Mamici de Noiembrie-Decembrie (32)
Raspunsuri - Pagina 4
diana21 spune:
Corina, eu merg la ora trei!
Mie dr. mea mi-a zis ca dupa 12 sapt. nu imi mai face eco vaginala, insa aia de 12, pt. DT, a fost tot intravaginala.
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 14+
Dialoguri strumfesti
toriceli spune:
Buna dimineata fetelor !
Diana felicitari pentru rezultatul testului ! Sper sa vii cu vesti bune si astazi de la control.
Brie si tie felicitari pentru rezultatul testului si pentru bebelina ! In sfirsit au aparut vesti bune si pe strada ta.
Otilia as vrea sa imi fac o morfofetala si in trimestrul III dar va depinde si indicatia ginecului. Daca va cere o morfofetala in trim. III o voi face acolo unde considera el ca este cazul, ca si acum - pentru trim. II a cerut la dr.Steriu . Daca zice ca nu e cazul in trim. III sa repetam morfofetala , ma voi rezuma la o eco. Morf. in Craiova tot la un 4D.
Bocaniturile sunt extrem de placute , probabil iti mai aduci aminte. Inca ma mai iau prin surprindere si ma emotionez toata cind realizez ce se intimpla. Initial predominau seara dar in ultimele zile observ ca ma saluta si dimineata. Ce sa mai : sunt indragostita lulea de bebinatorul meu.
Sper sa aflam si noi in curind ce ascundem in burtica si sa parasim clubul mormoloacelor !
Fetelor care mergeti astazi la eco sau la alte investigatii va spun multa bafta !
Toriceli
17+
BraveGirl spune:
Ce dezamagire...credeam ca am scapat. Vroiam si eu sa ma imbrac in rochita de graviduta (nu ca as avea burta) dar pana ma dezbrac dureaza o vesnicie. Asa ca tot pantaloni o sa-mi pun.
Am schimbat semnatura!!!!
==========
Corina
12+
My baby
Albumul meu
brie spune:
multumesc frumos fetelor!
leeloo, este prima oara cand am aflat.Sotul nu concepea altceva decat ca este baietel.Avea si numele pregatit pt baietel de cand testul de sarcina a iesit pozitiv.Acum cu 2 feteeeeee !!!
Am vb cu el aseara (eu sun in Cta acum) si mi-a zis la sfarsit "Bine, noapte buna, ne vedem in octombrie!"
M-a sunat dupa 5 min si mi-a zis ca tot cu numele de baiat o va boteza.
LA MULTI ANI CONSTANTIN SI ELENA !!!!!
16+ 
mav spune:
Neatza!
Acus am ajuns si eu la birou, am fost sa fac TT. Dupa ce m-a umplut de nervi cretina de la receptie de la Synevo, care m-a pus sa astept si s-a ocupat de un domn... desi apucasem sa-i zic ca am venit pt TT si trebuia sa imi acorde prioritate, nu? Asistenta care mi-a recoltat sange, mi-a spart vena. Efectiv imi cauta vena cu acul deja bagat in mana.... Bine-nteles ca mi s-a facut rau... Si dupa aceea, se uita ca proasta la eprubeta... "oare o fi bun sangele?! nu s-a coagulat?!"... Imi venea s-o paruiesc, nu alta! I-am zis ca mai bine imi mai recolteaza inca o data, daca nu e sigura si ea, senina: "pai oricum o sa va zica cei de la lab daca nu e sangele bun, cand veti primi rezultatul" (peste o sapt!). N-am mai pomenit asa prostie!
Pai, bine, dar eu am dat o caruta de bani pt testul asta....![]()
In fine, mi-am spus si eu oful la voi....
Azi am ajuns si tarziu la munca si tre' s-o si tai mai devreme, ca e ziua sotului si vom avea sigur musafiri si n-am apucat sa pregatesc nimic-nimic acasa....
Hera, eu te cred ca te-a usturat colul, am simtit-o si eu de doua ori in sarcina asta. E o senzatie f ciudata, dar clar nu este ca usturimea data de o infectie urinara.
Mie dr mi-a zis ieri ca a ramas la fel (ca dimensiuni+ ca e inchis) colul meu si ca totul arata f bine si sa mai iau Duphastonul (2/zi) doar sapt asta, iar sapt viitoare sa scad la 1/zi si apoi sa le intrerup, iar No-spa sa iau doar la nevoie. Dupa parerea ei, n-am de ce sa-mi fac griji, daca sunt "cuminte" si nu mai fac efort fizic.
Bebelinul meu a facut tumbe in timp ce eram la echo
, asa ca l-am si simtit, l-am si vazut in acelasi timp! Iar am plans cand i-am auzit inimioara si cand am aflat ca deja are circumferinta craniana de 4,10 cm (ce "capatanos" e, manca-l-ar mama!) si in total are 200g!!! ...Aaaa.... si i-am vazut si eu putza
... nu-i nicio indoiala ca-i baiat!
Diana si Brie, ma bucur mult pentru rezultatele vostre bune la teste! Bravooo!
Brie, scuze pt aseara!
Am ajuns in parc dupa ce-ati plecat voi.... ca daca tot m-am vazut in ditamai magazinul, am probat si io niste sutiene si niste bluzite cu burtik.... si desigur... am intarziat... la intalnire (spre dezamagirea lui Seb, care o cauta pe "Bienutza"
)...
La multi ani cu sanatate tuturor sarbatoritelor/sarbatoritilor zilei de azi! Sa petreceti frumos!
17+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
BraveGirl spune:
Si al meu sot tot baiat zice ca este buburuza noastra. Eu imi doresc o fetita. Sa vedem cine are dreptate
.
==========
Corina
12+
My baby
Albumul meu
mav spune:
Nu pot sa ma loghez si nu am cum sa editez mesajul de mai sus, am vazut ca am scris o prostie... am vrut sa zic diametrul capsorului, nu circumferinta craniana.![]()
Brie, l-as ca o sa-i treaca supararea lui tati, ca doar voi faceti fete frumoase si destepte!
17+
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
andreyutza spune:
diana, ginye55, hera, otiliav, Miky, marguta va multumes pentru urari!!!
BraveGirl bafta azi la DT. stai linistita ca totul e ok, ai sa vezi. cat despre burtica eu ce sa-ti spun? la mine se vedea burtica mare inca inainte de a ramane. toata lumea ma intreba daca sunt insarcinata si eu eram doar grasa
. am fost toata viata o slaba si apoi nu stiu ce s-a intamplat ca in 5 luni am luat 20 kg. analizele toate bune dar eu....
Diana FELICITARI 

pentru DT si bafta azi la doc. sunt curioasa ce-o sa-ti dea pentru contractiile alea.
brie FELICITARI

pentru fetita si TT. ti-am spus eu ieri ca e totul ok? am avut dreptate, vezi.
hera te pup draga mea. asa e, noi ne stim de la endometrioza si chiar ne-am vazut pozele in albumul facut de diana. ma bucur ca esti bine, sarcina usoara in continuare!!
A aparut minunea in viata mea!!! Criss
http://bd.lilypie.com/UjbYp3.png.png
8+
mav spune:
Brie, "las'", nu "l-as"! pfiuuuu, numai tampenii scriu azi... se vede ca-s grabita si cam nervoasa....
Corina
17+