Mamici de Noiembrie-Decembrie (32)
Raspunsuri - Pagina 15
BraveGirl spune:
Eu ieri am fost dezamagita de cum arata Hyperclinica Medlife. A trebuit sa merg la toaleta si m-am ingrozit. Nu-mi venea sa cred ca toaleta poate fi asa naspa. Pe jos mi s-a parut totul trecut bine de prima tinerete....peretii erau murdari. In cabinet nu a avut sa-mi dea un halat, ceva, si mi-a pus pe mine niste hartie din aia care se pune pe masa. Pentru o clinica particulara cu pretentii am plecat dezamagita.
==========
Corina
12+
My baby
Albumul meu
toriceli spune:
Saluare fetelor !
Urez la multi ani fericiti sarbatoritelor de astazi!
Felicitari celor care si-au vazut puiutii si au mai aflat si sex-ul ! Pe 09.06. sper sa stea si la mine ca la fotograf si sa ridicam valul.
Ancaoradea folosesc crema Ivatherm - cu apa termala Baile Herculane , hi , hii produs made in France , este o crem anticelulita si impotriva vergeturilor cu mentiune speciala pentru gravide. Adica pe tub precizeaza clar ca produsul poate fi folosit de femeile gravide si pentru vergeturile din sarcina dat. emolientilor nu stiu care si uleiului de maslne ( nu mai stiu carei substante a carei denumire nu mi-o aduc aminte). Pentru sani folosesc Mustela si voi mai cauta un alt produs special pentru mameloane. Urma sa apara un produs nou special pentru mameloane undeva prin martie. Numai ca nu am mai ajuns prin farmacia Sensi Blue cam de multisor.
Otilia ramin deschisa procedurii de nastere in apa iar in vara daca sarcina permite , adica evoleaza normal si totul se prezinta ok , chiar as vrea sa facem un drum la Brasov sa vad clinica , preturile si aflu clar daca este nevoie sa te supravegheze Baiulescu pe toata sarcina pt. a accepta sa nasti la Clinica prin aceasta procedura. Am inteles de la o forumista cxa se incearca initierea procedurii si in Bucuresti. Dar Baiulescu are experienta si daca ar fi sa optez pentru acesta procedura as merge pe mina lui. Baiulesc a lucrat initial la un spital din orasul Victoria , judet Fagaras unde avea ff. multa clientela . Spitalul a fost desfiint si ulterior Baiulescu a facut ceea ce trebuia sa faca intr-o tara salbatica , sa isi bage picioarele in spitalul public pe care ministareasa de la vremea aceea l-a desfiintat fara nici o explicatie rezonabila si sa mearga in sectorul privat.
Scizoaie daca nu a rapusn tuturor dar ma grabesc tare. Am niste lucrari restante si cred ca pina la ora 25 nici nu voi mai intra pe forum.
Pup fetele care merg azi la eco si le astept cu vesti bune!
Corina ce descrii despe Medlife m-a lasat masca. Dar asta e , daca aparatura e buna si ginecul acolo cere , ce sa facem , acolo mergem. Cert este ca sunt jenante conditiile descrise de tine pt. o clinica particulara cu pretentii.
Toriceli
17+
kita spune:
eu de marti , cand v-am scris am plecat in graba de las ervici si am fost diagnosticata cu iminenta de avort la 11s5z;
mi-am facut eco si fulgulet era bine dar a aparut o zona de "deco nu mai stiu cum" si mi-a spus ca ar fi un hematom care ar fi dat sangerarea; acum am medical in regim de urgenta pentru trei zile(pana vineri)si iau utrogestan la greu; maine ma duc pentru sreening si dublu test la CMU; Dr.gineco a zis ca mai vorbim maine dupa test, acuma vin eu si va intreb trebuie sa il mai intreb de medical?, ma duc de luni la servici ca nu stiu cum sa procedez; l-am intrebat pana cand iau utrogestan si mi-a zis ca pana imi zice el, dar nu a spus pana in ce saptamana;
Si e posibil cumva ca de la utrogestan sa vomit si mai rau ca pana acum, chiar daca le iau intravaginal?
Maryb mie dr gine mi-a zis ca administrarea de calciu da contractii, dar nu cel care se ia in mod natural din alimente, ci cel din pastile (cum ar fi ca efervescent, sau cel fiole, sau cel din medicamente care au doze mari de calciu); Si eu la sarcina cu Andrei am baut lapte la greu si nu am avut contractii (si Andrei bea si acum minim 700 ml de lapte pe zi) asa ca tine-o to asa ca nu ai sa ai prolbleme;
Bebecris ai grija cu statul al soare la mare; mai bine sa fii in permanenta sub umbreluta;
Brie, Cris, Nebunica la multi ani de ziua voastra; sa fiti iubite in continuare de toti cei ce va inconjoara
Kita
cu fulgulet +11S si Andrei (10.02.2005)
elilov3 spune:
buna fetele
felicitari bravegirl pt bb jucaus e un dulcic
Fetele care au adus numai vesti bune ma bucur pt voi sa dea D-zeu sa auzim numai de bine de acum incolo
Vonhelen ma bucur ca pliul nucal e ok..stiam eu
Eu folosesc impotriva vergeturilor un ulei de germeni de grau pe care l-am gasit la farmacia naturala. il folosesc atunci cand simt ca imi plesneste burta
Ieri am fost cu pisoiul la veterinar sa vedem ce are la ochisor si sa vezi replica de doctor "a, pai nu are nimic probabil de la curent"??????pai na si ochiul de ce il tine inchis, si de ce are coptura la el....dragele mele un mister. Ni la dat inapoi si hai acasa cu el saracutul. Ah am uitat "faceti un ceai de musetel si spalatil acolo"

Aseara am fost prin oras ca sunt zilele orasului si am papat mici ca de imi facuse maryb pofta si cand am ajuns acasa am imbratisat cu drag WC. Am vb cu doctorul care spera ca la 20 de sapt poate o sa imi treaca senzatia de rau daca nu o sa merg asa toata sarcina nasol
Ma rog pentru toate fetele care merg azi la doctor sa fie totul bine
si sa ne adca vesti bune despre mogaldete.
Si eu am cateodata dureri insa rezolv imediat cu no-spa.
pupici pufosi
15+ cu 
kita spune:
Toriceli, referitor la unguentul pentru sani eu o sa raman fan Garmastanului pe care il voi folosi din luna a opta;
Kita
cu fulgulet +11S si Andrei (10.02.2005)
BraveGirl spune:
elilov- in nici un caz sa nu-i dai la ochisori cu ceai de musetel. E CONTRAINDICAT. Du-te la farmacia umana si ia un unguent oftalmic. Il cureti pe mititel la ochisor cu un tampon de vata inmuiat in apa calduta, apoi ii pui in coltul intern al ochiului unguent si masezi bine. Ii urmarsti evolutia, si daca vezi ca ochiul este uscat, atunci iei si lacrimi artificiale de la farmacie si ii pui de cateva ori pe zi. Pupici (stiu ce vorbesc, intr-o alta viata, de mult, am studiat medicina veterinara)
==========
Corina
12+
My baby
Albumul meu
elilov3 spune:
kita eu zic neaparat sa il intrebi de medical pentru ca daca el considera de cuvinta sa iti mai dea iti da...de ce sa nu intrebi?
Imi pare rau de vestile pe care ni le-ai adus sa stai cumintica in pat si pana maine fati lista de intrebari ![]()
Sper ca totul va fi bine sa ai incredere si curaj 
Le felicit si eu pe sarbatorite sa fiti sanatoase si voi si bb-i sa creasca mari burticile si sa fiti iubite

15+ cu 
elilov3 spune:
bravegirl multumesc de informatii o sa iti urmez indicatile, dar sotiorul o sa fie doctorul pisoiului eu am interdictie de al atinge![]()
pup 
15+ 
BraveGirl spune:
Kita- ai grija de tine. Cere-i concediu pt ca cel mai important acum este puiul tau.
==========
Corina
12+
My baby
Albumul meu
oceanborn spune:
BRIE, NEBUNICA_ZAPACICA, CRISMARGR LA MULTI ANI, multa sanatate si numai bine va doresc!!!!
Ramo bombele mele sunt de marimea elevitului doar ca au forma de ou...nasoale rau..
Marybdin cate stiu eu laptele pasteurizat e cel fiert inainte de ambalare la temperatura f mare....poate ma insel dar asa stiu...
Elilov3 eu am avut o catelusa (18 ani a trait !!!!saraca mea...)a avut pb cu un ochi, infectie, in fiecare dimi era lipit , veterinarul i-a prescris un unguent..nu mai stiu cum se numea , dar a fost f bun, era un tub ca si cel cu tetraciclina unguent, in cateva zile i-a trecut..
Mikyfelicitari pt vestile bune
12+