Mamici de Noiembrie-Decembrie (32)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna burtici!

Tocmai am venit de la doctor si sunt f fericita! Ni s-a confirmat ca o sa avem
Bebe era tare zvapaiat, abia a stat sa-l masoare. Totul e foarte bine, e dezvoltat in parametrii normali.
Urmatoarea echo e cea 3D de trim. II si mi-a dat sa fac si TT. Nush de ce ca ma gandeam ca daca DT e ok, nu mai fac si TT. Dar daca doctora vrea, facem. Mi-a zis sa consult si un neurolog pentru problema mea la coloana, poate imi poate recomanda centura pentru sustinere a coloanei. Iese din calcul, din aceasta cauza, nasterea normala.
In concluzie totul e foarte bine.

ginye 15+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Flore26, felicitari pentru fetita!!!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 14+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Brie Flore felicitari pentru printese!

Madutza felicitari pentru printisor!

Ramo la multi ani tie si mamei tale!

Mav sa-ti traiasca sotul!

La multi ani tuturor Elenelor si Constantelor!

Maryb si pe mine ma mai doare din cand in cand burta. Cateodata destul de tare. Dar imi trece cu no-spa. Nu-mi trece mereu la fel de repede, dar trece. Doctora mi-a zis ca e normal sa ma mai doara.

Diana imi pare bine ca ai scapat de statul in pat!

Leeloo

ginye 15+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

cristicross, la morfo fetala se masoara toate organele lui bebe. Este diferita de aceasta ecografie pe care ai facut-o tu acum cu pliul nucal. Deci mergi cu incredere la dr Iliev si fa aceasta ecografie, este foarte importanta.

diana felicitari pentru colul fara probleme. Ma bucur ca este totul bine, iar in ceea ce priveste durerile pe care le-ai avut si tu si care seamana cu ale mele m-am mai linistit, deci nu sunt de la col.

ginye, felicitari pentru confirmarea ca bebe e baietel si pentru ca totul este in regula.

maryb 16+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

pe mine m-a lasat burtica....e de bine....

maryb 16+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_fotache spune:

Dragele mele,

De la inceput imi cer mii si milioane de scuze ca nu dau vreun raspuns si nu pomenesc pe nimeni, dar trec trintr-o perioada agitata la servici si sunt mai mult pe drumuri si nu citesc decat in dunga mesajele voastre.

Ramasesem totusi datoare cu un raspuns. In primul rand multumesc din tot sufletelul fetelor care mi-au intins o manutza de ajutor, a insemnat enorm pentru mine!

Oricum, printr-o situatie de conjunctura, am ajuns pana la urma la dl dr Cristescu la Giulesti. Ca prima impresie imi pare un om responsabil si sufletist! Apropos...mai e careva din voi la dumnealui?

Tot azi am fost sa ma vad cu mogaldeatza....Noi suntem in 11s si 4z...dar la echo arata ca pt 13s...Se pare ca era f vioi si tocmai avea treaba cu degetelele de la piciorus (nu stiu care...)

Ideea e ca eu m-am dus sa fac o echo pt DT...insa cand am plecat si am vazut ce scria pe foaie am ramas cam descumpanita:
Sarcina S11(afirmativ), necesar pt evaluarea varstei
Fat unic , MAF si BCF vizibile
Extremitate cefalica vizibila. Media masuratorilor (BPD , SG) sugereaza S13. Data probabila a nasterii 26 noiembrie.

Voi ce ziceti e ok? Sau si-a batut joc de mine?

Va pup acum, fug sa pap ca-s rupta de foame si de oboseala.

11+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/11-weeks-pregnant.html

Mergi la inceput

i_fotache trebuia sa-ti scrie exact masuratorile, adica CRL, BPD, HC, AC, FL si pliu nucal. Daca nu ai exact masuratorile trecute nu poti face DT.

maryb 16+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Ginye, felicitari pt. baietel!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 14+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am venit si eu. Bebe e bine, jucaus foc. Este mai mare cu 5 zile, asa ca DPN este mai nou 28 noiembrie. M-am indragostit iremediabil de buburuza mea. Nu ne-a spus ce este dar noi banuim ca e baiat. Acum se chinuie sotul sa prelucreze cd-ul si o sa-l pun pe net sa-mi vedeti si voi minunea.
Acum o sa citesc din urma sa vad ce vesti mai sunt.

==========
Corina 12+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

bravegirl ma bucur ca si tu ne aduci vesti bune. felicitari pentru bebe jucaus si maricel.

maryb 16+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput