Mamici de Noiembrie-Decembrie (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Buna dimineata!
La multi ani Elenelor si Constantinilor, multa sanatate va doresc !!!
Tin si eu pumnii fetelor care merg la eco azi, eu mai am cateva zile si greu mai trece timpul asta...
Felicitari celor care stiu deja sexul(cand am plecat eu era doar 1 singur carucior).
chiar mi-a fost dor de forum!!
O zi frumoasa doresc tuturor!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

La multi ani tuturor sarbatoritelor!!!

Fete dragi daca tot sunteti la cap. fetite,baieti vreau sa va spun ca sotul meu isi doreste fetite. Sau macar o fetita.Dar neaparat fetita sa nu lipseasca din schema.

10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Noi nu avem preferinte, m-am tot gandit fetita sau baietel...nu as putea sa zic ca-mi doresc ceva anume.
Iubesc copiii, stop!ce-o fi o fi dar sunt atat de curioasa ,ca nu stiu cum o sa treaca timpul pana o sa aflam.
In schimb sotul, zice la fel dar am observat ca de exemplu bicicletele roz din centrele comerciale, sau fustitele ii largesc zambetul mai tare decat jucariile de baietei..in orice caz nici la el nu e ceva batut in cuie.
SANATOSI sa fie toti copilasii nostri asta e cel mai important!!!!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

burtici!!
La Multi Ani sarbatoritilor de azi!!!

Felicitari pentru carucioarele recente, fetelor, fetitele sunt cam in inferioritate numerica, dar sigur pana la final o sa fie egalitate, mai avem multe luni in fata!

Fetelor care merg la eco multa bafta, sa va intoarceti cu vesti excelente!!

O zi buna tuturor!

15+

Bebe in burtica

Samburele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Eu am observat si la celelalte odisei ca predomina baietii anul asta! In 2004, cand am nascut-o pe fetita, era invers, ploua cu fetite si era criza de baietei !

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 14+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetelor, sotul meu tot spre fetita inclina si eu simt la fel, daca o fi baietel, e bine venit, sanatosi sa fie!
Tin pumnii fetelor care merg azi la eco sa vada buburuzele !

Ramo 10+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

si eu imi doresc fetita...sotul meu ofteaza dupa baiat...dar...nu este chiar atat de disperat...vrea doar ca bebeul nostru sa fie sanatos, atat... mai avem si noi un pic so sa aflam ce este....pe 9 iunie merg la ginecolog si atunci o sa-mi zica cand pot face eco de trim 2...o sa am atunci 17 saptamani...
roz, bleu...nu conteaza...sanatos sa fie!!!!

14+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

tuturor care isi serbeaza azi numele!

Sotul meu tot fetita vrea, la Ana era disperat sa fie fata, zicea ca un baiat nu ia acasa . Ce ma fac ca si Ana vrea fetita, nu reusesc sa o conving ca este surpriza.
Brie, sa-ti traiasca fetita!

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

11+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

LA MULTI ANI TUTUROR ELENELOR SI CONSTANTINILOR !!!!!!!

maryb 16+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

fetelor, cele care sunteti de 15-16-17 saptamani, pe voi va mai doare burtica din cand in cand ??? pe mine m-a luat durerea mai devreme si am luat un no-spa si ieri am simtit niste junghiuri pe la spate....va rog sa-mi raspundeti....

maryb 16+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput