu dureaza mult. Spatele ma doare ingrozitor doar cind nu sunt atenta si stau intinsa in pat cu burta in sus . Daca stau pe stinga sau pe dreapta e ok.
Toriceli
17+
Hera25 spune:
Maryb eu mai am asa dureri. Eu chiar am si scri s la un moment dat pe forum ca m-a intepat burta. Intai incepuse cu intepaturi in col, dispre col spre burta, apoi m-a intepat in partea stanga si dupa aia s-a dus in partea dreapta. Si m-a intepat in dreapta pana, cred eu ca mi-a deplasat ovarul, ca se formase o umflatura, pe care o aveam si a 2 a zi dimineata
, dar intre timp si-a revenit si nu mai e umflat.
Si aseara m-a intepat iara un pic cam in dreptul ovarului stang si apoi in dreapta. M-am gandit ca se mareste bebe si isi face loc.
Sper sa fie asa.
Si am avut si eu junghiuri din cand in cand la mijloc.
Sper ca durerile astea sa fie specifice sarcinii si sa nu fie alta problema.
15+ 
diana21 spune:
Fiti atente la orice durere, mie dr. mi-a zis exact asa "sarcina nu doare"!
Gata, am plecat! Va pup!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 14+
Dialoguri strumfesti
toriceli spune:
Otilia am uitat sa iti raspund la cea de-a doua intrebare referitoare la nasterea in apa.
Da , sunt interesata si de asta . Din informatiile pe care le am , la momentul actual procedura se face la o clinica particulara in Brasov - Clinica Eva . Medicul se numeste Baiulescu iar tariful este de 2000 lei nastere vaginala - info. am obtinut-o de la fete , pm , pe site-ul clinicii nu apar tarifele. Regula este epidurala si fara epiziotomie - doar in mod exceptional se apeleaza la aceasta manevra. Exista un capitol la sectiunea Nasterea unei stele despre nasterea in apa . Daca vrei info. suplimentare contacteaza-le pe fete in privat. Sunt foarte amabile si sunt convinsa ca o sa iti dea toate info. de care ai nevoie.
La multi ani sarbatoritelor de astazi !
Toriceli
17+
Mada spune:
buna,
wow aveti o viteza la scriere...
deci 28.04.1977 data nasterii mele
noi tot fetita ne dorim mai ales ca si Ilinca ca si Ana Otiliei plange si se enerveaza ff tare daca spunem ca s-ar putea sa fie baietel.
eu ma simt binisor mai cu greturi. azi mi-au venit rezultale de la analize, trebuie sa ajung si la ginecolog.
nu stiu daca e important dr meu este Marcel Moisa, Sp Giulesti. cu el am nascut si prima fetita, pin cezariana. Mai este cinevva care este paciennta lui?
Voi aveti sarcinile mai avanset vad ca deja primiti rez de la tt sau dt.
spuneti-mi la ce varsta a sarcinii se fac testele? unde in Bucuresti le-ati facut??
multam mult
Ma bucur ca rez voastre sunt bune!!!!! Este cel ami important lucru ca bebe sa fie sanataos.
o sa mai intru, bye
Mada 8+ ,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
Hera25 spune:
Diana stiu ca trebuie sa fim atente la orice durere. Eu i-am spus lu dr Tutunaru despre intepaturile mele, si el mi-a zis ca sunt specifice sarcinii. Iar atunci cand mai simtim dureri de uter, ca cica din cauza rigiditatii peretelui uterului.Eu fiind si la prima sarcina. Si totusi pe unde am mai citit eu pe net, cica sunt asa dureiri din cand in cand, ca un disconfort in abdomenul inferior, sau cum se exrpimau ei acolo. Iti dai seama se mareste uterul, ligamentele se intind, dar totusi intepaturile alea habar nu am de ce ar fi specifice sarcinii. Pe mine ma mai doare burta asa si cand stau prea mult pe scaun la birou. Simt la un moment dat ca numai suport sa stau pe scaun.
15+ 
maryb spune:
multumesc celor care mi-au raspuns. Pe mine ma durea burta ca la CM, asa simteam si am luat un no-spa. Acum vad ca nu ma mai doare asa tare, am ramas cu un disconfort...oricum preventiv am venit acasa si acum o sa ma bag in patut.
maryb
16+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
madutza spune:
Buna fetelor!
La multi ani tuturor Costicilor si Lenutelor!
Am fost si noi la eco si este cu semnul intrebarii...probabil
. Are 12 saptamani si 5 zile si este in parametri normali. Am vazut cum misca de zor in burtica si s-a intors cu spatele sa ne arate
.
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos
Miky-ea spune:

La multi ani,tuturor sarbatoritelor de astazi!Sa aveti parte de tot ce va doriti si in primul rand multa sanatate si o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Astazi merg la medic,tineti-mi pumnii!Am emotii..
Graviduta in 3 luni
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png