Mamici de Noiembrie-Decembrie (32)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brie spune:

mav, ce frumos ca i-ai vazut...., ca facea tumbe! Eu inca nu am simtit nimic pana acum. Nu-i nimic, lasa, ne vedem intr-o alta zi ca doar nu au intrat zilele-n sac. Si eu care credeam ca aseara erai toata deja bagata in bucatarie cu treburi.La multi ani !! Sa-ti traiasca sotul sa fie sanatos si sa te iubeasca mult!
diana si corina, va doresc bafta la doctori astazi.

ma duc sa-mi beau cafeaua cu mama si pe urma plec cu treaba prin oras.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CU NUMELE ELENA/CONSTANTIN!!!!!!!!!

A aparut minunea in viata mea!!! Criss
http://bd.lilypie.com/UjbYp3.png.png
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

brie draga...ce-o fi cu disperarea asta la barbati sa aibe baieti...nu imi explic, orgoliul de-a dreptul egoist de a avea baieti si de a duce numele mai departe (eu iti spun si din perspectiva soatei mele, care de gura mea mare a inceput sa nu mai zica atata de baiat, si a zis ca normal ca o sa o iubeasca si ca fata, eu insa sunt sigura ca daca e fata, o sa fie terminat nervos, ca fetitele sunt cu tatii). cred ca tata e unul din putinii barbati care si-a dorit fete - si fete a avut (stia el ce stia, si de mamosenia fetelor, si de faptul ca stau cu tatii...si sa ma ierte Dzeu, dar pe tata il iubesc mai mult, si mi se frange inima si imi dau lacrimile cand ma gandesc ca intr-o zi nu va mai fi langa mine). asa ca tuturor doamnelor care vor avea fetite si soata doreste altceva...stati linistite doamnelor, tot ei o sa intre in trepidatii mai tarziu!

Leeloo
15 +

http://community.websho.com/user/leeloo5979
http://good-times.webshots.com/photo/2947428500103252327xoutei
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Mav, la multi ani sotului si petrecere frumoasa azi! Arunca si la noi neste bucatele de prajitura, daca-ti mai raman !

Brie, Leeloo, al meu sot e topit dupa fetita lui, o adora, pur si simplu!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 14+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Mav este intr-adevar multa cretinitate intre buclele crete ale unor laborante - asistente. Nu spun ca am gasit si fete de nota 10 , rapide si dibace. Dar am gasit si unele la polul opus de imi venea sa intru in buclele lor. Mi s-a intimplat la fel la ultima recoltare si pina la urma i-am spus clar sa scoata acul si ma intepe a doua oara decit sa bijbaie prin mina. Incearca sa pui gheata pe zona afectata sau macar cevas rece pentru ca mie mi s-a facut un adevarat nodul vreo doua sapt.

Nu cred ca singele s-a coagulat atit de repede dar ai grija ce faci cu mina.

Sa iti traiasca sotul !

Toriceli 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

Bun venit noilor burticute si sarcini usoare si felicitari mamicilor care si-au vazut buburuzele jucause la eco !

Azi e ziua mea, sunt si Elena si a mamei mele.La panz merg la parintii mei la masa si mama ma intreaba ce sa-mi pregateasca...si i-am zis ca muuulte masline cu paine..ca altceva nu-i place lu' bebe.
Fetelor, eu n-am facut analize pana acum, medicul mi-a spus ca in sapt 14 cand merg la el atunci o sa-mi spuna ce sa fac.Cele gen rubeola, CMV....le am facute de anul trecut, toxoplasma va trebui s-o fac cam din 3 in 3 luni pt ca nu am anticorpi....
ma uit in fiecare dimineata la burtica si parca, parca incepe sa se vada, cel putin seara...se vede bine de tot.

Ramo 10+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata buna burtici!!!
diana si brie felicitari pentru fetite sa fie sanatoase si sa creasca mari . Eu sincera sa fiu imi doream fetita sa ii cumpar rochicioare si sandale, dar e bun si baiatul.
brie felicitari si pentru TT
oceanborn bine ai revenit
LA multi ani Elenelor si Constantinilor
Este si ziua nepotelei mele Isabel Elena
Va pupacim
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

BRIE, FELICITARI PENTRU FETITA!!!!!!!!!!!LA MULTI ANI TUTOROR, ELENELOR SI CONSTANTINILOR!!!!!!
MAV, SA-TI TRAIASCA SOTUL!!!!!

14+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ramo- LA MULTI ANI tie si mamei tale!
Eu ma duc sa-mi spal pletele rebele. De cand am ramas gravi nu am mai ajuns la coafor. Si nici la cosmetica si arata fata mea ca vai de ea .

==========
Corina 12+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

La multi ani,Elene si Constantini

Diana,
felicitari pentru DT,bafta multa la dr azi
Cata Miki,
felicitari pentru baietel,sa creasca mare,sanatos
Brie,